Oyunun Garipliği !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Oyunun Garipliği !!!

Mesaj gönderen benzombi01 »

Merarkadaşlar aklıma birşey geldi bende merak ettim ...
Bu oyun çok ölümsüzlüklere doğru gidiyor ..
Ne gibi mi mesela büyücüleri ele alalım çt dizililer 4.35 veriyor büyü kritik bide yüzükler 3.6 asa ise 5 e yakın veriyor ...
4.35*5 + 3.6*2 + 5*2 = 70 oluyor büyü kritik yüzde 70 oluyor ise 3 büyüden 1 i kritik değil ... Peki savaşcıları ele alalım ..
Tanklar zırhları nerdeyse 100 e yaklaştı 80 lerde olması lağzım yani max hasarın yüzde 20 sini alacakalar ... sonra dirençleri var +200 veriyor bide gözlükle 230 civarı oluyor .. full birine verse 240 + 230 + 400 = 870 ediyor bundan sonraki gelen yamada 40 ar tane verirse yada yüzük kolye gelse bile oda bu çt den üstün olur tabikide .. yani 32 yerine 40 olur 870+80= 950 yani 1000 e çok yakın 2 tane dirençi 100 e yakın oluyor yani ikv de 3 yıla kalmaz artık ölümsüzlük çıkar .. tankların zırhları %100 dirençlerin hepsi 1000 olur ... büyülerin kritikleri %100 ü bile çeker şifalar tanka 1 canda olsa bile tek dolduracak durumda olacak savaşcılar büyücülere dokununca ölecek ... eyer ikv daha yükseltirse oyun garipleşir mesela bize oyunun en zor boss u gibi gelen kadim hidra ya 1 büyücü 1 tank kesebilecek gibi olur .. sığınağı 3 kişi 6 kişiden daha hızlı bitirir

Eyer İKV bu hızda böyle ilerlerse ya çok fazla level getirecekler ki eski itemler ölsün yada item getirmiycekler sadece bölge .. gibi şeyler
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Oyunun Garipliği !!!

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

oranlar düşürülür kasma o kadar ;) :lol:
zaten büyücü için büyünün kendi kritik efsunlarını hesaba katınca kritik yüzdesi %100ü geçiyor mesala buz büyüsü ve buz bilgisinin verdiği kritikler filan varya
...
Kullanıcı avatarı
JoeyWasHere
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen JoeyWasHere »

benzombi01 yazdı:Merarkadaşlar aklıma birşey geldi bende merak ettim ...
Bu oyun çok ölümsüzlüklere doğru gidiyor ..
Ne gibi mi mesela büyücüleri ele alalım çt dizililer 4.35 veriyor büyü kritik bide yüzükler 3.6 asa ise 5 e yakın veriyor ...
4.35*5 + 3.6*2 + 5*2 = 70 oluyor büyü kritik yüzde 70 oluyor ise 3 büyüden 1 i kritik değil ... Peki savaşcıları ele alalım ..
Tanklar zırhları nerdeyse 100 e yaklaştı 80 lerde olması lağzım yani max hasarın yüzde 20 sini alacakalar ... sonra dirençleri var +200 veriyor bide gözlükle 230 civarı oluyor .. full birine verse 240 + 230 + 400 = 870 ediyor bundan sonraki gelen yamada 40 ar tane verirse yada yüzük kolye gelse bile oda bu çt den üstün olur tabikide .. yani 32 yerine 40 olur 870+80= 950 yani 1000 e çok yakın 2 tane dirençi 100 e yakın oluyor yani ikv de 3 yıla kalmaz artık ölümsüzlük çıkar .. tankların zırhları %100 dirençlerin hepsi 1000 olur ... büyülerin kritikleri %100 ü bile çeker şifalar tanka 1 canda olsa bile tek dolduracak durumda olacak savaşcılar büyücülere dokununca ölecek ... eyer ikv daha yükseltirse oyun garipleşir mesela bize oyunun en zor boss u gibi gelen kadim hidra ya 1 büyücü 1 tank kesebilecek gibi olur .. sığınağı 3 kişi 6 kişiden daha hızlı bitirir

Eyer İKV bu hızda böyle ilerlerse ya çok fazla level getirecekler ki eski itemler ölsün yada item getirmiycekler sadece bölge .. gibi şeyler
iyi bi yere değinmişsin
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

Aynı düşüncelere ben de kapıldım. Sonradan dedim ki zaten o seviyelerin gelmesi 10 yılı bulur salla. :D
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Kritik konusunda haklısın yakında hepsi kritik olacak kritik atmadığı zaman söylenecek oyuncular.
Ama direnç konusunda güncelleme kolay. Şu an dirençte üst sınır olan 1000i yaparsın 1500 2000 olur biter.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön