Sayın yönetim size sormak istediğim, oyunculardan birisi GM lere'in anasına küfür etse süresiz ban alıyorda bizlere küfür eden neden 3 yada 5 gün sus alıyor bizlerin anasındamı sorun var yoksa sizlerdemi ? Nasıl bir yönetim sistemidir açıklarmısnız ?
Eski bir oyuncu olarak artık bu oyunda adaletsizlik olduğunu defalarca görmeme rağmen arkadaşlarımın ısrarıyla oynuyordum. Ama yazık sizlere verdiğim paraları helal etmiyorum açıkçada ifade ediyorum.Nasıl bir adalet sisteminiz var ?
Adam Yaradanımza küfür ediyor hala oyunda arkadaş sizler ne kadar geniş insanlarsınız ? Adam çarına yıllık sigorta yaptırmış diyor beni kimse banlıyamaz çarıma sigorta yaptırdım ?
Daha sizlere sayfalarca yazmak istiyorum ama yukarıda yazdılarıma vereceğiniz cevapları tahmin ettiğim için gerek duymuyorum.Yazık cidden yazık ruslar dahi sizlerden daha iyi oyunda küfür yazmana müsade etmiyor bırak küfürü #@!? dahi yazamıyorsun. Sizde akçeyi nasıl satarım adam analarına küfür etsin gm ye ederse süresiz banlasın.Bırakın ya ha mahkemelik olalım derseniz sonuna kadar da olurum.
Sıfır kelvin eldivenimi yanlışlıkla sattım 15 den fazla mail attım otomatik mail yolladınız doldurdum gönderdim her defasında yanıt dahi alamadım aylarca eşya iadesini takip ettim . Bumu sizin oyun adaletiniz.
SORU : Oyun içinde çok ağır küfür ediliyor , o küfürlerin resmini çekip şikayette bulunsak bir sonuç alır mıyız ?
CEVAP : Hakaret ve sövme Türk Ceza Kanunu'nda suç olarak düzenlenmiştir. Dolayısıyla size yönelen bu tür bir hakaret ya da sövme olursa cumhuriyet savcılığına başvurabilirsiniz. Bunun ispatı ayrı bir konudur. Resimlerini de çekebilirsiniz ancak asıl olarak cumhuriyet savcılıkları bu konuyu araştıracak ve delil toplamaya çalışacaktır. Eğer bu küfürler oyunun kendi içindeki küfürler ise yani bizzat oyunun kendisinde bunlar varsa, dışarıdan üçüncü kişilerce yazılmıyorsa o zaman bu oyunu hazırlayan firmalar ile ilgili de cezai takibat yapılabilir.
Av. Ali Osman ÖZDİLEK
Oyun içinde çok ağır küfür ediliyor ?
Re: Oyun içinde çok ağır küfür ediliyor ?
Arkadaşın aynen söylediği gibi cezai sistem hala yerine oturmadı. Adamın binbir güçlükle küfrettiği fotoğrafını alıp yolluyorsun: "Yok efendim arkadaş listesine eklenecek, yok efendim oyundamıymış..." Zaten oyun için Şikayet Et'lerin yüzde 30 40'ı okunmadan siliniyor. Akçe alımı hız kesmiyor, küfür ve hakaret gırla.. Bunun gibi birçok saçmalığı var oyunun yine konu sahibinin belirttiği üzere yaz yaz bitecek gibi değil. Protokol hataları mı dersin, moderasyonun BEŞ PARA ETMEZLİĞİ Mİ DERSİN ! Var buyur adını sen koy..

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Başbakan'a İşsizim Diyen Mersinli Vatandaş Her Başbakan Mersine Gidişinde Göz Altına Alınıyor Ayrıca Ananı'da Al Gel Gibi Bir Kelimeyle Vatandaşını Küçük Düşürüyor !
Sen Avukat Olsan Oyunu Değil Gerçeği Sorgularsın. Oyunda Edilen Küfür Mahalle de Edilen Küfür Ne Yapacaksın ?? Hırsızlık Yapılsa Suçlu Ama Küfür Bir Mahalle Ağzıdır Hiç Bir Şey Yapamazsın Orada Sorarlar Sana Sana Giren Çıkan Ne Diye?
Avukatmış Bit İçin Yorgan Yakmaya Değerse Dene Ve Gör Mahkeme de Hakim Sana Olmadık Yerleriyle Güler !!!
Küfür Eden Suçlu Olabilir Fakat Bu İşi Mahkemeye Kimse Taşıyamaz !
Yönetim İşini Biliyor Ve Yapıyor 1 Seviye Çar Açıp Küfür Edenlere Çare Yok Ama IP Tespiti Yapıp Tüm Hesaplarını Blokeleyemiyor Neymiş İnternet Cafeden Girenler Varmış Ben İnanmıyorum 20 Kişi En Fazla Bu Oyunu Cafeden Oynar !!!
Oyunu Beğenmeyen Çeker Gider
Neden Daha İyi Olmasın Diyorsan da Git Öneri Yaz Böyle Forumun Köşelerinde Rezil Etmeye Çalışma !!!
Mode Bildirildi !!!!!
Sen Avukat Olsan Oyunu Değil Gerçeği Sorgularsın. Oyunda Edilen Küfür Mahalle de Edilen Küfür Ne Yapacaksın ?? Hırsızlık Yapılsa Suçlu Ama Küfür Bir Mahalle Ağzıdır Hiç Bir Şey Yapamazsın Orada Sorarlar Sana Sana Giren Çıkan Ne Diye?
Avukatmış Bit İçin Yorgan Yakmaya Değerse Dene Ve Gör Mahkeme de Hakim Sana Olmadık Yerleriyle Güler !!!
Küfür Eden Suçlu Olabilir Fakat Bu İşi Mahkemeye Kimse Taşıyamaz !
Yönetim İşini Biliyor Ve Yapıyor 1 Seviye Çar Açıp Küfür Edenlere Çare Yok Ama IP Tespiti Yapıp Tüm Hesaplarını Blokeleyemiyor Neymiş İnternet Cafeden Girenler Varmış Ben İnanmıyorum 20 Kişi En Fazla Bu Oyunu Cafeden Oynar !!!
Oyunu Beğenmeyen Çeker Gider
Neden Daha İyi Olmasın Diyorsan da Git Öneri Yaz Böyle Forumun Köşelerinde Rezil Etmeye Çalışma !!!
Mode Bildirildi !!!!!
Yönetim bu konuda kendini savunamayacak kadar aciz durumda ötesi yok bir tanesi cıksın desin bunu yada şunu yapıyoz diyemezler.Menfaatleri daha önce geldiği için adamlar dine peygambere bile küfür etseler sesleri cıkmıyor merak ediyorum bunlar nerde doğdu büyüdülerde bu kadar duyarsız .
- jakups90
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Vuslatt
Savcılığa başvurmak sadece gözboyama amaçlı bir destek mesajı olabilir kaldıki haksızlığın hat safhada olduğunu herkes biliyor akçe geldi işe para karıştı yatırımı en çok yapan krallaştı kim ne derse desin artık bu oyunda emeğin yeri yok !!!
Jakupss (49) (^) Ecel Getiren
Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa
The Power Of Dreams HONDA
Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa
The Power Of Dreams HONDA
- 07jamesbond
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Çok ağır küfürler içinde bir kaç günlüğüne karakteri bloke etsinler 10 yaşlarında bile veletler küfür ediyorlar.
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Ana bacı kayan adamda 3 gun yawsak qq dıyen adamda 3 gun yıyor Adalet böyle ıslıyor dostum elımızden bısey gelmez:=)
hayata barısık Olmak lagzım :=) ..
Dıkkatımı cektı forum hesabım ban yemedı ımzadan dolayı enterasan:=)
hayata barısık Olmak lagzım :=) ..
Dıkkatımı cektı forum hesabım ban yemedı ımzadan dolayı enterasan:=)
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- SLaw
- İskele Babası
- Lonca: eNDLeSS DReaM
Küfür İçeren Sözleri Sağ Tıkayıp '' Şikayet Et '' Butonundan Halledebilirsiniz.
İLLeqaL ...... sLaw
- Thiefxbaris
- Sahaf Yardımcısı
Sen şu konuyu açıcak kadar acizsin Madem Annene Dostlarına Akrabalarına Küfür ettiriyorsun Neden sende Karışlk Vermıyorsun Bİ OyunA annenize ailenize hAKRet Ettiricek Kadarmı Düştü Bu İnsanlar Madem o susturlmayı yıycek 2gün Sende ye Bare Ettğin küfüre Değsin
Thieff-Baristr-Beckhamm-FenerbaHÇeLi-Heukseall--Wizardx-Makarow-Jakob-ScaRecRoW