Ömer Ağır gel kimseyi aşağıladığım yok. Sen yanındaki adamın ne olduğunu bilmiyorsun akşama kadar o turnuva birinciliğinin altına sığınıp milleti hor gören senin loncandaki adam. Ben bi kere kestim diye o adamı benim ailevi değerlerime hakaret edip f4 çekti adam mı şimdi o ? yok değil bunu zaten biliyor bi çok kişi. Az dırdır yapın 6/6 gelin atalım tekrar . Siz efendi olsanız bunun altına yorum bile yapmazdınız. Kendini bi halt sananlar buraya sazan gibi atladı zaten belliydi birisi ama sen süpriz çıktın bak işine az laf çok iş . 6/6 da atarız dedik Neye dırdır yapıyorsunuz anlamadım ? 6/6 teklif ettiniz evet dedik daha neyin tribindesiniz ? Savaşda yenildiniz burada laf yaparak egonuzumu tatmin ediceksiniz ? Bi yürüyün gidin arkadaşim SON SÖZÜM BUDUR 6/6 atarız yine
[/b][/color][/quote]
Turnuva mı ne alaka turnuva ya ben ŞAMPİYON oldum sizinkilerse arkadan geldiler evet olay budur ve orda bitmiştir ne kadar iyi oldugumu dışardada gösterdim emin olabilirsin
6-6 adaletli bir şekilde hakederek yenseniz emin olun ilk tebrik eden ben olurum.Ama şu yaptığınıza şöyle geri çekilip uzaktan bir bakın.5 kişiye 6 kişi yeniyorsunuz ve bunun konusunu açıyorsunuz hakikaten ayıp yazık.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
selim064 yazdı:olaylardan haberdar değilsin git arkadaşlarına sor ne muamele yapmişlar bize ki biz böyle birşey yapmişisiz bi sor
Bildiğim kadarıyla bir takım tepki gösterdiler ama aynı şey size yapılsa aynı tepkileri gösterirdiniz.Hüseyin oyundan düşüyor ve bu bizi ilgilendirmez deyip savaşa devam ediyorsunuz ve sonra Haketmediğiniz paranın peşine düşüyorsunuz.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Kurallar kesindi. Düşen veya çıkan olursa savaş devam eder ve savaşı biz kazandık, paramız yok veremeyiz demeleride yeterli olurdu parayi verirken küfretmekde neyin nesi 20m çok mu koymuş onlara ?
Konu tartışmaya döndüğü ve küfür içerikli video sebebiyle kilitlenmiştir. Daha dikkatli olmanızı diler, bu ve benzeri tartışma yaratacak konular açmamanızı temenni ederim. Devamında konularınız uyarılmaksızın silinir ve moderasyona tabii tutulur. Bilginize.