Yani arkadaşlar gereksiz bir konu olsada bazılarınız için sizde biliyosunuz ki bi item düşmeyince oyundan zevk almayız
Sığınaklar geldiğinden beri 1500 aşkın madalyam oldu askere gitmeden önce sığınakta yatıp kalkıodum askerde izine geldim gene sığınak attım askerlik bitti günde maximum 5 kenan atıyorum ve alternator yüzüğüm düşmedi şimdi arkadaşlar bölge atmayan birisi olsam dicem ki arkadaş dur sabret yav diceksiniz ama sığınaklar geleli kaç sene oldu ben ömür billah kenan mı atıcam bu nedir arkadaş ya bu oyuna para yatırmadan item düşürüyolar adam 1 haftada setini düzüyor çıkıyor yeter yaw sıkıldım qq kaç senedir kenan kesiyorum 1 alter yüzük yok böle saçmalık olur mu ya desteğe başvuruoz item havuzu da bilmem nede yaw bi sg ya arkadaş aynı mesajı görmekden sıkıldım ben ben artık yüzüğümü yönetimden istiyorum böle iş mi olur ya 23 yaşındayım 20 yaşımda kenan atmaya başladım alyer yüzüğüm yok bune ya şaka gibi qq yönetimden istiyorum artık yüzüğümü sıkıldım daraldım günde 9 kere kenan atılır mı yaw ben atıyorum ama düşmüyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Yönetimdeki arkadaşlar artık item havuzundan değil sizden istiyorum alter yüzüğümü ayıptır ya çemberliden bile üstümü dizdim fulledim hala alter yüzük yok......
Acaba itemim neden düşmüyor...????
- Hayalxet
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Acaba itemim neden düşmüyor...????
Herkes düşmeyen itemini yönetimden istese. Ohhoo
3 senedir bi yüzüğü düşürmeye çalışıyosan ve düşüremiyosan ya oyunu bırak ya da fant art yarışmasında Görsel, D.Kağıdı, K.Hikaye bu katagoride 2. ol
[tr][th]Kategoriler[/th] [th]Birincilik[/th] [th]İkincilik[/th] [th]Üçüncülük[/th] [th]Mansiyon[/th][/tr]
[tr][td]Çizgi Roman[/td][td]Samsung Omnia Pro Cep Telefonu
Sobee'nin Takdiri Epe
2500 Akçe[/td]" "[td]Şaheser Eşya*
1000 Akçe[/td]" "[td]Hidrojen
1000 Akçe[/td]" [td]1000 Akçe[/td][/tr]
[tr][td]Video, Çizim, Müzik[/td] "[td]Yükseltilmiş Şaheser Silah
Sobee'nin Takdiri Epe
2500 Akçe[/td]" "[td]Şaheser Eşya*
1000 Akçe[/td]" "[td]Ateş Boyası
[tr][td]Görsel, D.Kağıdı, K.Hikaye[/td] "[td]Şaheser Silah
Sobee'nin Takdiri Epe
2500 Akçe[/td]" "[td]Şaheser Takı
1000 Akçe[/td]" "[td]Menekşe Elmas
[tr][td]Ekran Görüntüsü, Pivot[/td] "[td]Sobee'nin Takdiri Epe
2500 Akçe[/td]" "[td]Maraton Adam L.Gözlüğü
1000 Akçe[/td]" "[td]Ganoderma
Son bir şey daha hiç kimse sana forumda konu açtın diye şaheser eşya vermez.Bunun yanında prestijin sarsılır. Dilenciye benzersin :mrgreen:
3 senedir bi yüzüğü düşürmeye çalışıyosan ve düşüremiyosan ya oyunu bırak ya da fant art yarışmasında Görsel, D.Kağıdı, K.Hikaye bu katagoride 2. ol

Son bir şey daha hiç kimse sana forumda konu açtın diye şaheser eşya vermez.Bunun yanında prestijin sarsılır. Dilenciye benzersin :mrgreen:
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
alter yüzüğü bu kadar önemsemene gerek yok bence
Arkadaş benim üstüm full diyor sadece alter yüzük kalmışbloodthirsty yazdı:alter yüzüğü bu kadar önemsemene gerek yok bence
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
-
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Nemesis

xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Yeni bölge ile birlikte yeni takılar ve yeni gözlükler gelme ihtimali çok yüksek bence yeni bölgeyi bekleyin dert etmeyin bu kadar. Takılar geleli 2 seneyi geçti üstüne gelen kıyafetler takılardan daha güçlü. En az kıyafetlerdeki hasar değerlerinde takı ve gözlükler gelecektir diye düşünüyorum.
Ben yeni bölge gelene kadar grup bölgelerine girmiyorum ve kutu almıyorum. Yeni bölge ile birlikte kutuya da +5 veya kasa gibi bir eklenti yapabilirler diye düşünüyorum.
Ben yeni bölge gelene kadar grup bölgelerine girmiyorum ve kutu almıyorum. Yeni bölge ile birlikte kutuya da +5 veya kasa gibi bir eklenti yapabilirler diye düşünüyorum.
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
tamamda artık girmeyi bıraksın diyorum gerekli değil zaten alter yüzükForumkral yazdı:Arkadaş benim üstüm full diyor sadece alter yüzük kalmışbloodthirsty yazdı:alter yüzüğü bu kadar önemsemene gerek yok bence
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
ya ben 4 fizik 1 tank stu gidiyorum 80-90 ı aştı halen bıcak zırh yok gaffar hariç bütün çemberlideki yaratıkları toplam 120 ye yakın kesmişimdir tek tank olarak ama bıcak zırh yok 4 taş zırh varda bıcak düsmüo arkadaş
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <The Avengers>
ForumunMessisi yazdı:ya ben 4 fizik 1 tank stu gidiyorum 80-90 ı aştı halen bıcak zırh yok gaffar hariç bütün çemberlideki yaratıkları toplam 120 ye yakın kesmişimdir tek tank olarak ama bıcak zırh yok 4 taş zırh varda bıcak düsmüo arkadaş
Haline şükret;
Az önce çe,berden 147. Madalyamı aldım. Halen bıçak yada hidra zırhım yok, 2 tane taş!
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
Çemberlitaşa tank girebilmek için Taş Kanat Zırhı ürettim. Şu an tüm setlerim full ama Taş Kanat Zırh düşmedi hala. Üretmesem bu setleri tamamlayamayacaktım. Bıçak Ceket ve Taş Kanat Ayakkabı için de çok uğraştım sonunda düşürdüm. Bazı eşyalar böyle düşmedimi düşmüyor.NothingxSeries yazdı:ForumunMessisi yazdı:ya ben 4 fizik 1 tank stu gidiyorum 80-90 ı aştı halen bıcak zırh yok gaffar hariç bütün çemberlideki yaratıkları toplam 120 ye yakın kesmişimdir tek tank olarak ama bıcak zırh yok 4 taş zırh varda bıcak düsmüo arkadaş
Haline şükret;
Az önce çe,berden 147. Madalyamı aldım. Halen bıçak yada hidra zırhım yok, 2 tane taş!