Derindeki sır dediniz yeraltı getiridiniz bunlara isim değiştirme + üretim toplama yerlerini sıfırlama dediniz eyw dedik çektik 3 kutu 3 karakterimize bazıları daha fazla
Çemberlitaş dediniz +5 yetenek dediniz bulunduğun yerden kasa dediniz eyw dedik 3 kutu aldık 3 karakterimize bazıları daha fazla
Şimdi Yeni gelecek eklentide yine kutu diyeceksiniz bu sefer eyw değil başka birşey diyip oyun komutuyla /nah diyecez 180 tl vermişisiz sırf 3 kutudan bunun arttırıcısı cartı curtu 2 3 yılda bölge getiriyorsunuz kaba toplama 1bin 500 tl yapar siz bu parayı hak etmiyorsunuz.
Yeni eklentide Yine Kutu
- MAXIMIANUS
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Mahşerin Tanıkları
Yeni eklentide Yine Kutu
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Re: Yeni eklentide Yine Kutu
Oyundan keyif almak , ve oyunu hayatımızı maddi ve vakit olarak zarara uğratmayacak şekilde oynamanın en etkili yolu
tek karaktere yoğunlaşmaktır
ancak oyunumuzun bir anda bütün halinde sunulmayıp , kat çıkar misali sürekli gelişmesinden dolayı ; geniş imkan , ortam ve becerileri ile her güncellemede kendi ana karakterini anında kusursuz hale getiren oyuncularımız yan karakterlerine de vakit ve nakit harcamaktadır .
vakit ve nakit harcadıkları bu yan çarlarını yeni bir dükkan ürünü veya oyun ürününden mahrum etmekten hoşnut olmamaktadırlar .
oyundan keyif almak için ve oyuna oyun kadar vakit ve nakit harcamak için :arrow: tek karakter kullanımı şiddetle tavsiye olunur
yönetimin güncelleme getirme süreleri gb lere 2 2 2 sistemi oturtamaması elbette böyle sonuçlara davetiye çıkarmaktadır .
özet: falan filan feşmekan
tek karaktere yoğunlaşmaktır
ancak oyunumuzun bir anda bütün halinde sunulmayıp , kat çıkar misali sürekli gelişmesinden dolayı ; geniş imkan , ortam ve becerileri ile her güncellemede kendi ana karakterini anında kusursuz hale getiren oyuncularımız yan karakterlerine de vakit ve nakit harcamaktadır .
vakit ve nakit harcadıkları bu yan çarlarını yeni bir dükkan ürünü veya oyun ürününden mahrum etmekten hoşnut olmamaktadırlar .
oyundan keyif almak için ve oyuna oyun kadar vakit ve nakit harcamak için :arrow: tek karakter kullanımı şiddetle tavsiye olunur
yönetimin güncelleme getirme süreleri gb lere 2 2 2 sistemi oturtamaması elbette böyle sonuçlara davetiye çıkarmaktadır .
özet: falan filan feşmekan
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Bir hafta evvel yazdığım bir yazıyı aynen aktarıyorum.MAXIMIANUS yazdı:Derindeki sır dediniz yeraltı getiridiniz bunlara isim değiştirme + üretim toplama yerlerini sıfırlama dediniz eyw dedik çektik 3 kutu 3 karakterimize bazıları daha fazla
Çemberlitaş dediniz +5 yetenek dediniz bulunduğun yerden kasa dediniz eyw dedik 3 kutu aldık 3 karakterimize bazıları daha fazla
Şimdi Yeni gelecek eklentide yine kutu diyeceksiniz bu sefer eyw değil başka birşey diyip oyun komutuyla /nah diyecez 180 tl vermişisiz sırf 3 kutudan bunun arttırıcısı cartı curtu 2 3 yılda bölge getiriyorsunuz kaba toplama 1bin 500 tl yapar siz bu parayı hak etmiyorsunuz.
İKV ve KÖFTECİ
İleti Beyefendi » 30 Ağu 2012 16:10
Yaklaşık bir 40 gün sonra GameX de 5.Genişleme Paketiyle buluşacağız.Forumda yöneticilerin yazdıkları ve acar arkadaşlarımızın öngörüleri ışığında biraz bilgi sahibi olduk.
Beni ilgilendiren 5.Genişleme Paketinin nasıl olacağı değil,bize nasıl sunulacağı.Gelecek olan yeniliği tüketirken rahatsız olmadan gönül rahatlığıyla tüketebilecekmiyiz.Merak içinde olduğum nokta bu.
Bugün dünya piyasasında yeralan bütün büyük oyunlara bakmışlığımız oynamışlığımız var.Çizgi film ortamında koşuşturmaktan öteye gitmeyen,garip tasarımdaki charlar ve düşük hareket kabiliyetlerini şişirme efect ve grafiklerle kapatmaya çalışan, hiçbirini ikv ye tercih etmiyeceğim oyunların dünya çapında tanınıp inanılmaz kazançlara ulaşmasını üzülerek takip ediyorum.İkv nin ayağına vurduğu pranganın ne olduğuna dair bir fikri yada araştırması varmı ?
Bu kertede bir köfteciden bahsetmek istiyorum adını vermiyeyim reklama girmesin.Çok lezzetli bir çok yerde şubesi olan bir köfteci.Fiatıda, satılan köfte diye düşünürsek biraz pahalı.Köfteciden çıkınca, modern bir mağazadan modern çalışanların hizmet verdiği huzurlu ferah bir ortamdan köfte yediğin hissine kapılıyorsun.Mağaza diyorum çünki şubelerinin o boyuttu bir ambiansı var.
Bu köftecinin ticari davranış olarak bize ana fikri şu olsa gerek; Ürününü iyi sunar insanların huzur içinde tüketmesine zemin hazırlarsan para kazanmak,büyümek ve başarılı olmakta kendiliğinden gelecektir.
Beyefendi
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
- MAXIMIANUS
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Mahşerin Tanıkları
Tekadam yazdı:Oyundan keyif almak , ...
Kusura bakma gerisini okumadım şu kelime bütün cümleni hiçe saydı.Buna yorum yapmak isterim.Oyundan keyif almak ? Bir oyundan nasıl keyif alırsın tek karakterle oyun bir süre sonra monotonluğa vurur ve sen sıkılırsın sen sıkıldıkça o söylediğin 2-2-2 grubu bir araya zar zor gelir bunu önlemenin tek bir yolu 3 karakter sınıfıylada uğraşarak o dediğin 2-2-2 sistemde vaktini tek karakterle sıkıldığından daha çok sıkılmazsın emin olabilirsin ikvdeki tasarımcıları kutluyorum kendilerini ve oyunu çok güzel yerin dibine sokuyorlar.
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.