efsaneottoman yazdı:gerçekten çok güzel olmuş çok beğendim ve oyun hikayesindede olucak bir şey benim çözemediğim kuklacı olucak mı oyunun içinde
Hepsi'ne sıra gelecek inşallah ama S.Kelaynak'ı çok merak etmek ben.
O adamı bir bulayım var ya...
Selami Kelaynak Adlı Karakterin Şuan Farklı İsimle Oyunda Bulunan Bir Npc Olduğunu Ancak Nedenini Bilmediğim Bir Sebepten Dolayı Kendisini Sakladığı Düşüncesindeyim.
Örn; Yusuf Ağabey(Çınaraltı) yada Adını Bilmediğimiz Oyuna Yeni Gelecek Bir Karakter Aynı Topal Gibi
Yusuf Ağabey'in bence bir görevi yok.
Hazırlayanlarda bulunan bir kişi o.
Bence onun hatrına oyuna o kişinin ismine bir NPC koyulmuş.
Selami Kelaynak'ı ama gerçekten çok merak ediyoruz senelerdir oyalıyor bizi.
Ama yönetimin bu kadar uğraştırdığına göre bu Selami gerçekten önemli biri.
Bir casus olabilir.
Vb...
EmirBerkKorkmaz yazdı:Yusuf Ağabey'in bence bir görevi yok.
Hazırlayanlarda bulunan bir kişi o.
Bence onun hatrına oyuna o kişinin ismine bir NPC koyulmuş.
Selami Kelaynak'ı ama gerçekten çok merak ediyoruz senelerdir oyalıyor bizi.
Ama yönetimin bu kadar uğraştırdığına göre bu Selami gerçekten önemli biri.
Bir casus olabilir.
Vb...
İstihparat hattında konuşurken "Alo ben Selami." diyo. Kendisini gizliyo ama bence Selami benim birazdan koyacağım profil resmindeki adam. Şu an Lodos Muhafızı ama şimdi değiştirecem.
yanlız o muhurlu ılerındekı yol migrat ve sıgınak yolu o kesınde heretera ıle phıll arasındakı baglantıyı cozemedım
bıde yılanlardakı o tapınak gırısı gıbı yerden mı gecıcez mıgrata yoksa cıkıs mı olck bılgısı olan _? herayı kesmek ıcın ecel yada ltıf bence sart degıl cunku ecel ve latıf ıslık gıbı hasarı dusk ama ejder ve ashabı keyf sart
bence mıgrat ıcın gorevlerden bırıne yusuf veya selamı kelaynak verecek dıye dsusunuyorum ben cunku bıldıgım kadarıyla yusuf un oyunu yapanlarla bı alakası var bıde kenan konusu var yanılmıyosam kenan herateranın yardımcısı ve roma askerlerının komutanıdır dıye dusunuyorum ben
kimin ne görevini verceğini yönetim daha iyi bilir ayrıca adı artık Heratera değil bu boss'umuzun Junon olarak değiştirildi..
Heratera daha güzel geliyordu kulağa
SlipKnoT55 yazdı:kimin ne görevini verceğini yönetim daha iyi bilir ayrıca adı artık Heratera değil bu boss'umuzun Junon olarak değiştirildi..
Heratera daha güzel geliyordu kulağa
İsim önemli değil de ama yeni gelecek seviyelerde Mirtgat'ta Çim & Kum Yılanları ve Okçu, Mızrakçı & Kılıççı Gladyatörler gelecek Philepos'un yandaşlarıdır onlar. Sanırım Junon da Hidralar gibi sonradan açılacak. Oraya "Yanlızca Yöneticiler girebilir." türünden yazılar yazacak.