Hırsızlık durumlarında yönetime düşmesi gerekenler...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Beyefendi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Hırsızlık durumlarında yönetime düşmesi gerekenler...

Mesaj gönderen Beyefendi »

Güzel bir noktaya değinmişsin.İkv oyununun şuan en büyük sıkıntılarından biridir hırsızlık ve dolandırıcılık.Bir takım uygulamalarla yönetim suya sabuna dokunmadanda bu hırsızlık olayını azaltabilirdi.Aktarma olayını nasılki resmi sitede bir sayfada halledebiliyoruz bunu oyuna entegre edip her hesabın kullanabileceği şekilde oluşturulabilinir.Bir kutuya aktarılacak charı yazdığımızda o charın alışveriş kutusu açılır bizde maden, para, item aktarılacak char nerede olursa olsun işlemi rahatlıkla yapabiliriz.Karşı tarafında sonra bu sayfaya girip onaylamasıyla bu işlem gerçekleşmiş olur.Şifre paylaşımının hırsızlık olayının tespitini zorlaştırdığı bir gerçek.Bizde bunu yapmıyarak hem yönetime yardım etmiş oluruz hemde kendimiz hırsızlık riskinden korumuş oluruz.Oyuncuların yönetimin karşılıklı özeniyle nispeten bu nahoş olayı azaltabiliriz.
Beyefendi

Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Kullanıcı avatarı
BlackTrack
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen BlackTrack »

Dediklerinin bazilarina katiliyorum bazilarina katilmiyorum katilmadigim nokta kullanici kendii istegi ile sifresini veri. yor yani kendi bilicegi bi is diyer turlude ya keyloger yer ya vurus yer sifresi gider oda kisinin bilgisizligindendir.
Yani bu yazanlara ikv nin yapicak biseyi yok bu konuda sadece uyarir kullanicilari.

Katildigim nokta ise bu oyunu oynuyan herkesin bir kac karakteri var aralarinda transfer yapmak istedigin de birisine vermek zorunda herkezede guvenilmiyor bu konu hakkinda calismalar yapa bilir. Yine bunu akce ile satilabilir.
Ne Olursan Ol Dürüst Ol
Kullanıcı avatarı
carnec23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen carnec23 »

Bilgisayarınız İşlemcisi En az 1.8 Ghz İse Çift Oturum Açarak 2 Adet Oyun ve 2 Hesab Açıp Aktarabilirsiniz.
Bunu Yaparken Donma, Kasılma Yaşarsanız Oyunun İç Arayüz Ayarından Görüş Mesafesi ve Karakter Detay Mesafesi Gibi Efekleri Düşürmenizi Öneririm.
İyi Forumlar.
.
...
Kullanıcı avatarı
Savascidepik
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Savascidepik »

2 hesap açılabiliyor mu yani aynı bilgisayardan
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen SiLAHCI »

Savascidepik yazdı:2 hesap açılabiliyor mu yani aynı bilgisayardan
Merhaba,

Yapılan güncellemeler gereği çoklu oturum açma sistemi İKV dosyalarından kaldırılmıştır. Bahsi geçen programları kullanan
oyuncularımızın tespiti durumunda kendilerine cezai işlem uygulanmaktadır.

Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
Savascidepik
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

İBRET ALDIM!!!111!!
Kullanıcı avatarı
carnec23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen carnec23 »

Savascidepik yazdı:2 hesap açılabiliyor mu yani aynı bilgisayardan
Evet Program Kullanmadan 2 Hesab Açabilirsiniz.
Önce Yeni Bir Oturum Açın.1 Hesabınız Açıkken Kullanıcı Değiştir Diyin.

Resim
Sonra Diğer Oturuma Geçin.
Resim
Başlat'a İstanbul Kıyamet Vakti yazın.İkonuna Tıklayın ve 2.ci Hesabınızı Açabilirsiniz.
Ve Bu Cezai Bir İşlem Söz Konusu Olacak Birşey Olduğunu Sanmıyorum.
İyi Forumlar...
...
Kullanıcı avatarı
Savascidepik
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Evet Program Kullanmadan 2 Hesab Açabilirsiniz.
Önce Yeni Bir Oturum Açın.1 Hesabınız Açıkken Kullanıcı Değiştir Diyin.

Sonra Diğer Oturuma Geçin.

Başlat'a İstanbul Kıyamet Vakti yazın.İkonuna Tıklayın ve 2.ci Hesabınızı Açabilirsiniz.
Ve Bu Cezai Bir İşlem Söz Konusu Olacak Birşey Olduğunu Sanmıyorum.
İyi Forumlar...
Saol dostum bunu kesinlikle kullanacağım.Artık Aktarım yapacak adam bulma derdime son geldi.Çok teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Bela World

Mesaj gönderen xBeLaReNGix »

TRUSTME yazdı:Merhaba öncelikle farklı oyunlarda gördüğünüz veya araştırarak bulduğunuz özelliklerin bazılarının uygulanabiliritesi için şunları söylemek istiyorum.

Bir arkadaşımın karakteri geçtiğimiz zamanlarda başkasının eline geçti ve desteğin istediği bilgileri doğru şekilde girerek sadece 3 saat 45 dakika gibi kısa bir zaman diliminde geri iadesi gerçekleşti ki bu iadede herhangi bir akçe talep edilmeden tam 3 tane karakterin iadesi yapıldı.

Bu sayfaya girerek İKV Hesap Güvenliği ,Yardım! Üyeliğimi ve Karakterimi Yitirdim! ,Güvenliğiniz için 3. Parti Programlar ,Mail Güvenliği,Sahte Sobee giriş sayfaları(Phishing) ,İnternette Şifre Seçimi ve Kullanımı Nasıl Olmalı ?
isimli konuları gözden geçirirseniz başınıza geleceklere karşı önlem alabilirsiniz.Kesinlikle herkesin incelemesini tavsiye ederim.
viewforum.php?f=105

Ayrıca güvenliğiniz için benim de bir kaç önerim var.
-Oyun,sosyal ağ ve mail şifrelerinizin bir birinden farklı olması.(Birini yitirdiğinizde geri alabilme şansız olabilir veya hepsini kaybetmeme)
-İKV için yüklediğiniz e-pinleri veya tarihlerini kayıt altına alın.
-Yeni getirilmiş olan Hesap Güvenliği Güncellemesi ile

viewtopic.php?f=19&t=91407

Üyelik İşlemlerinden Profil sekmesine girerek asıl bilgilerinizi buraya kayıt edin.
-Şifre ve gizli yanıtlarınız doğum günü,ad,takım ismi veya kuruluş yılı gibi şifreler olmasın.

Böyle bir durumla karşılaştığınızda sabırlı ve sağ duyulu şekilde yolladığınız mesajlardan kesinlikle olumlu yanıt alacağınızdan eminim.

İstenilen bilgileri görmek için bu konuya göz atmanız yeterlidir.

viewtopic.php?f=105&t=88993
Bkz. Ben yalnızca hesap şifresinin başkasının eline geçmesinden bahsetmiyorum... Oyun içerisinde yapılan alışverişlerdende bahsediyorum... Çalınan hesapların ele geçtiğini biliyorum fakat kimisi verdiğiniz örnekteki gibi kısa bir süre beklerken kimisi 15 gün bekliyor... O kısım biraz yoğunluk ve inceleme detayı ile alakalı... Dediğim gibi ben burada hırsızlık derken tek kastım hesabın çalınması değil... Çaldırılan eşyaların geri alınması...

Bu arada önerdiğiniz konuları zaten inceledim...
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Bela World

Mesaj gönderen xBeLaReNGix »

BlackTrack yazdı:Dediklerinin bazilarina katiliyorum bazilarina katilmiyorum katilmadigim nokta kullanici kendii istegi ile sifresini veri. yor yani kendi bilicegi bi is diyer turlude ya keyloger yer ya vurus yer sifresi gider oda kisinin bilgisizligindendir.
Yani bu yazanlara ikv nin yapicak biseyi yok bu konuda sadece uyarir kullanicilari.

Katildigim nokta ise bu oyunu oynuyan herkesin bir kac karakteri var aralarinda transfer yapmak istedigin de birisine vermek zorunda herkezede guvenilmiyor bu konu hakkinda calismalar yapa bilir. Yine bunu akce ile satilabilir.

Evet, şifreyi insanlar isteyerek paylaşıyor o konuda haklısın ama şunu düşün ki aktarım içinde isteği ile paylaşıyorlar... Yani her iki durumdada istekleri ile paylaşmış oluyorlar... Saçma olan kısım ise birini haklı birini haksız bulman... Eşyasını isteyerek verdiği kişi ona aktarım vad ederken... Şifresini verdiği kişide belki bölgelerde item düşüreceğini vad ediyor?

Yazdıkların bana çelişkili geldi... Her iki durumdada kullanıcı isteği söz konusu... Bu durumda hırsızın hiç mi suçu yok? Mizahisini demekten başka bir şey düşmüyor bana ve oyuncuya...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön