Gaffar İsmi Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
NothingxSeries
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <The Avengers>

Re: Gaffar İsmi Hakkında

Mesaj gönderen NothingxSeries »

E , be beyinsizler..

Ha bossun adı "Gaffar"
Ha "Allah"(c.c)

Şu sıklıkta falan hikaye ya.
Neden Ali,Mehmet değil?

Neden Yer altında ki NPC Domuz?
Neden kurt değil, köpek değil, insan değil? Neden Domuz adam?

İkv nin hikayesine, DEV,GM ... Ne kadar hasta olup, yarısının imzasını dahi almış olsam da bu iki olaya çok sinir oluyorum şahsen..
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

Resim

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!

[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen NATHAN »

NothingxSeries yazdı:E , be beyinsizler..

Ha bossun adı "Gaffar"
Ha "Allah"(c.c)

Şu sıklıkta falan hikaye ya.
Neden Ali,Mehmet değil?

Neden Yer altında ki NPC Domuz?
Neden kurt değil, köpek değil, insan değil? Neden Domuz adam?

İkv nin hikayesine, DEV,GM ... Ne kadar hasta olup, yarısının imzasını dahi almış olsam da bu iki olaya çok sinir oluyorum şahsen..
You have three sevap points, congratulations sakirt.
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen aaasd »

bu konunun ahırette bizden hesap sorulmasıyla aakası yok tamamen ahlaki değerlerle uyuşmayan bir durum.
inancımıza göre (şahsen) İslam Ve Tanrısı Allah (c.c.) Gaffar da isimlerinden birisi ve oyunun en çok kesilmek istenilen boşunun adıda Gaffar . hangi ahlaki değerle uyuşuyor ? :o

konuyu açan arkadaş çok güzel bir noktaya değinmiş ama pek fazla Açmak istemiyorum Gaffar değilde Mustafa Kemal veya yanlız Atatürk olsaydı yine bu rahatlıkla davranabiliceklermiydi bu rahat olan arkadaşlar ?

Atatürk olmasına karsı cıkacak olan arkadaslarının nedeni ne ise

Gaffar adına karşı çıkanları nedeni de o Ahlaki değerlerimize Sahip çıkamıyoruz sonra elin saçma sapan zihniyetlerini Benimsiyoruz Bu milletçe böyle ama bir yerlerden tutunup çırpınmaya calısan arkadaslarada destek yerine Köstek oluyoruz

ayıp mı diyeyim yazıkmı :cry:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
Battalvolkann
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Battalvolkann »

bi bitmediniz..
Kullanıcı avatarı
Berkistanbul
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Loncasızlar

Mesaj gönderen Berkistanbul »

Daha önce hiç gaffar kesmedim beyler temizim :D
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
MiurA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MiurA »

viewtopic.php?f=46&t=87655&p=785025#p785025
Nerull yazdı:Öncelikle İstanbul Kıyamet Vakti evreninin kurgusal bir evren olduğunu, buradaki tüm hikayelerin, metinlerin, mekanların, OOK'lerin ve tüm nesnelerin bu kurguya dayalı hayal ürünü olduğunu belirtmek isteriz.

Dolayısıyla oyun içinde hiçbir objenin, şeklin, öğenin ise kesinlikle ve kesinlikle hiçbir dine, ırka, mezhebe, düşünce anlayışına, kişisel yada milli değerlere veya geleneklere ters düşecek şekilde tasarlanmadığını ve her birinin hayal ürünü olduğunu; karakterlerinin adlarının ise günlük hayatta kullanılan isimlerden oluştuğunu, özel bir anlam ifade etmediğinin altını çiziyoruz.

GAFFAR ismine gelince bu ismi araştırdığınızda Türkiye'de en çok kullanılan 2121. isim olduğunu ve ülkemizde yaklaşık her 29,448 kişiden birinin adı GAFFAR olduğunu ve bu ismin yaygınlık oranının binde 0.03 olduğunu göreceksiniz.
(... 2119. memiş, 2120. füruzan, 2121. gaffar, 2122. gazanfer, 2123. gencay, ...).

GAFFAR adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde an itibariyle yaklaşık 2,264 kişinin isminin GAFFAR olduğu ve GAFFAR isimli kişi sayısının her yıl ortalama 36 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

Konu tartışmaya döndüğü ve farklı yerlere çekilmeye çalışıldığı için kapatılmıştır. Benzer konular açmamanızı önemle rica ederiz.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön