gene kutu sorunu
- buraksatan
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
gene kutu sorunu
Kutum 1 hafatayı geçik sürede ulaştı sonunda aldım kargodan açtım kapakta 4 poster ve haritalar diyo actim içini yok hiç bişi yok sadece şifreler ve bozuk bir cd var harbiden ayıp bi ton kişinnin sorunu var üyelik aldan bi çözüm bulun artık posteri kullancagımdan değil ama 30 lira para veriyoz içi boş çıkıyor.
- alihan03
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şafağın Karanlığı
Re: gene kutu sorunu
Uşak ta kutu olsun e- pini olsun birak poster olmasın cd bozuk olsun . Sadece e-pin yeter. ama kutu yok. 
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
siz gene iyisiniz ben sobee yürüme 10 dk lık konumda oturuom civarda kutu yok :twisted:
- BlackTrack
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vatansever
Merhaba:
Internet veya telefon uzerinden yapilan alisverislerde 1 hafta icinde iade hakkiniz var die biliyoru m ama surede emin degilim.
Tabi Sobee'nin kosullarida vardir bununla ilgi.
Icinden epin ciktiysa gerisinin pek onemi yok bence.
Internet veya telefon uzerinden yapilan alisverislerde 1 hafta icinde iade hakkiniz var die biliyoru m ama surede emin degilim.
Tabi Sobee'nin kosullarida vardir bununla ilgi.
Icinden epin ciktiysa gerisinin pek onemi yok bence.
Ne Olursan Ol Dürüst Ol
Merhaba buraksatan,buraksatan yazdı:Kutum 1 hafatayı geçik sürede ulaştı sonunda aldım kargodan açtım kapakta 4 poster ve haritalar diyo actim içini yok hiç bişi yok sadece şifreler ve bozuk bir cd var harbiden ayıp bi ton kişinnin sorunu var üyelik aldan bi çözüm bulun artık posteri kullancagımdan değil ama 30 lira para veriyoz içi boş çıkıyor.
ilgili muhattabınız kutuyu aldığınız Üyelikal'dır. Kutu sorunuyla ilgili içinin boş, içerisindeki CD, poster gibi ürünlerin yırtık-çizik olması durumunda yine Destek alabileceğiniz Üyelikal.com un Destek Hattıdır. Lütfen ÜyelikAl-Destek Hattı ile iletişime geçiniz. Bilginize.
Merhaba alihan03,alihan03 yazdı:Uşak ta kutu olsun e- pini olsun birak poster olmasın cd bozuk olsun . Sadece e-pin yeter. ama kutu yok.
Dağıtıcı firmadan kaynaklanan geçici bir sorundan dolayı kutu tükenmiş bazı noktalara kutu dağıtımı maalesef gecikmiştir. Bu noktalara bir an önce dağıtım yapılabilmesi için çalışmalar sürmektedir.
Bu süre zarfında dilerseniz ÜyelikAl üzerinden kredi kartı, havale, posta çeki gibi yöntemlerle istediğiniz adrese kargo ile gönderilmek üzere (veya sadece kodları edinmek üzere) İKV Çemberlitaş Kutu satın alabileceğinizi hatırlatmak isteriz.
Not: İl - İlçe/bayii şeklinde özelime mesaj atarsanız bulunduğunuz İl - ilçe/bayii ile ilgili Kutu Bulamama sorunu için notlarım arasına alabilirim. Bilginize.
Şimdiden İlgi ve desteğinizden dolayı teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyoruz.
İyi forumlar.
- Savascidepik
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
ben kutu için izmite gittim firmanın kesin bir bilgi vermediğini söylediler yoktu yani