Bu konuyu açtığınız için teşekkürler daha öncede böyle bir konu açan olmuştu ama sanırım pek ilgi gösteren olmadı. İstanbul Kıyamet Vakti için Team Speak benim kanaatimce de bir devrim olabilir çünkü Skype kullanırken mikrofonun bozuklukları ya da arka plandaki aile sesleri nedeni ile diğer kullanıcılar çok rahatsız olabiliyor. Lakin Team Speak'ta bas konuş gibi bir avantajınız var; mesela konuşacakken tuşa basmassanız sesiniz karşı tarafa gitmiyor bu sayede ne cızırtı derdi oluyor ne de evdeki sesler karşı tarafa gidiyor. Ayrıca bilgisayarı kasan arkadaşlar için de güzel bir program çünkü bilgisayarı Skype'nin 1/3'ü kadar kasıyor. Bu sayede hem boss kesimlerinde hem de ses rahatsızlıklarında kesin çözüm.
İstanbul Kıyamet Vakti'nde TeamSpeak Devri başlıyor.
Re: İstanbul Kıyamet Vakti'nde TeamSpeak Devri başlıyor.
Merhabalar;
Bu konuyu açtığınız için teşekkürler daha öncede böyle bir konu açan olmuştu ama sanırım pek ilgi gösteren olmadı. İstanbul Kıyamet Vakti için Team Speak benim kanaatimce de bir devrim olabilir çünkü Skype kullanırken mikrofonun bozuklukları ya da arka plandaki aile sesleri nedeni ile diğer kullanıcılar çok rahatsız olabiliyor. Lakin Team Speak'ta bas konuş gibi bir avantajınız var; mesela konuşacakken tuşa basmassanız sesiniz karşı tarafa gitmiyor bu sayede ne cızırtı derdi oluyor ne de evdeki sesler karşı tarafa gidiyor. Ayrıca bilgisayarı kasan arkadaşlar için de güzel bir program çünkü bilgisayarı Skype'nin 1/3'ü kadar kasıyor. Bu sayede hem boss kesimlerinde hem de ses rahatsızlıklarında kesin çözüm.
Katılıyorum TeamSpeak Ücretli fakat biz oyuncularımıza bunu bedava sunuyoruz.Tabi Gelirlerse Ayrıca herkesin konuşabileceği En altta ikv Genel Sohbet var herkes buraya gelip rahat rahat konuşabilir.NODIE yazdı:Merhabalar;
Bu konuyu açtığınız için teşekkürler daha öncede böyle bir konu açan olmuştu ama sanırım pek ilgi gösteren olmadı. İstanbul Kıyamet Vakti için Team Speak benim kanaatimce de bir devrim olabilir çünkü Skype kullanırken mikrofonun bozuklukları ya da arka plandaki aile sesleri nedeni ile diğer kullanıcılar çok rahatsız olabiliyor. Lakin Team Speak'ta bas konuş gibi bir avantajınız var; mesela konuşacakken tuşa basmassanız sesiniz karşı tarafa gitmiyor bu sayede ne cızırtı derdi oluyor ne de evdeki sesler karşı tarafa gidiyor. Ayrıca bilgisayarı kasan arkadaşlar için de güzel bir program çünkü bilgisayarı Skype'nin 1/3'ü kadar kasıyor. Bu sayede hem boss kesimlerinde hem de ses rahatsızlıklarına bire bir.![]()
Evet arkadaşlar şuan TeamSpeak3 te sizi bekliyorum.Oda açtırmak isteyen Loncalar 5 lonca arkadaşı ile gelebilir.
Öncelikle çok gec kalınmış bir uygulamaydı, ki ben TS ye(team speak) kenan mıgrat cıkdıgında ıhtıyac duydugumu hatılyorum.Ucretlı oldugu ıcın kullanamamıştım.Benım DarkOrtbit oynayan arkadaslarım bunu en az 3 4 yıldır kullanıyordu.Ki bu oyun Global olarak oynanan bir oyundu ve ilk gördugumde sok olmustum yaklasık 2,000,000 insan bunu kullanıyordu umarım Gereksız oldugunu dusunen arkadaslarım ne demeye calıstıgımı anlamıstır.
COSMOS
Program Güzel Ama Bence İkv İçin Gereksiz.
Tabi İsteyen Kullanabilir.Bence Sesli Konuşma Gereksiz Yazışmak Varken??
Yani Boss Keserken Herkes Görevini Bilir ve Yapar Ne Gerek Var Konuşmaya.
Oyun Oynarken Oyunun Dışına Çıkmamaya ve Konsantre Olmaktan Yanayım.
"Bence"
"Bence"
...
Senin düşüncen herkes neyi nasıl keseceğini bilmiyor diye skype kullanan çok kullanıcı var fakat Skypenin bilgisayarda kapsadığı alan ile ts arasında km kadar fark var.Ayrıca İkv başlangıcında aslında bu programa geçmemiz gerekliydi bence.carnec23 yazdı:Program Güzel Ama Bence İkv İçin Gereksiz.
"Bence"
ben kurdum ıp adresini girdim saçma sapan ingilizce bir program genel sohbet bölümüne bile giremedi lutfen kayıt olunuz falan yazıyor ısımın üzerine tıklıyorum bir şey olmuyor genel sohbete tıklıyorum krımızı bir yazı ve sesli bir mesaj geliyor ne oldugunu anlamdım cıktım :mrgreen: :mrgreen:
Gereksiz bi program fakat uğraşmışsınız.
- QatarFoundatioNN
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok keke
ahaha guleym bare skypenin kapladıgı alan enfazla 30 mb
Yonetim beni çekemiyor[Umut]
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Dostum Basıp konusmak dert olur bence oo kadar tus kombınasyonunda onunla ugrasılmaz bence 6 kısılık skype grubu daha ıı benım dusunceme göre..
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................