YARDIM KAMPANYASI

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kizilmaskee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Iıı SoN ııI

YARDIM KAMPANYASI

Mesaj gönderen kizilmaskee »

Arkadaş'lar bıldıgınız uzere HİMMETxoğlu adlı buyucu karakterı kullanan Saygı Deger ERSİN abimizin Maraton Adam Cansıperhane İpekli Ayakkabı 'sı 1.5 yıldır MOTOR adlı BOOS 'dan dusmemektedir.. Tanıyan yada Tanımıyan Maddı Durumu ıyı olan arkadaslarımızdan Yardım Talep ederek cüzi Bir Miktar'da olsa para taksim edmeleri ve Rıfkı'Dan 1 Adet 46 NUMARA Maraton Adam Cansıperhane İpekli Ayakkabı 'sı ALACAĞIZ Az Çok Demeden Yardımlarınızı Beklıyorum

Karakter adınızı Yazarak yardım edecegınız Mıktarları belırtmenız onemle rıca olunur...

/f Barıs
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: YARDIM KAMPANYASI

Mesaj gönderen sshinobi »

kizilmaskee yazdı:Arkadaş'lar bıldıgınız uzere HİMMETxoğlu adlı buyucu karakterı kullanan Saygı Deger ERSİN abimizin Maraton Adam Cansıperhane İpekli Ayakkabı 'sı 1.5 yıldır MOTOR adlı BOOS 'dan dusmemektedir.. Tanıyan yada Tanımıyan Maddı Durumu ıyı olan arkadaslarımızdan Yardım Talep ederek cüzi Bir Miktar'da olsa para taksim edmeleri ve Rıfkı'Dan 1 Adet 46 NUMARA Maraton Adam Cansıperhane İpekli Ayakkabı 'sı ALACAĞIZ Az Çok Demeden Yardımlarınızı Beklıyorum

Karakter adınızı Yazarak yardım edecegınız Mıktarları belırtmenız onemle rıca olunur...

/f Barıs

benden 50m. oyundan ulaş.

“Genel Sohbet” sayfasına dön