Arkadaş'lar bıldıgınız uzere HİMMETxoğlu adlı buyucu karakterı kullanan Saygı Deger ERSİN abimizin Maraton Adam Cansıperhane İpekli Ayakkabı 'sı 1.5 yıldır MOTOR adlı BOOS 'dan dusmemektedir.. Tanıyan yada Tanımıyan Maddı Durumu ıyı olan arkadaslarımızdan Yardım Talep ederek cüzi Bir Miktar'da olsa para taksim edmeleri ve Rıfkı'Dan 1 Adet 46 NUMARA Maraton Adam Cansıperhane İpekli Ayakkabı 'sı ALACAĞIZ Az Çok Demeden Yardımlarınızı Beklıyorum
Karakter adınızı Yazarak yardım edecegınız Mıktarları belırtmenız onemle rıca olunur...
/f Barıs
YARDIM KAMPANYASI
- kizilmaskee
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Iıı SoN ııI
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YARDIM KAMPANYASI
kizilmaskee yazdı:Arkadaş'lar bıldıgınız uzere HİMMETxoğlu adlı buyucu karakterı kullanan Saygı Deger ERSİN abimizin Maraton Adam Cansıperhane İpekli Ayakkabı 'sı 1.5 yıldır MOTOR adlı BOOS 'dan dusmemektedir.. Tanıyan yada Tanımıyan Maddı Durumu ıyı olan arkadaslarımızdan Yardım Talep ederek cüzi Bir Miktar'da olsa para taksim edmeleri ve Rıfkı'Dan 1 Adet 46 NUMARA Maraton Adam Cansıperhane İpekli Ayakkabı 'sı ALACAĞIZ Az Çok Demeden Yardımlarınızı Beklıyorum
Karakter adınızı Yazarak yardım edecegınız Mıktarları belırtmenız onemle rıca olunur...
/f Barıs
benden 50m. oyundan ulaş.