Sığınak Tank Kullanımı

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Fethidad
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Sığınak Tank Kullanımı

Mesaj gönderen Fethidad »

Öncelikle forumumuzda açılmış olan şu konuyu okumanızı öneririm;

Siginaktan stuarta tum bosslar icin item dizilimi (tank)

Şimdi gelelim yapacaklarımıza öncelikle sığınak için item dizilimi şöyledir

- Farabi plevne ayakkabı ( Fiyatı 1m-500b (Kuklacı) olmakla beraber tanıdıklarınızdan bedavaya bile alabilirsiniz )
- Farabi ceket ( Bu ceket 2m-5m(Kuklacı) civarında pazarlık ederek alırsınız bu ceketi çemberlitaşta bile kullanacaksınız
- İtemsiz eldiven ( Neden itemsiz cünki kenan görevi bize zaten mor farabi solucan eldiven verecek para harcamıza gerek yok )
- Farabi-Aktar pantolon( Bu pantolonu centrioun'dan mor farabi solucan pantolon düşürene kadar kullanacagız )
- Aktar zırh ( Fiyatı 3m-4m civarındadır (Kuklacı) Junondan Evocati zırh düşürene kadar kullanacağız )
- Farabi Solucan Takı Seti ( Her parça 250b-500b olmakla beraber daha ucuza bile bulacağınız takılardır )

Şimdi yetenek dizimi şöyledir..(+5 OLMADAN )
15 DEFANSİF DÖVÜŞME
15 SAKINMA
15 KIŞKIRTMA
15 HEDEF SAPTIRMA
15 SARSILMAZ
15 SAVAŞ NARASI
5 DURDURMA
2 SÜPÜRME
1 ZİHİN TOPLAMA

Şimdi bu yetenekler ne işe yarar nasıl kullanılır nerde kullanılır bunları pek anlatan görmedim bir tank oyuna girdiğinde aynı ofans savaşçıdaki ofansif dövüşme özelliği gibi defansiz dövüşme ve sakınma yeteneğini açar.
Evet sığınağa girdik ne yapıyoruz ? Öncelikle sığınakta yaratıklar tek tek gelmez ( Devriye Fare adamlar hariç beyaz olanlardır ) Motorin e kadar size saldıracak gruplar şunlardır ya 3 kişi ya da 2 kişi olarak gelirler 3 kişi olarak gelenler 2 deli ve 1 zırdeliden oluşmaktadır.

3lü grup ilerde duruyor ve kışkırtma ile birinden cektiniz 3 ü birden geliyor haliyle 3 ü de size geliyor 3 yaratıgın 2sinide senin üstünde kesecekler şimdi burda Yaratıkları bir güzel süpürüyoruz neden süpürüyoruz ? çünkü büyücülerden bir tanesi direnç kırma atcak yaratıklara e yaratığa hasar vermezsen büyücüye döner değil mi onun için süpürmeyi bunda kullanıyoruz ( UNUTMAYIN HİC BİR DURAN YARATIK SAVAŞ NARASI İLE ÇEKİLMEZ ÇÜNKÜ SAVAŞ NARASI CEVREDEKİLERİ HİDDETLENDİREREK DİĞER YARATIKLARIN DA SİZE DÖNMESİNİ SAĞLAR ) Eğer hasar görmemiş bir yaratığa kışkırtma yeteneği kullanırsan o yaratık sana büyücü direnç kırma atsa da o yaratık senden büyücüye dönmez çünki kışkırtma ile onu hiddetlendirdin. Evet 3lüyü çektik süpürdük büyücü kırdı bu hedef saptırmayı kullanmanın zamanı geldi. Hedef saptırmayı güçlü bir elektiriğe verirsin pekala neden güçlü bir buza değil de elektiriğe verdik ? Çünki elektirik her zaman daha fazla hiddet yayar ve yaratık ona döner (UNUTMAYIN HEDEF SAPTIRMASI KULLANDIĞINIZ KİŞİYE YARATIK HİÇ BİR ZAMAN SALDIRMAZ TABİİ SİZ YARATIĞA SAVAŞ NARASI KULLANMALISINIZ )
Evet 3lüler geldi süpürdük saptık şifacıyla anlaşmalısın ben mesela sarsılmaz kullanmam 3lüleri peşimde koşturtarak keserim.

2liler 1 fare adam ve 1 deliden oluşmaktadır deliye kışkırtma atarsınız üstüne alırsınız fare adamı aralarında keser büyücüler.( UNUTMAYIN SAVAŞ NARASI DEMEK KUDRET HARCAMAK DEMEK GEREKTİĞİNDE KULLANIN )

Böylece düşünen adama geldik bu boss u genellikle büyücüler aralarında keserler 69 canda iken ezerim der ve herkesi öldürecek bi darbe yapar o ara büyücüler kutup açar 69 candan sonra istersen güçlü bir elektiriğe hedef saptırma verip yaratığı naralayıp üstünde kestirebilirsin ya da büyücüler aralarında keser ben boş durmam diyorsan sapıp naralıycaksın ve sarsılmaz acacaksın.

Evet ilerdeki delileri de halledip motorine geldik motorini büyücüler aralarında 50 cana kadar dönderir senin yapcağın tek olay büyücüye yaratık tam vuracakken nara atabilirsin evet 50den sonra da büyücüler aralarında dönderebilir fakat ben boş durmam diyorsan aynı mantık güçlü elektiriğe sapıp naralayıp yaratığı üstüne alabilirsin.

Kenana kadar 4lüler gelecek 4lü gruplar 3 fedai 1 baş fedaiden oluşmaktadır baş fedai vurdumu canının yarısını alır o yüzden baş fedaiye zihin atarlar sana 3lü fedai grubu gelir. (UNUTMAYIN BU GRUPLARI DİRENÇ HALKASI YOKKEN ÇEKMEYİN BİR ANDA KRİTİK HASAR YEMENİZE YOL AÇABİLİR.) Düşünen ve motorinden iksir düşerse size Kenandan evocati kolyeyi alana kadar direnç zehir-asit zehir-ateş iksirlerininizi içebilirsiniz fedailerden kritik yemezsiniz.

Evet Kenana geldik soldaki şartelin başına geçiyorsunuz ve kalktıkça indiriyorsunuz burda size düşen görev yok.
Düşünenden farabi farabi yüzüğü düşürüp kenandan evocati kolyeyi düşürdükten sonra migrata başlayabilirsiniz.
Migrat tanklığını da başka bir konumda anlatacağım fakat tekrar yetenekleri özetlemek gerekirse;

Süpürme Saldırısı: Yaratığa hasar verir burdaki amaç yaratığa hasar vermek değildir büyücü direnç kırma attığında büyücüye dönmemesini sağlamaktır.

Hedef Saptırma: Bu yeteneği kullandığınız kişiye hedef saptırmanın süresi bitene kadar yaratık asla dönmeyecektir.
Yüksek bir elektirik hasarı olan kişiye saptırırsanız diğer büyücüler o yaratığa saldırsa da o yaratık sizden dönmeyecektir.

Kışkırtma:Hedefi hiddetlendirir 3lüleri 2lileri çekerken kullanırsınız ve de kışkırtma kullandığınız yaratığa büyücü kırma atsa bile hedef büyücüye dönmeyecektir.
Kullanıcı avatarı
Hayalolsam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Bizbizeyeteriz

Re: Sığınak Tank Kullanımı

Mesaj gönderen Hayalolsam »

Buna benzer konular yüzlerce defa açıldı ancak yeteneklerın nasıl kullanılacığını ne işe yaradığını anlatan tek kişi sensın sanırıım :D eline koluna sağlık güzel bir konuu olmuş bilmeyenler için faydalı olabilir :)
Kullanıcı avatarı
Fethidad
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Hayalolsam yazdı:Buna benzer konular yüzlerce defa açıldı ancak yeteneklerın nasıl kullanılacığını ne işe yaradığını anlatan tek kişi sensın sanırıım :D eline koluna sağlık güzel bir konuu olmuş bilmeyenler için faydalı olabilir :)
Vallahi ben de aslında yetenekleri anlatmak için açmıştım bir de içerde ezbere oynuyor çoğu oyuncu ne işe yaradığını bilmelerinde fayda var.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

sıgınak ve tank :D ben savascımı dızerken arkadas ortamından dolayı farabı solucan takı setı ve eldıvenle gırdım 3 parca farabı solucan ıtemle ısık set dızdım :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Mesaj gönderen berkancetin »

Anlatımın güzel olmuş.Fakat ben tankım ile delileri-fedaileri keserken hiç hs-sarsılmaz kullanmadım.Çekip süpürdüm,birini alıp kestiler hep.2 taneyide döndürdüm.Böyle yaparak hem kudrettende tasarruf edebilirsiniz.Bence sarsılmaza pek gerek yok.Onun yerine ben durdurmayı 15 yapmıştım.
Kullanıcı avatarı
Fethidad
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Senin tekniğini 5 büyücü 1 şifa girince uyguluyorlar bu durumda tank olmanın anlamı kalmaz durdurmayı yalnızca 1 kere kullanırsn o da tek yaratık için geçerli diğer iki yaratığı keserken senin görevin büyücülere rahatlık sağlatmaktır fakat sen orda hedef saptırma ve sarsılmazı kullanmayarak ayak bağı olursun gibime geliyor ben sarsılmaz kullanmam ama hedef saptırma üçlülerde şarttır ve de ilk girişinde 32bin can ve savunması düşük tankların fedailerden kritik yemesi kaçınılmazdır ;)
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Kendim üzerimden yorum yaptım zaten.31.5 can ile başlamıştım.Sadece baş fedailerde ara ara hs-sars kullandım.3'lü delilerdede sıkıntı yaşamadım açıkçası :)
Kullanıcı avatarı
Fethidad
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Ben kendiminkinin doğru olduğunu düşünüyorum seninki biraz garip kaçmış dostum önemli olan topluyken kesmektir asıl serisi odur sen öyle yapmaya devam et neyse :)
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Zaten basit ya,ne türlü olursa olsun kesiliyor,bir ara tank olup senin dediğinide denicem :)
Caaash
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Caaash »

eline saglık dostum .

“Savaşçı” sayfasına dön