Arkadaşlar bu tarz konular zaman kaybınıza yol açar düşüncesindeyim. Bazı arkadaşlarımızında dediği gibi 49 level ve çemberli bölgesi geldikten sonraki alınan itemler takılar ve şaheserler hep aynı olduğu için söz konusu kişilerin hasarları vs özellikleride aynı olmaktadır. Sadece ws içerisinde kimin şansı yaver gider ve kritiği fazla vurur ve hata yapmazsa o kazanır. Bu yüzden savaşçı şifacı ve büyücülerden herkes benim gözümde eşittir.
Dediğiniz 39 veya 29 level iken olsaydı ozaman yorum yapılabilirdi. Çünkü ozamanlar maks hasarlar önemsiz elementler önemli idi. O yüzden şu anki durumda bu konu zaman kaybı olduğunu hatırlatmak istedim.
En Güçlü
- EROLKUZUM
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: TLOO
Re: En Güçlü
EROL KUZUM
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Erkan I Harbiye
Evet Bu Konu Cidden Zaman Kaybı. 39 , veyaudda 29 olsaydı tamam derdım kesın sekılde ama dıemıorum suan da dıebılecegım tek şey. WessTSooN Sedat gibi bende Büyücüm Ve Savaşcımda Kendime Çok Çok Güveniyorum Şuan da Vs Taktikler ile Önemlidir. Varsa Kendisine Güvenen Ben Varım Vs Atmak İsteyen Kimin İyi Oldugunu Ölç Mek İsteyeni Beklerim
İyi Akşamlar Kuklacı ARZ /F IIxSaLTaNaTxII SAVASCIM. IIIxSaLTaNaTxIII Buyucum Kendıme Guvendıgım 2 karakterım. Bu Karakterlerde oLMassam Bana IISaLTaNaTII veya Ixshootxl Lücifer veya IxSaLTaNaTxI KARAKTERLERINDEN ULASABILIRLER BENIMLE VS YAPMAK ISTEYEN SAVASCI VE BUYUCU ARKADASLAR.
[img]file:///C:/Users/User/Desktop/EKRAN_08-29-12_22.37.07.JPG[/img] GENE SENİN O UMURSAMAZ TAVIRLARIN YÜZÜNDEN HAYALLERİM VE SENLİ GÜNLERİM PARAM PARÇA 
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ordaburdaötedeberide.
büyücüne çokmu güveniyon şampuan 4 ayağını yerden keserim senin ayık ol paşa..eclipse4392 yazdı:Evet Bu Konu Cidden Zaman Kaybı. 39 , veyaudda 29 olsaydı tamam derdım kesın sekılde ama dıemıorum suan da dıebılecegım tek şey. WessTSooN Sedat gibi bende Büyücüm Ve Savaşcımda Kendime Çok Çok Güveniyorum Şuan da Vs Taktikler ile Önemlidir. Varsa Kendisine Güvenen Ben Varım Vs Atmak İsteyen Kimin İyi Oldugunu Ölç Mek İsteyeni Beklerim![]()
İyi Akşamlar Kuklacı ARZ /F IIxSaLTaNaTxII SAVASCIM. IIIxSaLTaNaTxIII Buyucum Kendıme Guvendıgım 2 karakterım. Bu Karakterlerde oLMassam Bana IISaLTaNaTII veya Ixshootxl Lücifer veya IxSaLTaNaTxI KARAKTERLERINDEN ULASABILIRLER BENIMLE VS YAPMAK ISTEYEN SAVASCI VE BUYUCU ARKADASLAR.