TsKxKxaPpLe BİR VAZGEÇİLMEZDİR

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
TsKxKxaPpLe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: TsKxKxaPpLe BİR VAZGEÇİLMEZDİR

Mesaj gönderen TsKxKxaPpLe »

durmuskaptan yazdı:Hayırlısı Olsun Be Abi

Fearlesxdevilss
Cxemre
Kardeşim pek hayırlı olmadı gibi duruyor =) Baksana gelen cevaplara..
Resim
APPLE !!
TsKxKxaPpLe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

hayatason yazdı:Fınal musabakasında saat 8 de oyunda olan arkadaşlar fınalde yasinin yarıştığını anlarlar kardesım lodos klanından ona nası teşekkür ettığını gördük.
Ayrıca lodos kanalından teşekkür ederken yarı finalde Otelde olduğum için karakterime giren SOUNDOFSİLENCE isimli Yasin arkadaşıma teşekkür ederim yazdım . Konuyu yanlış yerlere çekmeyin . Ben içeride iken Yasin'den Hayırlı Olsun tebrik mesajı gelmişken siz nasıl Yasin'in karakterimde olduğunu düşünüyorsunuz hayretler içerisindeyim
Resim
APPLE !!
Kullanıcı avatarı
hayatason
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen hayatason »

tüm sunucularda 24 şampıyon seçıldı senın karakterıne fınal musabakasında baskasının gırdığını bütün lodos klanı gördü 24 şampıyondan hakeden veya haketmıyen kımse böle konu açmadı forumda tepkımız bu yüzdendır bu bılıyosunkı 2. sunucu şampıyonası ılkdede kazananlar böle bışı yapabılırlerdı ama sen çarına başkasını sokarak kazandın ve böle bı konu açıp kendını övüyosun tepkımız bunadır.
Kasbankası

Prewarexsholddd

Darkxheal
TsKxKxaPpLe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

hayatason yazdı:tüm sunucularda 24 şampıyon seçıldı senın karakterıne fınal musabakasında baskasının gırdığını bütün lodos klanı gördü 24 şampıyondan hakeden veya haketmıyen kımse böle konu açmadı forumda tepkımız bu yüzdendır bu bılıyosunkı 2. sunucu şampıyonası ılkdede kazananlar böle bışı yapabılırlerdı ama sen çarına başkasını sokarak kazandın ve böle bı konu açıp kendını övüyosun tepkımız bunadır.
Bilmesi gerekenler biliyor ya gerisi boş ...
Resim
APPLE !!
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Bela World

Mesaj gönderen xBeLaReNGix »

TsKxKxaPpLe yazdı:
xBeLaReNGix yazdı:Bencede görgüsüzlüğünde bu kadarını görmedik... Gerçi sattığım iksir içilmediğinden dolayı bana hakaret eden insanlardan ne beklersin ki? Destek takımına başvurmak yerine gelmiş bana ''Lan #@!?'' diye hakaret ediyorsun... Bunun üzerine buradan konu açabiliyorsun? İnsanlar gerçekten çok tuaf...
Anlam veremediğim tek olay şudur . Forumda konu açmak serbest olmasına rağmen benim konuma neden bukadar tepki veriliyor anlamış değilim. Belarengi sattığın iksirler oyun hatası olarak ortaya cıktı . Bunu kimse bilmeden önce sana bu tepkiyi vermem normal değilmidir bunu biraz sen düşün. Gereği olmasa idi itiraz etmez ve turnuvama veda ederdim .

Ne kadar cok çekemeyenimiz varmış şimdi daha iyi anlıyorum ..
Dostum sen buna doğal mı diyorsun? Sana o iksirleri zorla satmadım ben! Onlar iksir değilse neydi? Çantama niye geldi? Bunlar hiç aklına gelmedi mi? Ben o iksirleri nerden aldım içilmiyosa? düşünmeden hakaret etmeye ne hakkın var? Doğal olan senin yaptığınsa bana olan ne? Sattığım iksirler yüzünden hakaret yiyorum bu mu suç?

Benim karakterim büyücü arkadaşım... O yüzden o iksirler benim işime yaramıyordu... işime yaramayan iksiri neden içeyim ki? 20 tane geldi. 20 sinide sattım... Anlatabiliyor muyum? Yarın öbür gün item alsam senden giyilmese gelip sana mı sövecem? En baba tahminim bu adam sistem dosyalarıyla oynamıştır derim gider desteğe bildiririm... Bu kadar mı önemli bu dandik turnuva? Edebinden önemliyse devam et...
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Bela World

Mesaj gönderen xBeLaReNGix »

Konu iyice amacından sapmaya başladı... Bir duyuru değil gövde gösterisi haline geldi... Kilitlenmesini talep ediyorum...
TsKxKxaPpLe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

xBeLaReNGix yazdı:
TsKxKxaPpLe yazdı:
xBeLaReNGix yazdı:Bencede görgüsüzlüğünde bu kadarını görmedik... Gerçi sattığım iksir içilmediğinden dolayı bana hakaret eden insanlardan ne beklersin ki? Destek takımına başvurmak yerine gelmiş bana ''Lan #@!?'' diye hakaret ediyorsun... Bunun üzerine buradan konu açabiliyorsun? İnsanlar gerçekten çok tuaf...
Anlam veremediğim tek olay şudur . Forumda konu açmak serbest olmasına rağmen benim konuma neden bukadar tepki veriliyor anlamış değilim. Belarengi sattığın iksirler oyun hatası olarak ortaya cıktı . Bunu kimse bilmeden önce sana bu tepkiyi vermem normal değilmidir bunu biraz sen düşün. Gereği olmasa idi itiraz etmez ve turnuvama veda ederdim .

Ne kadar cok çekemeyenimiz varmış şimdi daha iyi anlıyorum ..
Dostum sen buna doğal mı diyorsun? Sana o iksirleri zorla satmadım ben! Onlar iksir değilse neydi? Çantama niye geldi? Bunlar hiç aklına gelmedi mi? Ben o iksirleri nerden aldım içilmiyosa? düşünmeden hakaret etmeye ne hakkın var? Doğal olan senin yaptığınsa bana olan ne? Sattığım iksirler yüzünden hakaret yiyorum bu mu suç?

Benim karakterim büyücü arkadaşım... O yüzden o iksirler benim işime yaramıyordu... işime yaramayan iksiri neden içeyim ki? 20 tane geldi. 20 sinide sattım... Anlatabiliyor muyum? Yarın öbür gün item alsam senden giyilmese gelip sana mı sövecem? En baba tahminim bu adam sistem dosyalarıyla oynamıştır derim gider desteğe bildiririm... Bu kadar mı önemli bu dandik turnuva? Edebinden önemliyse devam et...
Kardeşim turnuva günü senle topkapıda buluştuk. İksirlerin içilmediğini bilmediğini kendi hatan olmadığını belirttiğinde senden özürümü diledim sen bunlara rağmen bana bunları yazıyorsan birşey diyemiyorum. Yarın öbür gün item alsam senden giyilmese gelip sana mı sövecem? Yazmışsın ben sana küfür etmedim..
Resim
APPLE !!
TsKxKxaPpLe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

xBeLaReNGix yazdı:Konu iyice amacından sapmaya başladı... Bir duyuru değil gövde gösterisi haline geldi... Kilitlenmesini talep ediyorum...
Bu hale getiren sizlersiniz..
Resim
APPLE !!
TsKxKxaPpLe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Bu konuyu açtıktan sonra epey yorulduğumu belirterek konunun kitlenmesini talep ediyorum.
Lütfen bir yetkili yardımcı olsun
Resim
APPLE !!
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

TsKxKxaPpLe yazdı:Bu konuyu açtıktan sonra epey yorulduğumu belirterek konunun kitlenmesini talep ediyorum.
Lütfen bir yetkili yardımcı olsun
Selamlar,

İsteğiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön