Tılsımda tank olmak

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
XxXChelseaFanXxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Tılsımda tank olmak

Mesaj gönderen XxXChelseaFanXxX »

Merhaba Tılsımda tank alımları nasıldır.Tank yada şifacı açıcam ama şifda istemiyorum yinede bi kenarda ashap için malzeme ve para biriktiriyorum teşekkürler.
D1SPLAY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Re: Tılsımda tank olmak

Mesaj gönderen D1SPLAY »

Arkadaş çevrene bağlı.Çünkü eskisinden daha az bir şekilde kenan/junon atılıyor.Savaşçına tank malzemesi alırken çemberlitaşın şartlarına göre al.İlla bir şey üretmek istiyorsan Taş Kanat Zırh üret .
XxXChelseaFanXxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Hiç arkadaş çevrem yok :D
Kullanıcı avatarı
kizilmaskee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Iıı SoN ııI

Mesaj gönderen kizilmaskee »

XxXChelseaFanXxX yazdı:Merhaba Tılsımda tank alımları nasıldır.Tank yada şifacı açıcam ama şifda istemiyorum yinede bi kenarda ashap için malzeme ve para biriktiriyorum teşekkürler.

Ilk once sıfacını kas ortam'a katıl Arkadas cevrenı olustur Ismın Anılmaya baslandıgın'da tank'ı kasarsın Rahat edersın kenan'a junon'a fazla grup yoktur TANK ıcın ;)
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Dostum bir başlayamadın gitti sende. Ha bu cuma ha bu hafta diye diye.. Aç istediğin karakteri yükle plus paket kas sonrası Allah kerim yahu!
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
ALKOLIZM
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Deva

Mesaj gönderen ALKOLIZM »

xLuCaGox yazdı:Dostum bir başlayamadın gitti sende. Ha bu cuma ha bu hafta diye diye.. Aç istediğin karakteri yükle plus paket kas sonrası Allah kerim yahu!
Yani galdas açacağın bi tank baya heyecan yaptın :D
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Kullanıcı avatarı
osman17
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: My World

Mesaj gönderen osman17 »

Selamlar...

Oyunda İlk girdigin gruba dikkat et arkadaş çevreni ilk gruptan yaprsın.İlk grubunda Tüm yeteneklerini ortaya koy ;)
İtem Konusunda ise Biraz Maden ve item düşür onları sat daha sonra Farabi shen Balyoz vs. al + Bas ki çembere girişin biraz kolaylaşssın.İlk olarak Kenan görevinin yap daha sonra dogru junona(egerki İlk grubunda arkadaş kazanmışsan.)Junonu keserseniz arkadaşlıgınız birazdaha artar tank seçilirken + kazanmış olursun :)
Benden Bu kadar...Bol şans
XxXChelseaFanXxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

BEN BAYILIYORMUYUM YENİDEN BAŞLAMAYA ÜZERİMDE BASKI VAR ÜNİVERSİTEYE BAŞLIYACAĞIM(Allah'ın İzniyle) BUNUN YÜZÜNDEN PERFORMANSIM DÜŞER DİYE 2 GÜNDE BİR İKV SİLİP ÜYKLÜYORUM VE BİR SÜRÜ AKSTIĞIM ÇARIMI SİLDİM.PARA YATIRDIĞIM İKV DERİNDEKİ SIR KUTULU PLUSLU VE SİLAH ARTIRICILI HESABIMI SİLDİM BENİ DELİRTİYOR BU BASKI NE YAPAYIM.BENİM S.L.KLIĞIMDAN VE ÜZERİMDEKİ BASKIDAN 2000 AKÇE VE KUTU BOŞA GİTTİ 50 TL HÜSRAN OLDU EĞER BU BASKI OLMASA ŞU ANDA ÜZERİMDE KIYAMET ASA(^) OLURDU.UMARIM SENEYE BAŞLARIM YENİDEN HADİ GÖRÜŞÜRÜK.
Kullanıcı avatarı
denizxlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen denizxlord »

Eskilerden biri olarak sana tecrübelerimden 1 2 şey söyleyim öncelikle işin çok ama çok zor sıfırdan çar açacaksın ondan sonra 49 yapıp kenan junion yapacaksın ilk başta item düşme olasılığı zaten ayrı bi sıkıntı kenan junion tanklık öğreneceksin ki diğer arkadaşların dediği gibi arkadaş çevresi çok önemli o itemleri düşürdükten sonra çemberlitaşa geçeceksin ki artık tılsımda benim hatırladığım ve bildiğim kadarıyla grup bölgelerine herkesin kendi tankı var kendi tankı var derken atıyorum hergün herkes aynı grupla giriyor ve her grubun özel bi tankı var kimse başkasını almıyor çok sıkıntı olmadıkça ve millet o kadar güçlü tank yaptılar ki sen onlara yakın bi güçlükte tank kuramadan ve çemberde çok iyi tanklık yapmayı öğrenmeden kimse seni almaz bence en iyi büyücü açabilirsin bu benim fikrim....
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen sshinobi »

XxXChelseaFanXxX yazdı:BEN BAYILIYORMUYUM YENİDEN BAŞLAMAYA ÜZERİMDE BASKI VAR ÜNİVERSİTEYE BAŞLIYACAĞIM(Allah'ın İzniyle) BUNUN YÜZÜNDEN PERFORMANSIM DÜŞER DİYE 2 GÜNDE BİR İKV SİLİP ÜYKLÜYORUM VE BİR SÜRÜ AKSTIĞIM ÇARIMI SİLDİM.PARA YATIRDIĞIM İKV DERİNDEKİ SIR KUTULU PLUSLU VE SİLAH ARTIRICILI HESABIMI SİLDİM BENİ DELİRTİYOR BU BASKI NE YAPAYIM.BENİM S.L.KLIĞIMDAN VE ÜZERİMDEKİ BASKIDAN 2000 AKÇE VE KUTU BOŞA GİTTİ 50 TL HÜSRAN OLDU EĞER BU BASKI OLMASA ŞU ANDA ÜZERİMDE KIYAMET ASA(^) OLURDU.UMARIM SENEYE BAŞLARIM YENİDEN HADİ GÖRÜŞÜRÜK.
dersine bak bırak oyunu

“Genel Sohbet” sayfasına dön