Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere daha öncede bir kaç tane yazı yazdım ve oyunda yanlış giden doğru giden durumları sizlere ve yöneticilere aktarmak istedim... İstanbul Kıyamet Vaktinden gerçekten çok sıkıldığım aralar kafamı bu dar pencereden çıkardım ve diğer oyunlara göz attım... Bir günde 4 oyun indirdim neredeyse... İncelemeler yaptım, oynadım vs... Oyun ismi sanırım C*ngizhan2 idi... Sadece bu oyun değil tabi incelediğim diğer oyunlardada vardı bu... Hırsızlık ile ilgili gerçekten güzel şeyler hazırlamışlar. Yıllarca İKV Oynadıktan sonra açıkcası çok tuhafıma gitti ama hak verdim. Sizin oyununuza birileri emek veriyor ki bu İKV Gibi uzun soluklu bir oyunsa durum daha vahim... Neyse sizin oyununuza birileri emek veriyor ertesi gün başka bir oyuncunuz hırsızlığa kalkışıyor, siz bu oyuncuyu kaybediyorsunuz ve hiç bir şey yapmıyorsunuz...
Diğerlerinde olup İKV'de olmayanı tespit ettim... İşte diğer oyunlarda hırsızlık eylemlerinde yönetimlerin uyguladıkları politika!
- Bütün yazışmaları kontrol ediyorlar...
- Mağdur Oyuncu haklı bulunursa, hırsızlığı yapan oyuncunun hesabı ciddi zararlar görüyor...
1 - Çaldığınız herşey doğal olarak sahibine geri gidiyor...
2- Hırsızın karakteri 5 Seviye(lvl) aşağı düşürülüyor...
3- Hırsızlık yapan kişinin belirli miktar parası veya eşyası siliniyor...
Açıkcası yönetimden bu tip şeyleri beklemek istiyoruz ama malesef ki yoğunlar veya daha öncede dediğim gibi umursamıyorlar...
Yalnızca ilk maddeyi bile uygulasalar gerçekten daha temiz ve daha iyi bir oyun keyfi yaşayacak oyuncular...
Biliyorum kimisi diyecek ki oyuncuda herkesle şifresini , eşyasını vs... paylaşmasın... Arkadaşlar aktarım yapan kişi ne yapacak peki? Herkesin evinde 2 tane bilgisayar yok malesef...
Kimsenin kimsenin hakkını çalmaya hakkı yok! Bu bir oyun dahi olsa... Bence yönetim bu tip durumlarda haklı oyuncunun hakkını korumalı... Açık konuşmak gerekirse yarın benim hesabım soyulsa ben tekrar bu kadar çok zaman ve para harcamam...
Hırsızlık durumlarında yönetime düşmesi gerekenler...
- xBeLaReNGix
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Bela World
- xBeLaReNGix
- Cin Avcısı

Re: Hırsızlık durumlarında yönetime düşmesi gerekenler...
Konu genel kısma taşınabilir mi? Taşındıktan sonra bu iletiyi silerseniz sevinirim...
Merhaba,
Konunuz isteğiniz üzerine Genel Etkileşim kanalına taşınmıştır.
İyi forumlar.
Konunuz isteğiniz üzerine Genel Etkileşim kanalına taşınmıştır.
İyi forumlar.
- durmuskaptan
- İskele Babası

- Lonca: Araniyor *
Ne 5 lwli hocam 1 den baslasın 
viewtopic.php?f=25&t=100582
Fearlesxdevilss [49]
Fianxrotasızş [15]
Fianxrotasızb [1]
FianxRoTaSıZ ARTIK BANA AİT DEGİLDİR
Fearlesxdevilss [49]
Fianxrotasızş [15]
Fianxrotasızb [1]
FianxRoTaSıZ ARTIK BANA AİT DEGİLDİR
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Eşyası ve parası silinmeli bu oyunda önemli olan eşya ve para.Seviye dediğin nedir ki 1 günde 49 seviye olursun.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
MerhabaxBeLaReNGix yazdı:
Maddelerinizi İnceledim .Hırsızlık Anında verilen Ceza Belirli Bir Süre Oyundan Uzaklaştırmadır.
Oyuncuların Seviyeleri Diğer Oyunlardaki Düşürülemez Veya Parası Alınamaz. 1. Maddede İse Çalan Kişi Çaldığı Nesneyi Satmış veya Bir Yere Aktarmış Olabilir.Bundan Yönetim Sorumlu Değildir.Her Öneri Değerlendirmeye Açıktır.Yoğunluk Sebebi İkv'nin Gelişmesi ve Az Çalışanın Bulunmasıdır.Türkiye'de Büyük Bir İş Başarıyorlar Gerçekten.
Önerim Şifrenizi İyi Koruyun.İnternet Kafelerde Özellikle "Görev Yöneticisi"nden Herhangi Bir Key Programı Olup Olmadığını Kontrol Edin.Şifrenizi Kimseye Vermeyin.Ticaret Anında Kabul Tuşuna Basıncaya Kadar Alıcağınız Veya Satıcağınız Nesneleri veya Parayı 2 Kez Gözden Geçiriniz.
İyi Forumlar...
...
- QatarFoundatioNN
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Yok keke
Açıkçası katılmıyorum senin hatan hırsızlık yaparken ne gibi bi hırsızlıga ugradın ki yani anlamıyorum olsa olsa karizma satarken 500 bin calınmıştır o kadar akçe fln alırken hırsızlıga ugrarsan yonetim diyor yapmayın diye aktarım yapıyorsan yonetim karışmaz tanıdıklarınla aktaırm yap
Yonetim beni çekemiyor[Umut]
- Tertip
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Tek Yumruk
Grup sistemindede değişiklik yapılmalı. Grup bölgesine 6 kişi gidip 5 kişi dönmeyelim. Demek istediğim grubu kuran oyuncu başka bir oyuncuyu boss keserken atamasın. (Bu da hırsızlığa girer) Eminim ki çoğu kişi bu duyguyu yaşamıştır.
Önerim;
Oylama sistemi - Grup kurucusu tarafından gruptan atılan karakter için ekrana mesaj belirir. (Tüm gruba)
XXXX adlı kişiye gruptan ayrılması için oylama başlatıldı.. v Kabul / x Red
Böylece yapılan haksızlıkta karar tüm grubun olur.
Önerim;
Oylama sistemi - Grup kurucusu tarafından gruptan atılan karakter için ekrana mesaj belirir. (Tüm gruba)
XXXX adlı kişiye gruptan ayrılması için oylama başlatıldı.. v Kabul / x Red
Böylece yapılan haksızlıkta karar tüm grubun olur.

- xBeLaReNGix
- Cin Avcısı

Yazdıklarınızı anlıyorum, oyuncular zaten dikkatli davranmak zorunda fakat belirtilen maddeler BENİM ÖNERİLERİM DEĞİL! Bunlar diğer oyunların uyguladığı sistemler... Ben yalnızca ilk maddenin üzerinde durulmasının taraftarıyım... Çalınan eşyalar satılırsa zaten yönetim bunları anlar o eşyaları yerine koymak onlar için bir ''tık'' meselesi... Hırsız kişidende satılmışsa vs. çekilir parası... Bunları söylememin nedeni birazda olsa caydırıcılıktı... Oyundan uzaklaştırmakta iyi fikir keşke olsa ama yönetim bunu dahi yapmıyor... dediklerine göre ''oyuncular yaptıkları alışverişlerden kendileri sorumludur...'' İsteyen katılı isteyen katılmaz tabi ki...carnec23 yazdı:MerhabaxBeLaReNGix yazdı:
Maddelerinizi İnceledim .Hırsızlık Anında verilen Ceza Belirli Bir Süre Oyundan Uzaklaştırmadır.
Oyuncuların Seviyeleri Diğer Oyunlardaki Düşürülemez Veya Parası Alınamaz. 1. Maddede İse Çalan Kişi Çaldığı Nesneyi Satmış veya Bir Yere Aktarmış Olabilir.Bundan Yönetim Sorumlu Değildir.Her Öneri Değerlendirmeye Açıktır.Yoğunluk Sebebi İkv'nin Gelişmesi ve Az Çalışanın Bulunmasıdır.Türkiye'de Büyük Bir İş Başarıyorlar Gerçekten.
Önerim Şifrenizi İyi Koruyun.İnternet Kafelerde Özellikle "Görev Yöneticisi"nden Herhangi Bir Key Programı Olup Olmadığını Kontrol Edin.Şifrenizi Kimseye Vermeyin.Ticaret Anında Kabul Tuşuna Basıncaya Kadar Alıcağınız Veya Satıcağınız Nesneleri veya Parayı 2 Kez Gözden Geçiriniz.
İyi Forumlar...
Merhaba öncelikle farklı oyunlarda gördüğünüz veya araştırarak bulduğunuz özelliklerin bazılarının uygulanabiliritesi için şunları söylemek istiyorum.
Bir arkadaşımın karakteri geçtiğimiz zamanlarda başkasının eline geçti ve desteğin istediği bilgileri doğru şekilde girerek sadece 3 saat 45 dakika gibi kısa bir zaman diliminde geri iadesi gerçekleşti ki bu iadede herhangi bir akçe talep edilmeden tam 3 tane karakterin iadesi yapıldı.
Bu sayfaya girerek İKV Hesap Güvenliği ,Yardım! Üyeliğimi ve Karakterimi Yitirdim! ,Güvenliğiniz için 3. Parti Programlar ,Mail Güvenliği,Sahte Sobee giriş sayfaları(Phishing) ,İnternette Şifre Seçimi ve Kullanımı Nasıl Olmalı ?
isimli konuları gözden geçirirseniz başınıza geleceklere karşı önlem alabilirsiniz.Kesinlikle herkesin incelemesini tavsiye ederim.
viewforum.php?f=105
Ayrıca güvenliğiniz için benim de bir kaç önerim var.
-Oyun,sosyal ağ ve mail şifrelerinizin bir birinden farklı olması.(Birini yitirdiğinizde geri alabilme şansız olabilir veya hepsini kaybetmeme)
-İKV için yüklediğiniz e-pinleri veya tarihlerini kayıt altına alın.
-Yeni getirilmiş olan Hesap Güvenliği Güncellemesi ile
viewtopic.php?f=19&t=91407
Üyelik İşlemlerinden Profil sekmesine girerek asıl bilgilerinizi buraya kayıt edin.
-Şifre ve gizli yanıtlarınız doğum günü,ad,takım ismi veya kuruluş yılı gibi şifreler olmasın.
Böyle bir durumla karşılaştığınızda sabırlı ve sağ duyulu şekilde yolladığınız mesajlardan kesinlikle olumlu yanıt alacağınızdan eminim.
İstenilen bilgileri görmek için bu konuya göz atmanız yeterlidir.
viewtopic.php?f=105&t=88993
Bir arkadaşımın karakteri geçtiğimiz zamanlarda başkasının eline geçti ve desteğin istediği bilgileri doğru şekilde girerek sadece 3 saat 45 dakika gibi kısa bir zaman diliminde geri iadesi gerçekleşti ki bu iadede herhangi bir akçe talep edilmeden tam 3 tane karakterin iadesi yapıldı.
Bu sayfaya girerek İKV Hesap Güvenliği ,Yardım! Üyeliğimi ve Karakterimi Yitirdim! ,Güvenliğiniz için 3. Parti Programlar ,Mail Güvenliği,Sahte Sobee giriş sayfaları(Phishing) ,İnternette Şifre Seçimi ve Kullanımı Nasıl Olmalı ?
isimli konuları gözden geçirirseniz başınıza geleceklere karşı önlem alabilirsiniz.Kesinlikle herkesin incelemesini tavsiye ederim.
viewforum.php?f=105
Ayrıca güvenliğiniz için benim de bir kaç önerim var.
-Oyun,sosyal ağ ve mail şifrelerinizin bir birinden farklı olması.(Birini yitirdiğinizde geri alabilme şansız olabilir veya hepsini kaybetmeme)
-İKV için yüklediğiniz e-pinleri veya tarihlerini kayıt altına alın.
-Yeni getirilmiş olan Hesap Güvenliği Güncellemesi ile
viewtopic.php?f=19&t=91407
Üyelik İşlemlerinden Profil sekmesine girerek asıl bilgilerinizi buraya kayıt edin.
-Şifre ve gizli yanıtlarınız doğum günü,ad,takım ismi veya kuruluş yılı gibi şifreler olmasın.
Böyle bir durumla karşılaştığınızda sabırlı ve sağ duyulu şekilde yolladığınız mesajlardan kesinlikle olumlu yanıt alacağınızdan eminim.
İstenilen bilgileri görmek için bu konuya göz atmanız yeterlidir.
viewtopic.php?f=105&t=88993
|TIMELORD