irtibat

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Sebebimsensin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Ordaburdaötedeberide.

irtibat

Mesaj gönderen Sebebimsensin »

bir dev veya gm ile irtibata geçmek istiyorum rica etsem özel mesaj olarak birisi cevap verebilirmi
Kullanıcı avatarı
BlackTrack
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vatansever

Re: irtibat

Mesaj gönderen BlackTrack »

Merhaba;

Böyle ulaşman biraz zor olur eger geri dönuş olursa şanslısın demektır DEV ve Gm yazmazlar kolay kolay.
Mail yada Facebook sayfasına gır ordan sayfaya pm at o görür zaten sayfayı yetkılı bırı kullanıyor die tahmın ediyorum.. Sana geri dönuş ordan olabilir.
Ne Olursan Ol Dürüst Ol
Sebebimsensin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ordaburdaötedeberide.

Mesaj gönderen Sebebimsensin »

BlackTrack yazdı:Merhaba;

Böyle ulaşman biraz zor olur eger geri dönuş olursa şanslısın demektır DEV ve Gm yazmazlar kolay kolay.
Mail yada Facebook sayfasına gır ordan sayfaya pm at o görür zaten sayfayı yetkılı bırı kullanıyor die tahmın ediyorum.. Sana geri dönuş ordan olabilir.
dostum ulaşırlarsa kenndileri bilir ulaşmazsada kendileri bilir fakat sendede biraz gm lik özentiliği gördüm hayırdır ?
Kullanıcı avatarı
JoeyWasHere
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen JoeyWasHere »

Sebebimsensin yazdı:
BlackTrack yazdı:Merhaba;

dostum ulaşırlarsa kenndileri bilir ulaşmazsada kendileri bilir fakat sendede biraz gm lik özentiliği gördüm hayırdır ?

bende sende bi şakirtlik gördüm hayırdır? gmlerin senle iletişime geçeceğinimi sanıyorsun :?:
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Selamlar,

Oyun hakkında herhangi bir konuyla ilgili yardım/destek almak için İletişim/Destek Formu'nu kullanınız. Gerekli irtibatı bu platformdan sağlayabilirsiniz.

Konu kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön