irtibat
-
Sebebimsensin
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ordaburdaötedeberide.
irtibat
bir dev veya gm ile irtibata geçmek istiyorum rica etsem özel mesaj olarak birisi cevap verebilirmi
- BlackTrack
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vatansever
Re: irtibat
Merhaba;
Böyle ulaşman biraz zor olur eger geri dönuş olursa şanslısın demektır DEV ve Gm yazmazlar kolay kolay.
Mail yada Facebook sayfasına gır ordan sayfaya pm at o görür zaten sayfayı yetkılı bırı kullanıyor die tahmın ediyorum.. Sana geri dönuş ordan olabilir.
Böyle ulaşman biraz zor olur eger geri dönuş olursa şanslısın demektır DEV ve Gm yazmazlar kolay kolay.
Mail yada Facebook sayfasına gır ordan sayfaya pm at o görür zaten sayfayı yetkılı bırı kullanıyor die tahmın ediyorum.. Sana geri dönuş ordan olabilir.
Ne Olursan Ol Dürüst Ol
-
Sebebimsensin
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ordaburdaötedeberide.
dostum ulaşırlarsa kenndileri bilir ulaşmazsada kendileri bilir fakat sendede biraz gm lik özentiliği gördüm hayırdır ?BlackTrack yazdı:Merhaba;
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
Sebebimsensin yazdı:dostum ulaşırlarsa kenndileri bilir ulaşmazsada kendileri bilir fakat sendede biraz gm lik özentiliği gördüm hayırdır ?BlackTrack yazdı:Merhaba;
bende sende bi şakirtlik gördüm hayırdır? gmlerin senle iletişime geçeceğinimi sanıyorsun :?:
Selamlar,
Oyun hakkında herhangi bir konuyla ilgili yardım/destek almak için İletişim/Destek Formu'nu kullanınız. Gerekli irtibatı bu platformdan sağlayabilirsiniz.
Konu kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
Oyun hakkında herhangi bir konuyla ilgili yardım/destek almak için İletişim/Destek Formu'nu kullanınız. Gerekli irtibatı bu platformdan sağlayabilirsiniz.
Konu kilitlenmiştir.
İyi forumlar.