Öncelikle herkese selamlar. Ben Kalıcc uzun bir süredir. iş ve özel sorunlarım nedeni ile sizlerden ve Kuklacıdan uzun bir süre uzak kaldım. Özel hayatım dailinde işlerimin yoluna girmesi ile yeniden aranıza dönme kararını aldım . Eskilerden kimler kaldı bilmiyorum. Eğer tanıyan bir Kardeşim gördüyse bu mesajı lütfen bana özelden ulaşsın .
Hepinize Mutlu bir hayat Mutlı Bir İKV Dilerim..
Merhaba Kuklacı.. Merhaba Kardeşlerim...
- anilklc
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba Kuklacı.. Merhaba Kardeşlerim...
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ordaburdaötedeberide.
Re: Merhaba Kuklacı.. Merhaba Kardeşlerim...
loncasının başkanına çekmiş dostum boşver allaha havale et çoluk çocukla uğraşmaanilklc yazdı: Öncelikle herkese selamlar. Ben Kalıcc uzun bir süredir. iş ve özel sorunlarım nedeni ile sizlerden ve Kuklacıdan uzun bir süre uzak kaldım. Özel hayatım dailinde işlerimin yoluna girmesi ile yeniden aranıza dönme kararını aldım . Eskilerden kimler kaldı bilmiyorum. Eğer tanıyan bir Kardeşim gördüyse bu mesajı lütfen bana özelden ulaşsın .
-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Ordaburdaötedeberide.
haydaa bizim yazdığımız yer bura değildiki konu silinince burayamı yazmışız yorumlarımın silinmesini talep ediyorumSebebimsensin yazdı:loncasının başkanına çekmiş dostum boşver allaha havale et çoluk çocukla uğraşmaanilklc yazdı: Öncelikle herkese selamlar. Ben Kalıcc uzun bir süredir. iş ve özel sorunlarım nedeni ile sizlerden ve Kuklacıdan uzun bir süre uzak kaldım. Özel hayatım dailinde işlerimin yoluna girmesi ile yeniden aranıza dönme kararını aldım . Eskilerden kimler kaldı bilmiyorum. Eğer tanıyan bir Kardeşim gördüyse bu mesajı lütfen bana özelden ulaşsın .
- batuhannnn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: M İ R
h.g anıl bizde geri döndük ama dönüşümüz uzun sürmedi.
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
İyi ki uzun sürmedi (!) her gün oyundasın.batuhannnn yazdı:h.g anıl bizde geri döndük ama dönüşümüz uzun sürmedi.
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi