Ödüllü Fan Art Yarışması Başvuruları Sona Erdi!
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: Ödüllü Fan Art Yarışması Başladı!
Aynı dalda birden çok eserle katılabilir miyim? elimde 70-80 adet hazır beat bulunuyor da 
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
format factoryi dene olurmu bilmem ama işe yaraya bilir yada programda farklı kaydet falan varsa ordan .gif seç .Dboraymeral yazdı:bişey sorucam galiba görmediniz .piv dosyasını nasıl .gif dosyası yapabilirim??
- boraymeral
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Örgülü
çok sağol .gif olduda rar nasıl olucakiSpAnYoL2834 yazdı:format factoryi dene olurmu bilmem ama işe yaraya bilir yada programda farklı kaydet falan varsa ordan .gif seç .Dboraymeral yazdı:bişey sorucam galiba görmediniz .piv dosyasını nasıl .gif dosyası yapabilirim??
- AloneWarrioR
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
:idea: :arrow:SikayetVar yazdı:Aynı dalda birden çok eserle katılabilir miyim? elimde 70-80 adet hazır beat bulunuyor da
AloneWarrioR yazdı:Merhaba ,
Aynı kategori altında sadece bir eser gönderme hakkınız var. Farklı kategorilere katılabilirsiniz , fakat sadece bir kategoriden ödül alabileceğinizi unutmayın.
Bilginize , iyi forumlar.
YaLNıZSavaŞÇI
Meran Ailesinin eski müptelalarından...
Meran Ailesinin eski müptelalarından...
- izdirapgrafik
- Lonca: Organize İşler
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
"1. belli 2. kim" diyorum; benim favori adamım konuşmuş, bu iş tamamdırizdirapgrafik yazdı:Gösteri zamanı.
PIRASASAPI
Ben çizim yarışması için çizimimi tamamladım ama .bmp formatında olması gerektiğini öğrendim.Bunu nasıl yapabilirim ? Ve birde çizimimi bilgisayarıma nasıl aktarabilirim ?
- izdirapgrafik
Tarayıcı kullanmak gerekecek.İnternet kafelerde veya baskı yapan çeşitli yerlerde en fazla birkaç liraya işini gördürebilirsin.Tarayıcılar da zaten standart olarak bmp formatında kaydediyor,elle müdahale edilmezse tabii.Format sorunu yaşarsan en kötü ihtimal,bana yollarsın resmini.kalarl yazdı:Ben çizim yarışması için çizimimi tamamladım ama .bmp formatında olması gerektiğini öğrendim.Bunu nasıl yapabilirim ? Ve birde çizimimi bilgisayarıma nasıl aktarabilirim ?
2006-2013
izdirapgrafik yazdı:Tarayıcı kullanmak gerekecek.İnternet kafelerde veya baskı yapan çeşitli yerlerde en fazla birkaç liraya işini gördürebilirsin.Tarayıcılar da zaten standart olarak bmp formatında kaydediyor,elle müdahale edilmezse tabii.Format sorunu yaşarsan en kötü ihtimal,bana yollarsın resmini.kalarl yazdı:Ben çizim yarışması için çizimimi tamamladım ama .bmp formatında olması gerektiğini öğrendim.Bunu nasıl yapabilirim ? Ve birde çizimimi bilgisayarıma nasıl aktarabilirim ?
Hmm teşekkürler.Özellikle bmp formatında olmasını söylerim.Bir sorum daha var çizimimi nasıl rar yapabilirim ?
- izdirapgrafik
Winrar programını indirdikten sonra hazırladığın çizime sağ tıklayarak aşağıdaki tek adımı izleyeceksin.kalarl yazdı:izdirapgrafik yazdı:Tarayıcı kullanmak gerekecek.İnternet kafelerde veya baskı yapan çeşitli yerlerde en fazla birkaç liraya işini gördürebilirsin.Tarayıcılar da zaten standart olarak bmp formatında kaydediyor,elle müdahale edilmezse tabii.Format sorunu yaşarsan en kötü ihtimal,bana yollarsın resmini.kalarl yazdı:Ben çizim yarışması için çizimimi tamamladım ama .bmp formatında olması gerektiğini öğrendim.Bunu nasıl yapabilirim ? Ve birde çizimimi bilgisayarıma nasıl aktarabilirim ?
Hmm teşekkürler.Özellikle bmp formatında olmasını söylerim.Bir sorum daha var çizimimi nasıl rar yapabilirim ?

2006-2013