SAÇMALIK
- QatarFoundatioNN
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok keke
SAÇMALIK
KEKE YA YOK BOLE SAÇMALIK KAÇ AY OLDU HALA TRAİLER VERMEDNZ TRAİLERSIZ DEVRİMSEL YENİLİK Mİ OLUR
Yonetim beni çekemiyor[Umut]
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: SAÇMALIK
Kaç Ay mı oldu ? Sen bayıldın ardından seni hastahaneye kaldırıp uyanınca 1 aydır uyuyormusun dediler 
+1 :lol:YasinKocamanca yazdı:Kaç Ay mı oldu ? Sen bayıldın ardından seni hastahaneye kaldırıp uyanınca 1 aydır uyuyormusun dediler
...
eskiden defansif ofansif dövüşün olmaması ve grup bölgeleri gelince bu özelliklerin gelmesi gibi birşey bekliyorum.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
eskiden de vardı amasert vuruş için felan gerekli değildi keşke yine öle oplsa ofansı yine açarımElitConan yazdı:eskiden defansif ofansif dövüşün olmaması ve grup bölgeleri gelince bu özelliklerin gelmesi gibi birşey bekliyorum.
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Arz ve Lodos Eklentisinin trailer'ı burda kardeşim:
[/b][/color]
Gizlenmiş İçerikGöster

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Trailer sizin neyinize. Gider verirsiniz 30 lirayı alırsınız yeni bölgeyi uğraştırmayın adamları ayda yılda bir bölge istiyonuz adamlar yapıyor yüzsüzlük yapmayın sizde daha fazla. Paralarını mı saysınlar size trailer mi yapsınlar?
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
defansif dövüş ofansif dövüş önceden yoktu akıllı insan.şuanki ofansif dövüşü kullandığında 3 saniye içinde rakibe 2 kat hasar veriyordun.bilmeden sallama.
aykut gökçe