Yılanları kese kese ilerliyordum amacım dev kobraları keserek seviye atlamaktı baktım hiçde fena vurmuyorum dedim şah kobrayı bi denesemmi başladım yavaştan kesmeye baktım oluyor foto almaya basladım gerçekten yetenek kombinasyonları iyi kullanıldımı karakterler iyi vurus yapabiliyor bu charda ankadan başka item yok ama direnç kırmayla vurduğum buz kritik gelince gayet iyi vuruşlar yapılabiliyor.
Hiç kimseden en ufak bir yardım alınmadan kesilmiştir.
xKaBuSx yazdı:Yılanları kese kese ilerliyordum amacım dev kobraları keserek seviye atlamaktı baktım hiçde fena vurmuyorum dedim şah kobrayı bi denesemmi başladım yavaştan kesmeye baktım oluyor foto almaya basladım gerçekten yetenek kombinasyonları iyi kullanıldımı karakterler iyi vurus yapabiliyor bu charda ankadan başka item yok ama direnç kırmayla vurduğum buz kritik gelince gayet iyi vuruşlar yapılabiliyor.
Hiç kimseden en ufak bir yardım alınmadan kesilmiştir.
TCaDaNaLi yazdı:LAN ERDİ OLUM ORDA ELMAS DURURKEN NE ŞAH KOBRASI YAW KAFANA
Char madenci olum çekebilsem kaçarmı benden
last01 yazdı:
xKaBuSx yazdı:
avss123 yazdı:adam şah kobra kesiyor be :mrgreen:
Hayırlısı be gülüm : :mrgreen:
Bende tek kesıyorum bunda bısey yok yanı sankı tek basına kenan kesmıs
[/color][/b]
Kardeşim konuyu açmakta ki amacım yeni oynayan oyuncular kasamıyorum edemiyorum yapamıyorum diye hayıflanıyor ben burda 30 lvl charla bile şah kobra kesiliyorsa oyunu düzgün oynarsan her şeyin yapılabileceğini göstermekti.Kesen keser sende kesebiliyorsan ne güzel tebrikler.