Merhaba arkadaşlar oyuna kısa bir süre ara vermiştim ara sıra giriyordum ama çok takılmıyordum. Bugün geri döndüm büyücüme ejder asa üretmeye çalışıyordum baktımki ejder asa çöp olmuş bende toplamış olduğum bazı materyalleri satarak savaşçıma farabi set dizdim. 30 bin can var 75 zırh falanda var herşey tamam ama kimse gb lere almıyor herkes çevren olması lazım diyor. Ben güvenilir olan iyi kalpli dostlar arıyorum oyun içinde bana yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen bana forumdan ya da oyun içerisinden özel mesaj atarak ulaşın.
Eminönü
Hooligann
Jhann
DOST ARANIYOR !
- Battalvolkann
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: DOST ARANIYOR !
ejder asa çöp mü olmuş ? tamam eskisi gibi değil ama hala değerli hiç olmassa ejderi üretseydin sığınaktan takıları düşürürdün ki ejderli isen sığınağa çok rahat girerdin takılarını tamamladıkdan sonra migodan zırhı düşürüp bi loncaya girdinmiydi ÇT atabilirdin yani savaşçı olman işleri biraz zorlaştırmış 
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Ne yazık kı ıkv oyuncu sayısı yas ortalaması baya düstü bu zor
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Aradığın türden dostlar için, DOST yazıp 7979 a göndermen gerekiyor.
Hatalı bir mesaj gönderdiniz.Bu konu hakkında destek verememekteyiz.İKV Camiasında dört dörtlük dost veya 4 üçlük dost stoklarımız bitmiştir.SeRRuh yazdı:Aradığın türden dostlar için, DOST yazıp 7979 a göndermen gerekiyor.
Mikro Ödeme
:mrgreen: