Büyücü : Rosafin'i Tek Geçerim Şavascı : Thexwanted , Tebessüm , Yeniçerixbaşkan , Zeuss Şıfacı : Yeniçerixiksirci , Eski Adını Unuttum Şimdiki Adı YOKEDİCİıIıSTAR
En Eskileri Bunlar Geldi Aklıma Affımız Varsa Af Ola
Büyücü : Rosafin'i Tek Geçerim Şavascı : Thexwanted , Tebessüm , Yeniçerixbaşkan , Zeuss Şıfacı : Yeniçerixiksirci , Eski Adını Unuttum Şimdiki Adı YOKEDİCİıIıSTAR
xSonSevdamx te iyi vs atıyor fakat oyunda değil. Anlayan anlar kanki :lol: :lol:
Fazla söze gerek var neden var basit bir random sitesi kullanılarak ve alakasız bir biçimde vs attırılarak düzenlenen bir turnuvada birincide gelseniz ikincide gelseniz WS ustası olarak kendinizi görüyorsanız ben daha birşey deme ihtiyacı sezgilemiyorum.
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
KEMALIZMX yazdı:Fazla söze gerek var neden var basit bir random sitesi kullanılarak ve alakasız bir biçimde vs attırılarak düzenlenen bir turnuvada birincide gelseniz ikincide gelseniz WS ustası olarak kendinizi görüyorsanız ben daha birşey deme ihtiyacı sezgilemiyorum.
Unutmadan başvuru yapan/yapamayan iyi vs atan arkadaşlarımızda varlığını gösteriyorlar dışarıda attıkları vsler ile ..........
xSonSevdamx te iyi vs atıyor fakat oyunda değil. Anlayan anlar kanki :lol: :lol:
Tüm cevaplara bakmadım ama bi kaç Aynştayn SultanIISelim felan yazmış tiesto yazmışlar şmdi sultan ı ben örettim wsyi 2. olarak orda ismini yazdığınız tğm büyülere 250msine ws teklşf ediyorm yiyen varsa buyursun hadi / Çabuk unutulmuşuz
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
mutevazi23 yazdı:Tüm cevaplara bakmadım ama bi kaç Aynştayn SultanIISelim felan yazmış tiesto yazmışlar şmdi sultan ı ben örettim wsyi 2. olarak orda ismini yazdığınız tğm büyülere 250msine ws teklşf ediyorm yiyen varsa buyursun hadi / Çabuk unutulmuşuz
Bir yetkili arkadaşın bu yorumunu silmesini istiyorum
NOT : Mütevazı skype /color][içerik silindi-SiLAHCI]oyunda /f Mertkinqxbüyü karakterinden ulaşırsan atarız ws yi
En son SiLAHCI tarafından 02 Eyl 2012 17:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:İletişim adresi silindi.