Sancağın Acı Gerçeği

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SuatReyiz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Sancağın Acı Gerçeği

Mesaj gönderen SuatReyiz »

Ne olacak bu sancağın hali?? Eskisi gibi değil. :oops: Açık konuşayım ben 2 senedir sancakta yardımsever ahlaklı kişi bulamadım. Herkesin ağzında 2 3 laf var ''Velet , Bebe'' gibisinden artislik cümleleri kuruyorlar hem yönetimin hem sancak halkının buna bir çare bulmasını öneriyorum, aynı zamanda sancağın gb krizi de var. :cry: Kendimden örnek veriyim geçen migrata girdim cent falan derken junona geldik tam junondayız çekicem şifa gruptan çıktı. Şifa oyunda sadece gruptan çıktı pm atıyorum şifaya neden çıktın diyorum bana diyorki canım sıkıldı :evil: . Tabi böyle olayları hergün yaşıyorum neredeyse nerede öyle güvenilir ahlaklı gerçek dostlar.
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Sancağın Acı Gerçeği

Mesaj gönderen musallat123 »

bu sunucuda bir yerlere gelmek istiyorsan sana nasıl
davranılıyorsa sende aynı tavırda karşılık verecen bu gün bana yarın sana hesabı yapacan ne konular açtım bakan olmadı huylu huyundan vazgeçmz
Kullanıcı avatarı
Deepmaker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: We Are Legend

Mesaj gönderen Deepmaker »

musallat123 yazdı:bu sunucuda bir yerlere gelmek istiyorsan sana nasıl
davranılıyorsa sende aynı tavırda karşılık verecen bu gün bana yarın sana hesabı yapacan ne konular açtım bakan olmadı huylu huyundan vazgeçmz
Kesinlikle katılıyorum
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]

İsmet EROL
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Ben de 3 seneye yakın oldu sancakla tanışalı. Klan savaşlarında dediğine tamamiyle katılıyorum. Kesildiği için küfür eden mi ararsın iftira atan mı ararsın yoksa 3 5 kişi kesipte artistlik yapan mı ararsın hepsinden mevcut sancakta. Arz Lodos ayrımı yapmaksızın.

Ancak bölgeler ve görevler için senin yaşadığın olaylarla pek karşılaşmadım veya hiç takmadığımdan hatırlamıyorum dahi.
Bunun nedeni de kimseden medet beklemememdir. Bunun için de sadece oyun içinde değil gerçek hayatta da tanıdığın kişilerle sağlam bir çevre yapman gerek. Arkanı döndüğünde iş çevirmeyecek karakterde insanlarla takılman lazım.

Okulların kapanmasıyla birlikte oyundaki çoluk çocuk populasyonunun artışına bağlı olarak bu olayların sayısında büyük artış oldu. Özellikle gündüz saatlerinde oyuna giriyorsan karşılaşacağın yaş grubundan çok şey beklememen lazım.
Sonuçta bu bir oyun. Kimse düzgün oynamak zorunda değil. Kimisi sırf biraz vakit geçirmek için giriyor. Sıkılıp çıkabilir, düzgün oynamayabilir-oynayamayabilir, hatta bilerek hata bile yapabilir.

Size tavsiyem bunun bir oyun olduğunu unutmayın. Kesmek kadar kesilmekten de zevk almaya bakın. Başarmak kadar denemekten de keyif almaya bakın. Eğlenmek için oynayın sinir olmak için değil.

Sağlıcakla kalın :ugeek:
Kullanıcı avatarı
JoeyWasHere
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JoeyWasHere »

bide şu cümle var tabi 'skype ver sen skype'
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
Kullanıcı avatarı
Berkistanbul
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Loncasızlar

Mesaj gönderen Berkistanbul »

Ben varım unutma :D
Worldxkıyamet
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Berkistanbul
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Haklısın en çok duyduğum cümle skype ver lan :D Birisinin arasında bir kavga oldumu direk velet :D
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Berkistanbul
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Cloutier in dediğine katılıyorum ama kesilmekten kesen adam yüzünden zevk almıyorum kesildiğim zaman kesen adam elbetteki birşey söylüyor bir kral havaları falan ben yapmadımmı tabi ki öle yaptığım olmuştur ama onu yaptığım kişiyi ya sevmiyorumdur yada tanıdığım sevdiğim bir kişidir.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İzmir

Mesaj gönderen aken »

tek çöüzm sancak halkının böyle kişileri dışlaması
küfredenlere sırf küfredileni sevmıyorum dıye destek cıkarsan senınde ondan farkın kalmaz
bunu anladıkları gün bir sıkıntı kalmıycaktır :)
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
Berkistanbul
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Küfreden veya kötü söz söyleyen kişi arkadaşımsa ona şunu diyorum boşver değmez ama aslında uyarmak lazım benim lafımla o küfretmeyi kesiyor ama arkasında destek varmış gibi oluyor ve o güç bulup daha çok küfredebiliyor dediklerinin hepsi doğru
Resim
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön