Selam Arkadaslar ßen oyundan Warsaxgel / Kahramanxteam .
Ejder Asa Size Göre Sorun Yaratabilir. Doğru Tahmin Benim İçinde Çılqınxaos Mesela Beni Ejderim Olmadığı İçin GB Lere [Grub Bölgesi] Almıyordu. IIxHaBeRCixII [İsmi Yanlıs Yazmış Olabilirim] Abimin Sayesinde 3 Kez Kenan Tabikide ßooş 1 Kenan Görevinden Verilen Azat Çevriye Eldiveni [NADİDE] Birde iLk Kesim Motordan [Bilge Çevriye Osmiridyum Asa [NADİDE}} Buda Nirvana Diye Bir Büyücü var Adı İrem Onun Sayesinde Yaptım Bunu Anlatmamın Sebebi Çevre Yapmaya Bakıın aa Sakın Ha Sağlam Zengin İyi Bir Arkadaş Bulursanız Sömürmeye Kalkmayın Hepsini Kaybedersinizz.!
Gelelim Ejder Asaya Bende Daha Üretmedim Bugüne Kadar Sizin Gibi Off Lanet Olsun Bu Oyunada Ejderede Nasıl Birşey Bu Diye Sıkıntı Yapıyordum Depomda 2 Saf ALtın 2 İridyum 3 Sibiryalı 1 Saf Platin vardı.. Bayramdan Gelen +30 Arttırıcıları aLın Gidin Yeraltına Topaz - İridyum - Alex - Çekin Çıkmadımı Sıkıldınmı Ama Sunu Bil Basında Bekleme Dolasa Dolasa Önüne Çıkanları Topla Yeraltında 7 İridyum Madeni 5 Mavi Topaz Madeni Yeri Biliyorum Bastan Baslıyarak Toplayın Ne Kaybedersiniz Hepsini Topladıkdan Sonra Tekrar En Bastakine Suanda 2 Akik 3 Sibiryalı 2 Mavi Kaya 2 İridyum 3 Saf Platin 2 Alexandra Madenim var Sibiryalıları Satıp Akikleri Tamamlıcam Saf Platinleri Satıp Yine Mavi Topaz Çekicem 6 Tane Mavi Topaz Daha Olunca 2 Malzemem Tamam 2 49 Çarım oLDuğundan 2 Kadimi [Görevlerini Yapmdım] Örümcek Gözünü [YAPTIM] Meran Mücevherini [Yapmdm] Liderlik Sembölünü ve Dev Komodo Dişini Yapınca Geriye Tek Şey 1mden Reçeteyi Üretip Sağ Tıklamak Yarın Bu +30 Gidebilir Bu Gün Çekmenizi Öneririm . Sakın Maden Basında Beklemeyin Gezin 7 Osmiridyumun 3 ü Çift Torba Çıksa 10 Osmiridyum [Sizce İrid Sansı % kac ] 5 Topazın 2si Çıksa 7 [% Kac ] İyi Düşünün Herşeyi Ucuzdan Sayın İridyum Lazım Değilmi 4m İse 3.5m De ALici ßulunur Sakın Ama Sakın Hırsızlık Yapmayıı Denemeyin Akçe Satarak Kandıranlar var Kadim Yerine Hidra Koyan var Dolu Sizler Yapmayın Yapanları Uyarın ve Dikkatlı Olun!!!! Saygılar.. Ahmet Can [Warsaxgel / Kahramanxteam / Tripkoliq / ] :geek: :ugeek:
Ejder Asa Üretmek İsteyenLer ßaksın
Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Geçiş yap
- Genel Duyurular
- ↳ Kurallar
- ↳ Haberler & Duyurular
- ↳ Sıkça Sorulan Sorular
- Genel Etkileşim
- ↳ Genel Etkileşim
- ↳ Eski Duyurular
- ↳ Kıyamet Günlükleri
- ↳ Loncalar
- ↳ Konu Dışı
- ↳ Donanım / Teknik Sorunlar