Bıktım artık bıktım birisi Stuart efendide bilerek ölür sırf iksir içmemek için birisi çocukluk yapar (Onu canlandırdın benide canlandır) Bir dİğer VATANDAŞ ise ben çıkıyorum kg (Nan ******Git)Diyesim geldi artık kimse alınmasın alınacak VATANDAŞLAR kendilerini biliyorlar bunlar kendilerini zeki sanan VATANDAŞLAR daha bir çok şey var!Gel gelelim nereye getirdim konuyu.Anladınız zaten GB Ben birinin nazını çekmek zorundamıyım ??? Yada pintiliğini ?? Bunları buraya yazma sebebim o pinti VATANDAŞLARIN bu yazıyı okuması ve susması hadi gel ve konuş sıkıyorsa de ki:(Pintiyim)Dermisiniz diyemessiniz ama ölesiniz.Sözüm şu örnek veriyim ben 6 kişiyle evlenmek zorundamıyım buda aynı şey 6 tane insan anlayan anladı ! Diyeceksiniz arkadaşlarınla gir 6 adet Düzgün adam bir araya gelirse kavga çıkar !(+)6 tane dostum yok.Herkes bıktı burdanda yönetime (Elbet bir görevli okur)mesajımı vermiş oldum. :evil:
Okuyan okur okumayan ya işine gelmemiştir yada üşenmiştir. :evil: :arrow: (ŞİFACI) :!:
Yeter!!
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Yeter!!
hmm.... Doğunun Mistik Esintisi Ve Batının Çağdaş Yaşam Tarzını Harmanlayarak Anlattığın Bu Konudan İbretlik Şeyler Çıkarılabilir.

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
rizörvıd
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Foruma 2-3 tane incinin bilinçaltı modeli amele ergen sınıfı usulü^ damlamış aldırma arkadaşım.