Yardım Hedef Saptırma
- Abercrombie
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Sal Ta Nat
Yardım Hedef Saptırma
Arkadaşlar Bu Hs Diye Tabir Ettiğimiz Yetenek Ne İşe Yarıyor Çok İyi Bir Tankım Gblerdede Başarılıyım Ama Hs Ne İşe Yarıyor Anlamadım Yetenek Açıklamasıda Karışık Lütfen Bir Yardım Ayrıca Tam Olarak Ne Zaman Hs Atmamız Gereklidir ?
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: We Are Legend
Re: Yardım Hedef Saptırma
hs diye tabir ettigimiz yetenek hedef saptirma yetenegidir.Bu yetenek gblerde örn:siginak-migrat-cember yaratiklar tank tarafindan cekilirken yaratigin sadece tanka gelmesi gerekirken baska bir buyuye donmesidir.yani buyucunun veya savascinin hasari senin yaptigin hiddetin oranini asarsa yaratik o oyuncuya yonelir.diger bir deyisle fazla hidet ceken oyuncuya hs atarak yaratiklarin tumunun tanka gelmesini saglayan bir yetenektir anlayacagin.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
- Abercrombie
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Çok sağol kardeşDeepmaker yazdı:hs diye tabir ettigimiz yetenek hedef saptirma yetenegidir.Bu yetenek gblerde örn:siginak-migrat-cember yaratiklar tank tarafindan cekilirken yaratigin sadece tanka gelmesi gerekirken baska bir buyuye donmesidir.yani buyucunun veya savascinin hasari senin yaptigin hiddetin oranini asarsa yaratik o oyuncuya yonelir.diger bir deyisle fazla hidet ceken oyuncuya hs atarak yaratiklarin tumunun tanka gelmesini saglayan bir yetenektir anlayacagin.
- Abercrombie
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Konu Kilit Lütfen .
Abercrombie yazdı:Konu Kilit Lütfen .