kardeş senin fikrine karışamam ama büyücülerde muratbolatbüyücü hariç hayhitler ve deady en güçlü büyü değildir bence [amacım burada kimseyi kotulemek değildir yanlış anlaşılmasımn]Serhan yazdı:büyücü olarak aklımda çok isim var DEADY MuRaTPoLaTbüyücü HHAYHİTLERR aklımda olmayan kişilerumutdeniz yazdı:Evet arkadaşlar bu konu altında en güçlü buldunuz büyücü şifacıyı ve savaşcıyı yazıyoruz
şifacı MuRaTPoLaTşifacı
savaşçı olarak Fuhrer ıIıFeDeRaLıIı gibi isimler daha birçok kişi var tabi bunlar arz olanlar lodosları bilmiyorum
En Güçlü
- uLtrAsLaN95
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Re: En Güçlü
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
hahahy gülem bariSerhan yazdı:büyücü olarak aklımda çok isim var DEADY MuRaTPoLaTbüyücü HHAYHİTLERR aklımda olmayan kişilerumutdeniz yazdı:Evet arkadaşlar bu konu altında en güçlü buldunuz büyücü şifacıyı ve savaşcıyı yazıyoruz
şifacı MuRaTPoLaTşifacı
savaşçı olarak Fuhrer ıIıFeDeRaLıIı gibi isimler daha birçok kişi var tabi bunlar arz olanlar lodosları bilmiyorum
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
ARKADAŞLAR BENCE KUKLACININEN GÜÇLÜLERİ AÇÇAGIDA
LeoNaR
ŞiFoR
MiRxSoNeFeNDi
LeoNaR
ŞiFoR
MiRxSoNeFeNDi
█▓▒▒░░γa qєL " γaηıмa " σяtaLıqı iηLєt ░░░░▒▓█
█▐▒γada ćєкiL "кєηaяa "" ڪےuڪے ve ےڪeYReT▒█
-
- Salgın Koruyucusu
NAN SPA !!!IMZA VE YORUMLARINDA TÜRKCEYI KATLETME YAZIP GÖNDERMEDEN IKI ÜC KERE KONTROL ET...SPAN yazdı:ARKADAŞLAR BENCE KUKLACININEN GÜÇLÜLERİ AÇÇAGIDA
LeoNaR
ŞiFoR
MiRxSoNeFeNDi
SPA SENIII...
[İçerik silinmiştir.]
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı. Forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
CHARDONNAY
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı. Forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
CHARDONNAY
█▓▒▒░░γa qєL " γaηıмa " σяtaLıqı iηLєt ░░░░▒▓█
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
Kendime En büyüğüm demiyorum fakat İddaam var. Varsa Bana karşı iddaası olan büyücü /f WesTSooN Ulaşabilirsiniz...
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
harkonen yazdı:hahahy gülem bariSerhan yazdı:büyücü olarak aklımda çok isim var DEADY MuRaTPoLaTbüyücü HHAYHİTLERR aklımda olmayan kişilerumutdeniz yazdı:Evet arkadaşlar bu konu altında en güçlü buldunuz büyücü şifacıyı ve savaşcıyı yazıyoruz
şifacı MuRaTPoLaTşifacı
savaşçı olarak Fuhrer ıIıFeDeRaLıIı gibi isimler daha birçok kişi var tabi bunlar arz olanlar lodosları bilmiyorumIReSTİBLE alayını serer büyücülerden şifacıyı bilmiyorum
savascıda full olmadıgım için net bişi demicem
Ws'de 3*0 Yendiğim adamamı en güçlü diyorsun
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: za xd
Rivalxmelodi yazdı:harkonen yazdı:hahahy gülem bariSerhan yazdı:büyücü olarak aklımda çok isim var DEADY MuRaTPoLaTbüyücü HHAYHİTLERR aklımda olmayan kişilerumutdeniz yazdı:Evet arkadaşlar bu konu altında en güçlü buldunuz büyücü şifacıyı ve savaşcıyı yazıyoruz
şifacı MuRaTPoLaTşifacı
savaşçı olarak Fuhrer ıIıFeDeRaLıIı gibi isimler daha birçok kişi var tabi bunlar arz olanlar lodosları bilmiyorumIReSTİBLE alayını serer büyücülerden şifacıyı bilmiyorum
savascıda full olmadıgım için net bişi demicem
Ws'de 3*0 Yendiğim adamamı en güçlü diyorsun
Büüyük kişiler kazandıkları başarılarla kucuk kişiler buyuk kişileri yenmekle ovunurlermiş
Ben tek siz hepiniz
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: L E O
böle saçma bı konumu olur herkes eşit durumda herkes cemberlıden cıkan ıtemlerı kullanmak zorunda eskıdendı o guclu gucsuz ayrımı
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: TheLodos Of Ottoman
:arrow: :idea:LeoNaRR yazdı:böle saçma bı konumu olur herkes eşit durumda herkes cemberlıden cıkan ıtemlerı kullanmak zorunda eskıdendı o guclu gucsuz ayrımı
Exelcium Şavaşcı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı