AVEA YENİMAHALLE BATIKENT KENTKOP MH. MEYDANPARK AVM KÜLTÜR MERKEZİ NO:29 3122516262
kutu bitmiş 20 paket yollarsanız sevinirim
adamı aradım stok 0
Kutu yollarsanız sevinirim
Kutu yollarsanız sevinirim
Tılsım
Gros
Gross
Grosss
Gros
Gross
Grosss
- Alaimisema
- FareAdam Düşmanı
Re: Kutu yollarsanız sevinirim
Merhaba,
Öncelikle hassasiyetinizden dolayı teşekkür ederiz. Dağıtıcı firmadan kaynaklanan geçici bir sorundan dolayı kutu tükenmiş bazı noktalara kutu dağıtımı maalesef gecikmiştir. Bu noktalara bir an önce dağıtım yapılabilmesi için çalışmalar sürmektedir.
Bu süre zarfında dilerseniz ÜyelikAl üzerinden kredi kartı,havale,posta çeki gibi yöntemlerle istediğiniz adrese kargo ile gönderilmek üzere (veya sadece kodları edinmek üzere) İKV Çemberlitaş Kutu satın alabileceğinizi hatırlatmak isteriz.
İlgi ve desteğinizden dolayı teşekkür eder, iyi eğlenceler dilerim.
Öncelikle hassasiyetinizden dolayı teşekkür ederiz. Dağıtıcı firmadan kaynaklanan geçici bir sorundan dolayı kutu tükenmiş bazı noktalara kutu dağıtımı maalesef gecikmiştir. Bu noktalara bir an önce dağıtım yapılabilmesi için çalışmalar sürmektedir.
Bu süre zarfında dilerseniz ÜyelikAl üzerinden kredi kartı,havale,posta çeki gibi yöntemlerle istediğiniz adrese kargo ile gönderilmek üzere (veya sadece kodları edinmek üzere) İKV Çemberlitaş Kutu satın alabileceğinizi hatırlatmak isteriz.
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Angara gızılaya gutu ilk çıktığınde geldiydi çenberlidaş sonra bitti o günden beri gelmedi bırak firmayı falanLePHa yazdı:Merhaba,
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Kutu baya sağlam sattı ya cidden milyarı geçtim trilyona yaklaşmıştır kazandıkları para
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
yav sayınn LePHa kredi kartım olsa oradan alırdım
şu adrese 20paket yollamak çok kolay bhiişi
+5yetenekm olmadığı için savaşçının sapması 10
kasa ve plussum olmadığı için kolay kolay alım-satım yapamıyorum
ve bi arkadaşın loncasına girmem için çok gerekli
yani şu dağıtımı ne zaman yapacaksınz bilgi verin çok gerekli olmasaydı sizi yormazdım
bkz: millet yeşilini yapmış bnm hala 1 yeşil 2kadim var
plussu akçeylede almak istemiyorum çünki ayı alacağım
şu adrese 20paket yollamak çok kolay bhiişi
+5yetenekm olmadığı için savaşçının sapması 10
kasa ve plussum olmadığı için kolay kolay alım-satım yapamıyorum
ve bi arkadaşın loncasına girmem için çok gerekli
yani şu dağıtımı ne zaman yapacaksınz bilgi verin çok gerekli olmasaydı sizi yormazdım
bkz: millet yeşilini yapmış bnm hala 1 yeşil 2kadim var
plussu akçeylede almak istemiyorum çünki ayı alacağım
Tılsım
Gros
Gross
Grosss
Gros
Gross
Grosss
üyelikalda kargo yoluyla alınaa biliniyor mu ?
yani kapıdan ödeme
???
yani kapıdan ödeme
???
Tılsım
Gros
Gross
Grosss
Gros
Gross
Grosss
http://uyelikal.com/ üzerinden kargo yoluyla alışveriş mümkündür, ancak kapıda ödeme seçeneği bulunmamaktadır. viewtopic.php?f=46&t=89799 konusundaki resimli anlatımı inceleyip PTT yoluyla İKV Çemberlitaş Kutu alabilirsiniz.gebertiji yazdı:üyelikalda kargo yoluyla alınaa biliniyor mu ?
yani kapıdan ödeme
???
Bilgilerinize sunar, iyi forumlar dilerim.
En son MiurA tarafından 31 Ağu 2012 15:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Yanlış bilgi düzeltildi
Sebep: Yanlış bilgi düzeltildi
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
ben de 50 kutu istiyorum