az önce facebook'ta gördüm biri "Nihat abi oyunu grupsallıktan tekrar 39 levellerdeki gibi bireyselliğe döndürürseniz.İKV yi kimse tutamaz ondan sonra.Ona göre düşünüp karar verin." yazmış. Nihat abinin yorumu ise "Her bölge Grup Bölgesi olacak diye bir kaide yok. Geldiğinde göreceğiz;) " bu da demek oluyor ki...
spircount yazdı:az önce facebook'ta gördüm biri "Nihat abi oyunu grupsallıktan tekrar 39 levellerdeki gibi bireyselliğe döndürürseniz.İKV yi kimse tutamaz ondan sonra.Ona göre düşünüp karar verin." yazmış. Nihat abinin yorumu ise "Her bölge Grup Bölgesi olacak diye bir kaide yok. Geldiğinde göreceğiz;) " bu da demek oluyor ki :arrow: :mrgreen:
Her bölge demek istemiş bu bölge dememiş ama dimi?
hayal gücüne hayran kaldığımı belirtmek isterim. ve grup bölgesi olmayacağıyla ilgili ipucu vermişte olabilir tabi ki senin dediğinde olabilir bu sadece düşünce..
az önce facebook'ta gördüm biri "Nihat abi oyunu grupsallıktan tekrar 39 levellerdeki gibi bireyselliğe döndürürseniz.İKV yi kimse tutamaz ondan sonra.Ona göre düşünüp karar verin." yazmış. Nihat abinin yorumu ise "Her bölge Grup Bölgesi olacak diye bir kaide yok. Geldiğinde göreceğiz;) " bu da demek oluyor ki...
Yorum yapmaya gerek görmüyorum.
İyi forumlar ...
Aynen ya bu yeni gelecek bölgenin kesin gb olduğunu da nerden çıkardınız belki normal bölge olacak(İnşallah) ama belli olmaz belkide gb olur (İnşallah olmaz).Ama oyuncular bu kadar şikayetçiyken gb olacağını pek zannetmiyorum.
Yeni bir harita açılacak ve vs yapabilicez. Olay bundan ibaret kp falan kasılacak vesaire vesaire.
Compex'de görüşmek üzere.
Daha itemleri toparlayamadık oyuna girmeye hevesim kalmadı.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Bence yeni bölge değil de İKV'de oynanışı tamamen değiştirecek ve zenginleştirecek devrimsel yenilik kısmı ilgi çekici. Şu oyuna gelmesini en çok istediğim yenilik yeni seviyelerdi çünkü yeni seviyeler yeni yetenekleri de beraberinde getirir, ki bu da yeni bir heyecandır (Bkz: 49 seviye güncellemesi (sert-ağır vuruş, zihin saldırısı, kutup, tesla, çağrı vb. yetenekler)).
Duyurudaki İKV'de oynanışı tamamen değiştirecek ve zenginleştirecek devrimsel yenilik büyük ihtimal yeteneklerle ilgili olacaktır veya yetenek gibi özellikler sınıflara eklenecektir. Eğer böyle olursa yeni seviyeler gelmiş gibi sevinebiliriz.
Duyuruda da yazdığı gibi oyun devrimsel diye tabir edilen değişime uğrayacak denildi.
Benim tahminimdir, kesinlik taşımaz ama aklıma şöyle bir zan geldi; yoksa oyunumuza assasin veya yeni bir karaktermi dahil edilecek.
Bilirsiniz ki sizlerde 1 hesapta 4 adet karakter oluşturulmaktadır.
Savaşçı, Şifacı ve Büyücü.
4. karakter mi geliyor acaba?