Selam İKV nin eşsiz oyuncuları ben ilerki bölümlerdeki karşınıza çıkacak olan bir düşnanınızım.Gmler beni patron yaratık olarakda oyuna koyabilir Meran Muhafızı gibide ama patron yaratık olmak çok hoş olur :D .İlerki hangi bölümde gelirim orası belli değil ama size kesin olarak bilgi verebileceğim bazı yerler var bunlar ; yaratıkların kesimlerinin zorlaşması , bölümün geldiği gün forumun çökmesi :D , ve İlluminati e bağlayacaksınız.Bende 3 tane göz var kankam Cyclops da 1 tane bulunmatadır.Barbar adlı hayvan size dost olabilir dost tipi var ;).3 sınıfa ait yeni silahlar gelcek onlarda çok güzel ama çoğunluk beğenmeyecek.Gülyabani adlı (tipini .... neyse :D) yaratık size düşmandır bunu bilin.Yeni karahterlerin resmini size bu mektubu ileten MAOTUN adlı kişide olacaktır.Bu arada beni kesmek için elektrik atmayın çok pis kanatma atarım ;)
hazır kimse yokken 2 resim daha paylaş 2 gündür forumda pusudayım bazı resimlerin peşindeyim ama yönetim anında ban
Hayat tek başına mücadele sanatıdır. Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!! Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
sayın DEV imiz bir video falan olsaydı da bizde pusuda kim ne paylaşıyor diye atlamasak iyi olurdu diyorum
Hayat tek başına mücadele sanatıdır. Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!! Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.