Merak edenler için: http://tr.wikipedia.org/wiki/Doctor_Who
Benim dikkatimi çeken gözlüklerde ki benzerlikler...

kafanmı güzel gözluk ya basit bi gözluk gözluğun kaç tane şekli var artık abartıyosunuz gerçekten yok aktar şevkette niye göz yok niye arz muhafızlarının gözlüğü 35 lvl çetemisiniz sizTRUSTME yazdı:Doctor Who bilindiği üzere 1965 yılından bu yana yayınlanan bir dizi
Merak edenler için: http://tr.wikipedia.org/wiki/Doctor_Who
Benim dikkatimi çeken gözlüklerde ki benzerlikler...
kandemir yazdı:Benzerlik Dedin Bende Doctor Who'dan 1 2 fotoğraf paylaşmak isterim..
Bu Resimdeki Bildiğinz Gibi Mısır çarşısındaki GB - ANI dır
Bu Fotoğraftaki İse Doctor Who'dan Alınmış Uzaylı karakterlerdir Filmdeki Adıyla Daleklerdir.
+1 Bide Sıhhiyeler ve Taarruzlarda Bu Karakterle Uyumlaşmaktadır..
İyi Forumlar, İyi oyunlar..![]()
Demek istediğim bu gözlük İKV'den alınmış değil sadece benzer yönleri ortaya koymak ve devamını incelerseniz farklı şekilleri de görmüş insanlar var.bidinlebeni yazdı:Filmde ve oyunda gördüğün bu benzer tarza 'STEAMPUNK' adı verilmektedir.Oyunun çizimlerine bakıldığı zaman daha iyi hissedilebilir.Steampunk'ta bu tarz benzer gözlükler fazla kullanılır.Biraz daha araştırırsan daha iyi anlarsın.
TRUSTME yazdı:Demek istediğim bu gözlük İKV'den alınmış değil sadece benzer yönleri ortaya koymak ve devamını incelerseniz farklı şekilleri de görmüş insanlar var.bidinlebeni yazdı:Filmde ve oyunda gördüğün bu benzer tarza 'STEAMPUNK' adı verilmektedir.Oyunun çizimlerine bakıldığı zaman daha iyi hissedilebilir.Steampunk'ta bu tarz benzer gözlükler fazla kullanılır.Biraz daha araştırırsan daha iyi anlarsın.
Zaten sadece gözlükten bahsetmiyorum. Daha fazla steampunk örneği görsen hak verirsin.TOLGARDA yazdı:TRUSTME yazdı:Demek istediğim bu gözlük İKV'den alınmış değil sadece benzer yönleri ortaya koymak ve devamını incelerseniz farklı şekilleri de görmüş insanlar var.bidinlebeni yazdı:Filmde ve oyunda gördüğün bu benzer tarza 'STEAMPUNK' adı verilmektedir.Oyunun çizimlerine bakıldığı zaman daha iyi hissedilebilir.Steampunk'ta bu tarz benzer gözlükler fazla kullanılır.Biraz daha araştırırsan daha iyi anlarsın.