Parasına Ws atılır.. ;)

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Cunocuneyt
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Parasına Ws atılır.. ;)

Mesaj gönderen Cunocuneyt »

3-5 bebe eğlendiriyor kendini hele şükür cevap yazdın kros eskiden beri tanırım seni millet aç gezerken sende latif artı ecel vardı. Gençlik işte ileri geri laf atmadan duramıyor. Biz bileceğimizi biliriz .Gerisi boş
FERRAND
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen abuzeddin »

Cunocuneyt yazdı:3-5 bebe eğlendiriyor kendini hele şükür cevap yazdın kros eskiden beri tanırım seni millet aç gezerken sende latif artı ecel vardı. Gençlik işte ileri geri laf atmadan duramıyor. Biz bileceğimizi biliriz .Gerisi boş
madem para konusuda açıldı biz çalmadan maden başlarında sabahlayarak alnımızın teriyle bu oyunda bişeyler yapmaya çabaladık ama gel görki eski bonocular ve başkasına tecavüz edip ganimetini çalıp çırpanlar ya da en kötüsü naylon kp ciler geldiler başımıza ekşiyorlar. Ben o eceli latifi ilk üretenlerden olucaktım hatta ilk ejder asayı ben basıcaktım ama madenlerimi betadan beri oynayan bir arkadaşa verdim ve o bastı bidaha böle bişey olcak demiyorum çünkü oyunda böle şahıslar oldukça ben bu oyunda fazla kalmam arada giriyorum artık. Büyücümüde verdim bi arkadaşa bu ayda savaşçımı vercem. Belki başka isimlerle karşınızda olmak dileğiyle ;) He ayrıca savaşçılarda en iyiyim diyenler toplu bir savaşta lider çıkan ilk kişiyimdir ve devamıda gelmiştir. (bkn. ilk ölüm oyunu) Şimdiki gibi değildi ilk ölüm oyunları herkes ofanstı ve 70 kişiden rahat 8-9 tanesini ben kesiyordumki ara ara daldıklarım hariç (Hatta ilk kestiğim şahıs GÖNÜLÇELEN :D ) Ve günümüz savaşçı şampiyonası ikisindede finale kalmış bulunmaktayım. Biri devam ediyor hangi karakterlerde oynadığımıda bilen biliyor ;) Bana gelip bire bir ws de foto çekerek şöle kesstim böle kestim diye ahkam tutanlar ezikliğini sergilemektelerdirki foto almışlar. Bire bir ws de şans faktörü var. ya bir kritik yada bir ıska yenilmene sebebp olabiliyor bunu bilmeden burda ahkam kesmiceksin arkadaşım. En iyi biri varsa istatisliklere bakınız. ;)
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
illegall
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen illegall »

emre geçmişte seni adada 2 defa kestiğimde para vermedin birinde emrah abi benden para almaz dedin geçiştirdin ikincisinde onu bile demedin ben almadım 3. kesişimde ise parayı 2 gün uzatmalı verdin bu söylediğin ayıp dün yaptıklarını çabuk unutmuşsun geçmişini unutursan geleceğinde kaybolursun. Foto almak illa para için değil zevk meselesi kavrayamayacak yaşta olmadığını biliyorum fakat gençlik ateşine veriyorum cümlelerini
ALTINI ŞER .. Ferhatreyiz KER.. ;) illegall yollardan >> Relaxeefendyy ;)

Dibin dibi NOT :Meran > ALİCİK vaka-i vakvakiyesi aldığı BLOK nedeniyle üzülmekte.Neyse Teşekkürler yönetim :D
Kullanıcı avatarı
illegall
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

emre sen tumanına işerken ben bu oyunu oynuyordum naylon kpci falan ayakları çekmişsin bu lafların kime? abi çektiğin adamların arkasından konuşmak delikanlı adama yakışıyor mu? Bu arada maden başında sabahladım ws ayakları çekmişsin Afrodizyak (Sinan) ve Bukalemunx bu iki şahıs bilir kimin sabahlara maden başında beklediğini. Sen hangi hakla konuya negatif yorum yaptı diye millete hırsız damgası vurabiliyorsun? Sana diyecek çok laf var fakat gereksiz görüyorum bir psikiyatriye görün kişilik bozukluğu belirtileri var. Kesilmek bu kadar zoruna gidiyorsa ws atmayacaksın canım ne zaman isterse o zaman ws atarım senin keyfine göre kimse seninle ws atmaya mecbur değil

Dibin dibi NOT :Meran > ALİCİK vaka-i vakvakiyesi aldığı BLOK nedeniyle üzülmekte.Neyse Teşekkürler yönetim :D
Kullanıcı avatarı
illegall
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

emre bana abi çektiğin günleri ve bir gano için havada takla attığın günleri çabuk unutmuşsun sıkıntı değil hatırlatırız elbet. yok nylon kpci demişsin ortaya hırsız diye bi laf atmışsın sen gerçekten karakteri zayıf birisin. foto almış sanki parasını vermeyecez demişsin geçmişse dönelim adada seni iki defa kestim para vermedin bi defasında yok emrah abim benden para almaz diyip geçiştirdin bir defa sonra verecem dedin ben verme gerek yok dedim bir defa da parayı hemen getiriyorum abi diyip 3 gün sonra getirdin çabuk unutmuşsunç geçmişini unutursan geleceğin karanlık olur. Sadece biraz şahsiyetli ol başka bişey demiyorum sana dünya küçük biliyorsun. iyi oyunlar

Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Sunucunuzda en fazla 1 ay sanırım bulundum. Bu 1 ay içerisinde ne olup ne olmadığını kanıtladığımın kanısındayım yeri geldi 2 kelam ettik hoş muhabbetlerimiz geçti , yeri geldi kalp kırdık , yeri geldi güzel vakitler geçirdik . Uzun lafın kısası Emre burada bir genelleme yapmış isen bu genelleme içerisinde herkezin söz sahibi olması gerekiyor.
İlk olarak VerderVeremem (EmrahAbi)'ninde ele alınan konuya değinelim. Hırsızlık olayı
:arrow: Bu konu içerisinde kendi kendine saçmalıyorsun bariz bir şekilde ordan oraya kıvırıp duruyorsun. Bu bir vs de boy gösterisi yapmak amaçlı açılan bir konu ve boy gösterisine karşılık veriyoruz yok zamanında benim şukadar param vardı yok bukadar param vardı yok naylon kpciler çıktı , ben zamanında şunları yaptım , ben zamanında bunları yaptım konusu değil .
İcraatini pistte bekliyor olacağım tılsım sunucusunda bana seslenmen yeterlidir karakterim bulunuyor Eminönü sunucusunda istediğin mebla , karakter vs . farketmeksizin vsmizi atabiliriz tabi yerse 8-)
------------------------------------------------------

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

Forum kuralları gereği konun kilitlenmesi gerekiyor ? Tartışmaya dönüşüyor yavaştan bence bir el atılmalı ;)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
selim064
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: iNCiCiLeR

Mesaj gönderen selim064 »

Birbirinizi yemeyin hepiniz kingsiniz :mrgreen: TURKİŞkanca senin havanda söndü turnuvada birinci oldun die atarlanıyordun hacamat etti adam seni şimdi o turnuvada birinci bırak o postasını koysun sen prim yaparken o adam ses çıkarmadı şimdi sende efendi ol adam ol. FİNALDE seni yenende o adamdı bükemediğin eli öpcen olay bu.

Bikere kestim foto aldım attim rezil oldu fikrini atin kafanızdan. Bende sunucudaki her adamı kestim foto alsam her fırsatta onları atsam ne olacak ? Benim ondan iyi olduğum anlamınamı gelicek yok. Bu ws işi şans işi birazda şanslı olan kazanır.

Kimse sunucunun en iyisi değil,olamadı şimdiye kadarda,şimdiden sonrada olamaz bi tarafını yırtmasın.

Ok by Saygılar,

Yorumlarda bana sataşmaya çalişmayin hiç birinizi dikkate alıpta cevap bile vermem buraya yazma amacımda çocuğun birinin kendisine gelmesi için bi yazıydı umarım msjı almştir
iNCiCiYiz

Control | Analiz
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

abuzeddin yazdı:benimle başa çıkıcak savaşçı yok mu şu sunucuda ? )
Benim daha çok bu cümle dikkatimi çekti.Sanki sunucunun en iyisiymişsin seni kimse yenemiyormuş gibi bir cümle kurmuşsun.Ardından da bir göz kırpmayı unutmamışsın :) Sonra yazdıkların ise konunun açılma nedeniyle alakası yok gibi.En sonunda da teke tek vs de şans faktörü etkilidr falan filan teketek e bakmayacaksın istatistik e bakacaksın demişsin.Bu yazdığın ilk yazdığın cümleyle çelişkili olmamış mı :?:
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

abuzeddin yazdı:benimle başa çıkıcak savaşçı yok mu şu sunucuda ? )
Benim daha çok bu cümle dikkatimi çekti.Sanki sunucunun en iyisiymişsin seni kimse yenemiyormuş gibi bir cümle kurmuşsun.Ardından da bir göz kırpmayı unutmamışsın :) Sonra yazdıkların ise konunun açılma nedeniyle alakası yok gibi.En sonunda da teke tek vs de şans faktörü etkilidr falan filan teketek e bakmayacaksın istatistik e bakacaksın demişsin.Bu yazdığın ilk yazdığın cümleyle çelişkili olmamış mı :?:
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen XCEZAX »

Emre sanırım konuyu açarken biraz daha rakip çekmek için böyle gaza getirici ve belki kendine göre bi şeyler düşünerek açmıştır konuyu.Tanımadığınız kişiler hakkında yanlış yorumlardan her zaman için sakının.

Değinmeden geçemeyeceğim bir diğer noktada her zaman söylediğim ve sonuna kadar arkasında durduğum OkO lardaki şans faktörü ile %80 galibiyettir.Oyun eskisi gibi eşya kombinasyonundan çok tek bir set ve kolayca herkesin elde edebileceği kıyafetlerle sadece şansı olanın kazanacağı bir sistemde ilerlemesidir.
XXCEZAXX

“Genel Sohbet” sayfasına dön