Yeni şifacı'ya yardım

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
Starlow
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Yeni şifacı'ya yardım

Mesaj gönderen Starlow »

Merhaba arkadaslar ben normalde büyücü kasan bir kişiyim ama Şifacı kadar zevkli bir sınıf olduğunu düşünmüyorum bir Ara acmıştım bir Şifacı 36 level suan lonca pasaportu vardı lonca ya girdim arkadaslar taş kanatlara götürdü kasmaya büyü şifam 0 olmasına rağmen İkisinide ayakta tutardım canları %60 dan inmez idi ikiside büyücü idi yeteneğim var sanırım sizce bu 36 level bir şifacıya göre nasıl ?

Şifacıda kendimi nasıl geliştirebilirim ? Hız kazanma vs konularda yardım istiyorum.
Sizce Şifacı kolay anlaşılabilir bir karaktermi ?
birde söyle bir durumum ar her hafta 50 adet ejderha kudretlendiren iksir alıp bunları satıyorum köşkte 22m civarı para yapıyordu bırakmadan once hala öyle sanırım 50k düşse fiyat 20m yapar bu paralar ile ne üretmeliyim ?
Pazartesi günü 2. Kutumu alıcam. Kimseye yalan söylemek istemiyorum henüz hiç 49 level olmadım eğer gel yanıma ben yardım edeyim diyen bir arkadas varsa hiç tereddüt etmeden gelirim cevaplarınız bekliyorum.
Resim
spyTRspy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Yeni şifacı'ya yardım

Mesaj gönderen spyTRspy »

Ashab bas ve parlat her sunucuda 100-150m civarı tutar. sığınak ve migrattan şifa itemlerini tamamla ashabın varsa çt desin. sığınak migo itemlerini tamamlamak taş çatlasa 1 haftanı alır. ben 3 günde tamamlamıştım 2 gb itemlerinide. Ashab basıp parlatmassan kesinlikle çt giremezsin (çevren yoksa giremezsin)
Kullanıcı avatarı
NothingxSeries
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <The Avengers>

Mesaj gönderen NothingxSeries »

spyTRspy yazdı:Ashab bas ve parlat her sunucuda 100-150m civarı tutar. sığınak ve migrattan şifa itemlerini tamamla ashabın varsa çt desin. sığınak migo itemlerini tamamlamak taş çatlasa 1 haftanı alır. ben 3 günde tamamlamıştım 2 gb itemlerinide. Ashab basıp parlatmassan kesinlikle çt giremezsin (çevren yoksa giremezsin)

Sen şifacıyı kavrayamamışsın kardeş, başkalarını da kirletme.

Şifacı için KRİTİK can dır.

Ashaba harcıyacağın parayı iksire harca, İbni Cevo Mor asa nın ,Cevo su na + bas.
Sığınağını, Migratını tamamla. Seni almayan gruba, grup demem ben.

Saygılar.
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

Resim

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!

[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
Kullanıcı avatarı
avss123
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Pardonn

Mesaj gönderen avss123 »

NothingxSeries yazdı:
spyTRspy yazdı:Ashab bas ve parlat her sunucuda 100-150m civarı tutar. sığınak ve migrattan şifa itemlerini tamamla ashabın varsa çt desin. sığınak migo itemlerini tamamlamak taş çatlasa 1 haftanı alır. ben 3 günde tamamlamıştım 2 gb itemlerinide. Ashab basıp parlatmassan kesinlikle çt giremezsin (çevren yoksa giremezsin)

Ashaba harcıyacağın parayı iksire harca, İbni Cevo Mor asa nın ,Cevo su na + bas.

Saygılar.
doğru söylüyo arkadaş ibni cevo asanın ibnisine basan şifa hiç bi halt bilmiyodur
aslında ashab yada parlatma yapmanada gerek yok çewren warsa yeter ama yoksa bi silah yapman lazım yoksa zor
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

avss123 yazdı:
NothingxSeries yazdı:

Saygılar.
doğru söylüyo arkadaş ibni cevo asanın ibnisine basan şifa hiç bi halt bilmiyodur
aslında ashab yada parlatma yapmanada gerek yok çewren warsa yeter ama yoksa bi silah yapman lazım yoksa zor
arkadaş ashab daha iyi dememiş çevren yoksa ashab çemberlinin kapısını açar demiş
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

NothingxSeries yazdı:

Saygılar.
Bu arkadaş benim sunucumda oynuyor veya ibni cevo mor asanın cevosu ile 1 hafta çemberlitaşa giremedi ve ashab üretti.Eminönünde oynuyorsan ve çevren yoksa ashabsız girmen zor.Eminönünde çemberlitaş önünde rahat 6-7 şifa oluyor burda eğer sende ibni cevo asa varsa seni tercih etmiyorlar.Hatta bazı gruplar oluyor ki gaffara 3000+ şifa yazanlar görüyorum :)
Resim
Resim
spyTRspy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen spyTRspy »

NothingxSeries yazdı:

Saygılar.
Kardeşim sen önce benim dediğimi kavra bende parlak ashabda var cevosu parlak ibni cevoda var. Berkan587 1 hafta demiş ama yanlış demiş 1 ay olacak o. Senin sunucuda işler nasıldır bilmem ama benim sunucuda çevren varsa inat kıranla bile girersin çt ye. Ama çevren yoksa ashab ve mevlana kesinlikle şart. Benim malesef çevrem yok, cevosu parlak ibni cevo asa ile ''1 ay'' kendimi yırttım ama çt ye giremedim yüzüme bakan olmadı (2 2 2 ezik gruplarla girdim zaman ve iksir kaybı oldu hiç birinde kesim olmadı). En sonunda yeter deyip ashab bastım şimdi 1 günde en az 4 stu 3x flan kesiyorum. Evet bana görede cevosu parlak ibni cevo asa ashabdan daha iyi ama gelde bunu çt deki adamlara anlat çt ye giriş bileti için ashab yada mevlana şart. çevresi yoksa ibni cevo ile kesinlikle çt ye giremez (ezik gruplar ile 2 2 2 girer ama o gruplada kesim olmaz)
Kullanıcı avatarı
Deepmaker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: We Are Legend

Mesaj gönderen Deepmaker »

NothingxSeries yazdı:

Saygılar.
Kesinlikle dediğin dogru ancak keşke her grupta şifayı senin kadar bilen birileri olsa.Ashapsız yada Mevlanasız gruba kolay kolay adam almazlar.Ashaplık paraya iksir alsakda grup ararken adam sana sövecek hale gelir:)Bi ara Ssleride paylaşırım buradan:)Ashap kudret rejeneresi dışında 150 mlik çöptür ama başka çaren yok girmek istiyorsan bas gitsin yapacak birşey yok sende rahatlıyorsun bir bakıma Kritiğide Cevo-ruh iksirle halledersin bir bakıma.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]

İsmet EROL
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Bu oyun için en uygun terim Şans'tır. İnanın emek falan hikaye oldu, şans. Benim mor pantolonum yoktu, zırhım centti ve bir abim "gel seni gaffara götüreyim dedi. O zamana kadar 1 kez X, 1 kez Gaffar atmıştım, ikisi de 2 2 2 idi. Ama girdim ve oynadım, güzelce de kestik. Asam İbn-i Cevriye^ idi. Eminönü'de Cevriye'yi ilk yükselten kişiyim. Tabi o asa artık kasada çürüyor, orası ayrı :) Hatta bir gün Stu'ya yaklaştık; gruptakilere "şifamı tahmin edin" deyince 1600-1800 arası söylediler. Oysa sadece 1200 şifam vardı. Ama kimse farkına vardı mı?

Şimdi size "girin kendinizi kanıtlayın" diyeceğim ama, şans devreye girip karşınıza dengesiz insanlar çıkartacak.. Şükür ben Erhan Abi gibi; "adam gibi adam" denilebilecek birisine rastladım (SouLPowerBeTa)..

Ama ben de şans olayından nasibimi aldım ve item düşüremedim :) 3 Eldiven ve 1 Zırh düşürebilmiştim sadece. Ama Mevlana Asa ürettim ve şu an full olmaya yakınım.

Şimdi ne diyeyim bilemiyorum. Son 30 gaffarda reçete bile alamayan şifacı tanıyorum..

Ve şu konuda defalarca yazdım, okudunuz okumadınız önemli değil, yine yazarım;

Ashab-ı Kehf dediğimiz yarasa kılıklı şey başlı başına bir çöptür. Paranız varsa cevriye, paranız yoksa sadece mor asa. İnanın oyun içerisinde her gün birileri şifacı hakkında sorular yöneltiyorlar; birisine bile ashab üret demedim, demem. Kimse de kusura bakmasın Ashabı savunana şifacı demem, Berkan'ım hariç :) Mevlanasız ezik :)

Sevgilerimle,

Pırasasapı..
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
Starlow
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Starlow »

Arkadaşlar yorumları okuyorum forumu didik didik ettim ve biraz kaptım işi bir arkadaşımı oyuna yönlendirdim o gelince plus Alıcaz kasmaya başlayacağız çok sürmez 49 olmamız ayrıca Fan-art yarışmasına katılacağım katagorimde iddalıyım eğer 1. Olursam yükseltilmiş şaheser silah olarak tabiki Mevlana asa alıcam tabi epe ve 2500 akçede gelecek rahatlarım ozaman tabii mevlana ile sığınak Migrat atan ilk adam olucam sanırım :D

umarım kazanırım. Şifacı hakkında tavsiyelerinizin devamını bekliyorum
Resim

“Şifacı” sayfasına dön