5.Cİ GENİŞLEME PAKETİ HAKKINDA
Re: 5.Cİ GENİŞLEME PAKETİ HAKKINDA
Ya Artık Mümkünse Grup Bölgesi Dışında Bişe Düşünün.Grup Bölgesi Saltanatı Sıktı Artık.Bireyselde Bişeyler Yapabilelim.Çalışıyoruz Eve Geldiğimizde Hergün Pc Başında Geçirebileceğimiz Öle Bol Vaktimiz Yok. Gelelım Grup Bölgesine Adam Arıyalım, Arkasına Saatlerce Grup Bölgesinde Geçirelim vs vs vs. İşleri Nereye Kadar..
Redstrom
Redstrom yazdı:Ya Artık Mümkünse Grup Bölgesi Dışında Bişe Düşünün.Grup Bölgesi Saltanatı Sıktı Artık.Bireyselde Bişeyler Yapabilelim.Çalışıyoruz Eve Geldiğimizde Hergün Pc Başında Geçirebileceğimiz Öle Bol Vaktimiz Yok. Gelelım Grup Bölgesine Adam Arıyalım, Arkasına Saatlerce Grup Bölgesinde Geçirelim vs vs vs. İşleri Nereye Kadar..
Redstrom yazdı:Ya Artık Mümkünse Grup Bölgesi Dışında Bişe Düşünün.Grup Bölgesi Saltanatı Sıktı Artık.Bireyselde Bişeyler Yapabilelim.Çalışıyoruz Eve Geldiğimizde Hergün Pc Başında Geçirebileceğimiz Öle Bol Vaktimiz Yok. Gelelım Grup Bölgesine Adam Arıyalım, Arkasına Saatlerce Grup Bölgesinde Geçirelim vs vs vs. İşleri Nereye Kadar..
buraya felsefikli,ucuz edebiyat,translate'den çevrilmiş ingilizce söz..
http://www.youtube.com/watch?v=aSmGGhEWMUM
ikinci yeni'ye atlara ve 45'liklere ..
aylak adam
http://www.youtube.com/watch?v=aSmGGhEWMUM
ikinci yeni'ye atlara ve 45'liklere ..
aylak adam
Sancak sunucusuna bugün CaptainATX gelmiş ve yeni bölgenin grup bölgesi olmadığını söylemiş. Yani o 3 e 3 fantazilerinizi falan unutun.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
grup bölgesinden sıkılmıştı millet zaten o zaman zevkli bir şey olacağı aşikar.Cloutier yazdı:Sancak sunucusuna bugün CaptainATX gelmiş ve yeni bölgenin grup bölgesi olmadığını söylemiş. Yani o 3 e 3 fantazilerinizi falan unutun.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Genişleme paketi ayrıntılar.
Genişleme paketinin resminde 3 lodos(maviler) 3 arz(kırmızılar) var. Anladığım kadarıyla üçe üç girelecek bir bölge dikkat edersiniz üstündeki eşyalara bakın üçüde farklı eşyaların 1 büyü 1 şifa 1 savaş. Ve girdiğin klana göre item düşecek sanırım lodoslar kazanırsa mavi arzlar kazanırsa kırmızı. yeni eşyalar geleceğide fotoğraftaki karakterlerin üstünde görünüyor. Yine seviye artımı olmayacak sanırım çemberlitaştan üstünü dizememiş bunca insan varken "arz ve lodosa(bölge adı)" girip dizmeleri onlar için imkansız olacak. 60-70 gaffar+semiha kestim 2 tane kıyamet pantolondan başka bişede düşmedi lanet olsun demekten başka birşede diyemiyorum artık bu nası şans sistemi. Umarım bu bölge geldikten sonra bari çemberlitaştan item düşme ihtimalini arttırırlarda üstünü dizemeyenler bi nebze olsun rahatlar.
Re: Genişleme paketi ayrıntılar.
Yeni item olmazReaLMADRID yazdı: Genişleme paketinin resminde 3 lodos(maviler) 3 arz(kırmızılar) var. Anladığım kadarıyla üçe üç girelecek bir bölge dikkat edersiniz üstündeki eşyalara bakın üçüde farklı eşyaların 1 büyü 1 şifa 1 savaş. Ve girdiğin klana göre item düşecek sanırım lodoslar kazanırsa mavi arzlar kazanırsa kırmızı. yeni eşyalar geleceğide fotoğraftaki karakterlerin üstünde görünüyor. Yine seviye artımı olmayacak sanırım çemberlitaştan üstünü dizememiş bunca insan varken "arz ve lodosa(bölge adı)" girip dizmeleri onlar için imkansız olacak. 60-70 gaffar+semiha kestim 2 tane kıyamet pantolondan başka bişede düşmedi lanet olsun demekten başka birşede diyemiyorum artık bu nası şans sistemi. Umarım bu bölge geldikten sonra bari çemberlitaştan item düşme ihtimalini arttırırlarda üstünü dizemeyenler bi nebze olsun rahatlar.
3-3 bence böyle birşey düşünülmeden yapılmılştır.
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: za xd
Re: Genişleme paketi ayrıntılar.
Kardeşim şans
Sen 150 gafar kesmişsin kıyamet pantolon alamamışsın
Ben 200 300 gafar kestim Full 0 Ful kıyamet dizdim sadece kıyamet pantolonum eksik
Sen 150 gafar kesmişsin kıyamet pantolon alamamışsın
Ben 200 300 gafar kestim Full 0 Ful kıyamet dizdim sadece kıyamet pantolonum eksik
Ben tek siz hepiniz
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: za xd
4. Sınıf ??
Arkadaşlar Devrimsel yenilik gelecekmiş neden 4. sınıf gelecek olmasın?? bence gelebilir
Ben tek siz hepiniz
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: 4. Sınıf ??
olurmu olur 1 lvl bissürü insan evladı görücez ortalıkta
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE