5.Cİ GENİŞLEME PAKETİ HAKKINDA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Redstrom
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: 5.Cİ GENİŞLEME PAKETİ HAKKINDA

Mesaj gönderen Redstrom »

Ya Artık Mümkünse Grup Bölgesi Dışında Bişe Düşünün.Grup Bölgesi Saltanatı Sıktı Artık.Bireyselde Bişeyler Yapabilelim.Çalışıyoruz Eve Geldiğimizde Hergün Pc Başında Geçirebileceğimiz Öle Bol Vaktimiz Yok. Gelelım Grup Bölgesine Adam Arıyalım, Arkasına Saatlerce Grup Bölgesinde Geçirelim vs vs vs. İşleri Nereye Kadar..
Redstrom
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Redstrom yazdı:Ya Artık Mümkünse Grup Bölgesi Dışında Bişe Düşünün.Grup Bölgesi Saltanatı Sıktı Artık.Bireyselde Bişeyler Yapabilelim.Çalışıyoruz Eve Geldiğimizde Hergün Pc Başında Geçirebileceğimiz Öle Bol Vaktimiz Yok. Gelelım Grup Bölgesine Adam Arıyalım, Arkasına Saatlerce Grup Bölgesinde Geçirelim vs vs vs. İşleri Nereye Kadar..
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Heavy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Heavy »

Redstrom yazdı:Ya Artık Mümkünse Grup Bölgesi Dışında Bişe Düşünün.Grup Bölgesi Saltanatı Sıktı Artık.Bireyselde Bişeyler Yapabilelim.Çalışıyoruz Eve Geldiğimizde Hergün Pc Başında Geçirebileceğimiz Öle Bol Vaktimiz Yok. Gelelım Grup Bölgesine Adam Arıyalım, Arkasına Saatlerce Grup Bölgesinde Geçirelim vs vs vs. İşleri Nereye Kadar..
buraya felsefikli,ucuz edebiyat,translate'den çevrilmiş ingilizce söz..
http://www.youtube.com/watch?v=aSmGGhEWMUM

ikinci yeni'ye atlara ve 45'liklere ..

aylak adam
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Sancak sunucusuna bugün CaptainATX gelmiş ve yeni bölgenin grup bölgesi olmadığını söylemiş. Yani o 3 e 3 fantazilerinizi falan unutun.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Cloutier yazdı:Sancak sunucusuna bugün CaptainATX gelmiş ve yeni bölgenin grup bölgesi olmadığını söylemiş. Yani o 3 e 3 fantazilerinizi falan unutun.
grup bölgesinden sıkılmıştı millet zaten o zaman zevkli bir şey olacağı aşikar.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Genişleme paketi ayrıntılar.

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Genişleme paketinin resminde 3 lodos(maviler) 3 arz(kırmızılar) var. Anladığım kadarıyla üçe üç girelecek bir bölge dikkat edersiniz üstündeki eşyalara bakın üçüde farklı eşyaların 1 büyü 1 şifa 1 savaş. Ve girdiğin klana göre item düşecek sanırım lodoslar kazanırsa mavi arzlar kazanırsa kırmızı. yeni eşyalar geleceğide fotoğraftaki karakterlerin üstünde görünüyor. Yine seviye artımı olmayacak sanırım çemberlitaştan üstünü dizememiş bunca insan varken "arz ve lodosa(bölge adı)" girip dizmeleri onlar için imkansız olacak. 60-70 gaffar+semiha kestim 2 tane kıyamet pantolondan başka bişede düşmedi lanet olsun demekten başka birşede diyemiyorum artık bu nası şans sistemi. Umarım bu bölge geldikten sonra bari çemberlitaştan item düşme ihtimalini arttırırlarda üstünü dizemeyenler bi nebze olsun rahatlar.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Re: Genişleme paketi ayrıntılar.

Mesaj gönderen TOLGARDA »

ReaLMADRID yazdı: Genişleme paketinin resminde 3 lodos(maviler) 3 arz(kırmızılar) var. Anladığım kadarıyla üçe üç girelecek bir bölge dikkat edersiniz üstündeki eşyalara bakın üçüde farklı eşyaların 1 büyü 1 şifa 1 savaş. Ve girdiğin klana göre item düşecek sanırım lodoslar kazanırsa mavi arzlar kazanırsa kırmızı. yeni eşyalar geleceğide fotoğraftaki karakterlerin üstünde görünüyor. Yine seviye artımı olmayacak sanırım çemberlitaştan üstünü dizememiş bunca insan varken "arz ve lodosa(bölge adı)" girip dizmeleri onlar için imkansız olacak. 60-70 gaffar+semiha kestim 2 tane kıyamet pantolondan başka bişede düşmedi lanet olsun demekten başka birşede diyemiyorum artık bu nası şans sistemi. Umarım bu bölge geldikten sonra bari çemberlitaştan item düşme ihtimalini arttırırlarda üstünü dizemeyenler bi nebze olsun rahatlar.
Yeni item olmaz
3-3 bence böyle birşey düşünülmeden yapılmılştır.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: za xd

Re: Genişleme paketi ayrıntılar.

Mesaj gönderen COMMANDER »

Kardeşim şans
Sen 150 gafar kesmişsin kıyamet pantolon alamamışsın

Ben 200 300 gafar kestim Full 0 Ful kıyamet dizdim sadece kıyamet pantolonum eksik :)
Ben tek siz hepiniz
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: za xd

4. Sınıf ??

Mesaj gönderen COMMANDER »

Arkadaşlar Devrimsel yenilik gelecekmiş neden 4. sınıf gelecek olmasın?? bence gelebilir
Ben tek siz hepiniz
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Re: 4. Sınıf ??

Mesaj gönderen harkonen »

olurmu olur 1 lvl bissürü insan evladı görücez ortalıkta
LastTimeLord