Şifacı için hangi sunucu ?

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Sebatay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Şifacı için hangi sunucu ?

Mesaj gönderen Sebatay »

Merhaba şifacı dostları,

Ben oyuna 2010 yılında şifacı olarak başlamış, fanatik bir şifacıyım. Çeşitli sebeplerden ötürü oyunu bıraktım ancak kürkçü dükkanı misali yeniden geldim :) hemi de bu sefer kız arkadaşımla beraber...Sizlerden öğrenmek istediğim bir kaç husus var;

1 - Akçe, Çemberlitaş kutu vs. gibi reel imkan gerektiren konularda sıkıntımız yok. Ben şifacı, kız arkadaşım büyücü olacak. Hangi sunucuyu tercih etmeliyiz ?

2 - İkimizinde reel hayatı yeteri kadar dolu. Dolayısıyla saatlerce maden vs. arama, toplama gibi konularla vakit kaybetmek istemiyoruz. Akçemiz olacak, kutumuz şuyumuz buyumuz olacak, hangi sunucu da daha rahat ederiz ?

Tekrar şifacı olarak aranıza geri döneceğimden heyecanım büyük. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

İyi oyunlar,

Sebatay
Kullanıcı avatarı
NothingxSeries
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <The Avengers>

Re: Şifacı için hangi sunucu ?

Mesaj gönderen NothingxSeries »

Özel mesajlaşmalarımızdan bu yana, Tekrar Hoş geldin.
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

Resim

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!

[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
Sebatay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sebatay »

Eyv Yusuf. Saolsun şifacı arkadaşlar, kendilerine rakip çıkmasından korktuklarındanmıdır nedir :P bir tavsiyede bulunmamışlar.

30 küsür yaşlarında bir çiftiz ve huzur içerisinde oyunumuzu oynayacağımız bir yer arıyoruz halbuki :(
Kullanıcı avatarı
NothingxSeries
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <The Avengers>

Mesaj gönderen NothingxSeries »

Anka ilk tercihin olsun abi, GB ve görevleri biraz zor yaparsınız ama En sakin aklı selim sunucu dur.
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

Resim

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!

[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
Kullanıcı avatarı
Starlow
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Starlow »

Sunucu işi senin nasıl bir şey istediğine bağlı kalabalık bir sunucu arıyorsan Beyazköşk tavsiyemdir ama herkesin oyundan anladığı çok kişi olmayan sunucu ise Ankadır seviye atlarken gorev yaparken zordur pek kişi olmadıgı için bence beyazköşkte başla 49 a kasıl daha sonra sığınak ve Migrat arttıcı al plusun herzaman olsun en fazla 1 hafta içinde tüm eşyaları tamamlarsın kız arkadasın için aynı şey geçerli degil ejder üretmesi şart itemler kolay düşmez.

Karakter konusuna gelince :

Savaşçı : kasmak diger sınıflara göre kolay bir karakter zırh olduğu için. Emek ister
Büyücü : ejder asa şart kasmada pek zorlanmassın yanına bir Şifacı bulunursa gayet iyi kasarsınız
Şifacı : favorim eğlenceli ama çok emek ister gb itemlerinde pek zorlamaz keyifli ideal sınıf 8-)

Bunlar benim düşüncelerim :geek:

Saygılar.
Resim
konfucyusss
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen konfucyusss »

Sebatay yazdı:Eyv Yusuf. Saolsun şifacı arkadaşlar, kendilerine rakip çıkmasından korktuklarındanmıdır nedir :P bir tavsiyede bulunmamışlar.

şifacı olarak rakibe her zaman varım :) kutu akçe gibi bir sıkıntın yok ise eğer sana eminönünü tavsiye edebilirim. zira madenlere kolaylıkla ulaşırsın alma gibi bir sıkıntın olmaz, diğer sunuculara oranla lag olayı az olur sadece ve sadece abuk sabuk etkinlik için geldiklerinde lag'a maruz kalırsın ama çift olarak oynayacağın için kendini bilmezlerin sıkıntısını yaşaman aşikar...

tercihin doğrultusunda keyifli oyunlar dilerim size...

konfüçyüs
Sebatay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sebatay »

Latife yaptım sevgili Konfüçyüs :) seni eskiden beri tanırım. Senin rekabet etmek bile benim için mutluluk kaynağıdır.

Tavsiyelerini dikkate alacağım, teşekkürler
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Şifacı sınıfı az olan bir sunucuda daha iyi olur, orada çok çabuk king olabilirsin:) İstersen Meran Sunucusu'na gel biraz zaman alabilir senin için:)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Kalabalık ve Arkadaşlık ortamı arıyorsanız Eminönü'nü tercih ederim. Kız arkadaşın Ejder Asa yapıp yükseltirse Sığınak ve Miğrat'a kolayca gruplara yer edinebilirsiniz.

“Şifacı” sayfasına dön