Soldan Sağa > NothingManxII, NothingWoManxI , NothingManxI

Panel Açık Şekilde >

mareşalları kimsenin yardımı olmadnamı yaptınNothingxSeries yazdı:Eski resimleri de atarım. Az önce çektiğim resimler :arrow:
Panel Açık Şekilde >
CruicaL yazdı:mareşalları kimsenin yardımı olmadnamı yaptınNothingxSeries yazdı:Eski resimleri de atarım. Az önce çektiğim resimler :arrow:
Panel Açık Şekilde >
![]()
450 ''M'' ye 2 mareşal yapılabiliyormuNothingxSeries yazdı:CruicaL yazdı:mareşalları kimsenin yardımı olmadnamı yaptınNothingxSeries yazdı:Eski resimleri de atarım. Az önce çektiğim resimler :arrow:
Panel Açık Şekilde >
![]()
50 kp charı (Arkadaşıma devrettim.)
Satılan buluşma setimden gelen 450 m ile alınan karizmalar
Çemberden 3 ünün toplam 11 itemi eksik karakterlerin "M" e çevirilmesi sonucu 25 levelde yapılan mareşaller. Artan para ile de 10 parça falan üretim.
Post mu kasıyosun ?CruicaL yazdı: 450 ''M'' ye 2 mareşal yapılabiliyormu
İstersen kabalaşma + 1 ci seçenekNothingxSeries yazdı:Post mu kasıyosun ?CruicaL yazdı: 450 ''M'' ye 2 mareşal yapılabiliyormu
Beyin mi yok?
İyi oku. 50 kp chari +450 m + 3 adet çemberden toplam 11 eksiği olan full charların M ye çevirilmesi = 2 Mareşal + 10 Parça Üretim
CruicaL yazdı:İstersen kabalaşma + 1 ci seçenekNothingxSeries yazdı:Post mu kasıyosun ?CruicaL yazdı: 450 ''M'' ye 2 mareşal yapılabiliyormu
Beyin mi yok?
İyi oku. 50 kp chari +450 m + 3 adet çemberden toplam 11 eksiği olan full charların M ye çevirilmesi = 2 Mareşal + 10 Parça Üretim
İşte kapı , İşte sapı zaten bende gidiyom iyi geceler ppNothingxSeries yazdı:CruicaL yazdı:İstersen kabalaşma + 1 ci seçenekNothingxSeries yazdı:Post mu kasıyosun ?CruicaL yazdı: 450 ''M'' ye 2 mareşal yapılabiliyormu
Beyin mi yok?
Fark ettim , gecenin bu saatince İnciciler basmış Sığınaklara kaçııın!
Hayırlı post kasmalar kardeş.