Ne Oldu Şimdi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DeVa

Ne Oldu Şimdi ?

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

Merhaba,
Bundan yaklaşık 3 4 hafta önceydi sanırım, "yanılmıyorsam"(bir yönetici gelmişti ardından Ahmet abi gelmişti, hatırladıgım kadarıyla) Koray abi sancak sunucusuna sohbet amaçlı girmişti.
Bazı kişilerin Arz klanında bulunan, bazı kişileri hedef alan cümlelerinin ardından Koray abi hemen savunmaya geçip Yıllardır aynı ithamlar,
Sancağın Değişmeyen muhabbeti v.s gibi cümleler kurarak oyundan çıkmıştı.
Sancak sunucusunda oynayan herkes bildiği ve yıllardır şikayet ettiği bir olay bu malesef, Koray abinin;
Yine mi aynı muhabbet bıkmadınız gibi sözlerine hedef olan olay..
Birileri, birisi veya birileri tarafından, bahsettiğim kişilerin sırtından bir şekilde haksız kazanç sağlıyor.
Yıllardır Sancak sunucusundayım bu olaylara tanık oldum, bir şekilde kasteddiğim 'Birileri' nin skypına geçtim konuşmalarını dinledim.İsim vermekle uğraşmıcam, Sancak sunucusunda uzun zamandır bulunanlar "neylerin, nelerden sonra değiştiğinin farkında".Tabii sizler haliyle bunu yalanlamak, üstünü kapatmak için uğraşıyorsunuz.Farkında değilmisiniz yoksa :o
Hiç sanmiyorum..
Neyse konuya gelelim, bugun sosyal paylaşım sitelerinin İKV sayfalarında gördüğüm resimler ve yorumların ardından foruma geçtim.Birilerinin bu tarzda konu açıcağına resimlerin ve yazıların silineceğine, konunun kilitleneceğine emindim.
Öyle sanıyorum ki konu kaldırılsa daha büyük bir tepkiye maruz kalacaklarını düşünerek konuyu sözde "İNCELEME YAPILACAKTIR " tarzında klasik bir cevap verdikten sonra kilitlemeleri uygun görülmüş olsa gerek :)
Kader işte bu sefer iş kanıtlarıyla ortaya döküldü Ruh Döven Mevlana set bu 2 ayrı itemi birleştirilmiş olarak ilk defa gördük :)
Bunun gibi nice itemlere bir şekilde sahip oldukları açık.Resimde olan kişinin turnuvada yarı finalde olduğu söylenmiş ne denli doğru olduğunu bilmiyorum ki bu itemlerle gayet mümkün..
Vel hasıl Adı geçen kişi için datayla oynamış ban cezası aldı denilip oyuncunun isim değiştirerek oyuna devam ettirilmesi,
Konunun üstünün kapatılması,
Sözde incelemenin, gene kasteddiğim "BİRİLERİ" tarafından yapılıp böyle birşey yoktur, resimde oynama var gibi cümleler kurulmasını, veya bundan sonra acılan konuları direk kaldırıp desteğe bu konuda gönderilen maillere, hazır cevap vererek baştan sağmaları, bu olaydan sonra yaşıyabileceğimiz malum durumlar..
Sözüm ilgili yöneticiye, "Yıllardır aynı muhabbet onları karalama çalışmayın" gibi cümleler kuruyordunuz,

NE OLDU ŞİMDİ
Konunun kaldırılacağını veya kilitleneceğinin farkındayım hadi iyi temizlikler bu konuyuda halı altına süpürürsünüz artık.
Konuda belirttiğim Ruh Döven Mevlana setinin ekran görüntüsünü dağıtmakta bir sorun olmıcaktır sanırım, görülen köy kılavuz istemez.Ben yine de konunun (olmıcak ama devamlılığı adına) tekrar aynı resmi paylaşmıyacam.İlgili resmi diğer arkadaşlarla da paylaşmamda bir sorun yoksa özel mesaj yoluylada dağıtmayı düşünüyorum açıkçası.BU KONU HAKKINDADA bilgilendirebilirseniz sevinirim bosuna biz ceza almıyalım dimi :)

SELAMETLE..
Kullanıcı avatarı
NothingxSeries
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <The Avengers>

Re: Ne Oldu Şimdi ?

Mesaj gönderen NothingxSeries »

Zahmet olmazsa atabilirmisin?
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

Resim

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!

[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
Kullanıcı avatarı
IReSTIBLE
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen IReSTIBLE »

öldüm dedim dedim inanmadınız noldu şimdi
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
proCELLAT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: loncasız

Mesaj gönderen proCELLAT »

siz hala ikv oynamaya devam edın adamlar gb atmadan lonca dizdi bee :D
Szİn o DaLqA qECtİqİnİz CeDRİc, cHeNDeN bAsqAsNı SeFmDi.. !
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

Legendxdalgac yazdı:Merhaba,
Bundan yaklaşık 3 4 hafta önceydi sanırım, "yanılmıyorsam"(bir yönetici gelmişti ardından Ahmet abi gelmişti, hatırladıgım kadarıyla) Koray abi sancak sunucusuna sohbet amaçlı girmişti.
Bazı kişilerin Arz klanında bulunan, bazı kişileri hedef alan cümlelerinin ardından Koray abi hemen savunmaya geçip Yıllardır aynı ithamlar,
Sancağın Değişmeyen muhabbeti v.s gibi cümleler kurarak oyundan çıkmıştı.
Sancak sunucusunda oynayan herkes bildiği ve yıllardır şikayet ettiği bir olay bu malesef, Koray abinin;
Yine mi aynı muhabbet bıkmadınız gibi sözlerine hedef olan olay..
Birileri, birisi veya birileri tarafından, bahsettiğim kişilerin sırtından bir şekilde haksız kazanç sağlıyor.
Yıllardır Sancak sunucusundayım bu olaylara tanık oldum, bir şekilde kasteddiğim 'Birileri' nin skypına geçtim konuşmalarını dinledim.İsim vermekle uğraşmıcam, Sancak sunucusunda uzun zamandır bulunanlar "neylerin, nelerden sonra değiştiğinin farkında".Tabii sizler haliyle bunu yalanlamak, üstünü kapatmak için uğraşıyorsunuz.Farkında değilmisiniz yoksa :o
Hiç sanmiyorum..
Neyse konuya gelelim, bugun sosyal paylaşım sitelerinin İKV sayfalarında gördüğüm resimler ve yorumların ardından foruma geçtim.Birilerinin bu tarzda konu açıcağına resimlerin ve yazıların silineceğine, konunun kilitleneceğine emindim.
Öyle sanıyorum ki konu kaldırılsa daha büyük bir tepkiye maruz kalacaklarını düşünerek konuyu sözde "İNCELEME YAPILACAKTIR " tarzında klasik bir cevap verdikten sonra kilitlemeleri uygun görülmüş olsa gerek :)
Kader işte bu sefer iş kanıtlarıyla ortaya döküldü Ruh Döven Mevlana set bu 2 ayrı itemi birleştirilmiş olarak ilk defa gördük :)
Bunun gibi nice itemlere bir şekilde sahip oldukları açık.Resimde olan kişinin turnuvada yarı finalde olduğu söylenmiş ne denli doğru olduğunu bilmiyorum ki bu itemlerle gayet mümkün..
Vel hasıl Adı geçen kişi için datayla oynamış ban cezası aldı denilip oyuncunun isim değiştirerek oyuna devam ettirilmesi,
Konunun üstünün kapatılması,
Sözde incelemenin, gene kasteddiğim "BİRİLERİ" tarafından yapılıp böyle birşey yoktur, resimde oynama var gibi cümleler kurulmasını, veya bundan sonra acılan konuları direk kaldırıp desteğe bu konuda gönderilen maillere, hazır cevap vererek baştan sağmaları, bu olaydan sonra yaşıyabileceğimiz malum durumlar..
Sözüm ilgili yöneticiye, "Yıllardır aynı muhabbet onları karalama çalışmayın" gibi cümleler kuruyordunuz,

NE OLDU ŞİMDİ
Konunun kaldırılacağını veya kilitleneceğinin farkındayım hadi iyi temizlikler bu konuyuda halı altına süpürürsünüz artık.
Konuda belirttiğim Ruh Döven Mevlana setinin ekran görüntüsünü dağıtmakta bir sorun olmıcaktır sanırım, görülen köy kılavuz istemez.Ben yine de konunun (olmıcak ama devamlılığı adına) tekrar aynı resmi paylaşmıyacam.İlgili resmi diğer arkadaşlarla da paylaşmamda bir sorun yoksa özel mesaj yoluylada dağıtmayı düşünüyorum açıkçası.BU KONU HAKKINDADA bilgilendirebilirseniz sevinirim bosuna biz ceza almıyalım dimi :)

SELAMETLE..
banada at hacı
Kullanıcı avatarı
maRbLey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen maRbLey »

Herseyi anladımda bu adamda bu item varsa neden yansitti bu itemi?
Ray malifalitiko
Kullanıcı avatarı
Egelim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Egelim »

Merhaba arkadaşlar.
Konu ile ilgili gerekli inceleme yapılmıştır. Bahsi geçen karakterin ait olduğu üyelik bütün sunucularda incelemeye alınmış, bütün karakterler tek tek incelenmiştir. İnceleme neticesinde kullanıcının kasa ve çantasında aykırı herhangi bir materyale rastlanmamıştır. Kullanıcının giriş yapmış olduğu İP adresi ile İP takibi yapılmış Data logları incelenmesi neticesinde kullanıcının datalar ile oynama yaptığı tespit edilmiştir. Data üzerinde yapılan değişiklikler İKV dünyasına etki etmemekte ve kullanılamamaktadır. Data oynaması sebebi ile kullanıcı İKV dünyasından 7 gün uzaklaştırma cezası almıştır.
Bilginize.
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Respectful City

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

Sayın Egelım
Data ıle yapılan degısıklıkler sadece o bılgısayarı etkılemez mı ? Ben data ıle oynayıp elıme farklı bır sey alsam dıger oyuncular gormez yıne datadan efsun adı degıstırınce neden bu arkadaslar goruyor ?
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Yıllardır sancak sunucusunda bu şaibeler hep başını alıp gidiyor. Yönetimde ısrarla savunuyor.

Ben anlamıyorum arkadaş kaç yıl oldu hep aynı söylentiler hayır anlamıyorum bu adı sürekli bu işle anılan arkadaşlar hiç mi rahatsız olmuyor neden görevinden ayrılmıyor ? Yada Sobee bu kadar mı rahat sürekli suçlamalara maruz kalmak hoşlarına mı gidiyor ?

Gerçi onlarda haklı yetkiler tamamen Sobee'nin elinde haksız bir durum olsa bile oyuncu ispatlayamaz.

Oyuncu bu durumlardan rahatsız olmuş olmamış kime ne ?

Kullanıcı avatarı
Egelim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Egelim »

TRrelaxTR yazdı:Sayın Egelım
Data ıle yapılan degısıklıkler sadece o bılgısayarı etkılemez mı ? Ben data ıle oynayıp elıme farklı bır sey alsam dıger oyuncular gormez yıne datadan efsun adı degıstırınce neden bu arkadaslar goruyor ?
Data oynamasına maruz kalan materyal kullanılamamakta sadece yansıtıla bilmektedir.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön