YİNE GRUB BÖLGESİ VE BAZILARI HALA HEYECANLANIYOR.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Berimpex
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

YİNE GRUB BÖLGESİ VE BAZILARI HALA HEYECANLANIYOR.

Mesaj gönderen Berimpex »

Kardeşim mantıksızmısınız siz ? Grub Bölgesi olduğu gayet açık, oyunun şuanki durumu ortada zaten oyunda maksimum 100 kişi var. Bakın olay sıralamasına şimdi Derindeki Sır çıktığından beri olağan olan şeyler:

-Herkez Fuar gününe kadar forumda konular açacak, heyecanlanacak, ortaya fikirler atacak ama hiç biri doğru çıkmayacak.

-Fuar günü herkez gidecek görecek ve eve gelince videosu atılacak.

-Bundan sonra herkez forumda konu açmaya başlayacak, o heyecan verici konuları açanlar bir bakacaksınız "LANET OLSUN"lu, "YETER ARTIK'lı, "BIKTIK ARTIK"lı konular açacak.

-Ama gene sabırsızlıkla yeni gelecek olan paketi bekleyecekler, Forumda konular açılacak "NE ZAMAN GELECEK!", "YUH BE 5 AY OLDU!", "YENİ BÖLGENİN GELECEĞİ YOK!".

-Derken yeni bölge çıkacak ve oyuna normal zamana göre 10,20 katı oyuncu giriş yapacak.

-Bakacaklar göreceklerki birde ne olsun "BERBAT!", tam anlamıyla "VASAT!", ondan sonra yavaşca oyundan çıkacak herkez.

-İddaa ediyorum maksimum 1 hafta oyun biraz daha gözü dolduracak şekilde olucak. Ondan sonra eskisi gibi 100 oyuncuyla devam.. http://fizy.com/#s/1agx6q

Neyse bunları zaten eski oyuncular bilir. Şu anda bu oyunu bu duruma getirenler kimler onlarıda çok iyi biliyoruz biz.

Son olarak sizlere bir şarkı paylaşmak istiyorum. Tam size göre ama mutlaka dinleyin.. http://fizy.com/#s/1agx6q
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Re: YİNE GRUB BÖLGESİ VE BAZILARI HALA HEYECANLANIYOR.

Mesaj gönderen CruicaL »

Berimpex yazdı:Kardeşim mantıksızmısınız siz ? Grub Bölgesi olduğu gayet açık, oyunun şuanki durumu ortada zaten oyunda maksimum 100 kişi var. Bakın olay sıralamasına şimdi Derindeki Sır çıktığından beri olağan olan şeyler:

-Herkez Fuar gününe kadar forumda konular açacak, heyecanlanacak, ortaya fikirler atacak ama hiç biri doğru çıkmayacak.

-Fuar günü herkez gidecek görecek ve eve gelince videosu atılacak.

-Bundan sonra herkez forumda konu açmaya başlayacak, o heyecan verici konuları açanlar bir bakacaksınız "LANET OLSUN"lu, "YETER ARTIK'lı, "BIKTIK ARTIK"lı konular açacak.

-Ama gene sabırsızlıkla yeni gelecek olan paketi bekleyecekler, Forumda konular açılacak "NE ZAMAN GELECEK!", "YUH BE 5 AY OLDU!", "YENİ BÖLGENİN GELECEĞİ YOK!".

-Derken yeni bölge çıkacak ve oyuna normal zamana göre 10,20 katı oyuncu giriş yapacak.

-Bakacaklar göreceklerki birde ne olsun "BERBAT!", tam anlamıyla "VASAT!", ondan sonra yavaşca oyundan çıkacak herkez.

-İddaa ediyorum maksimum 1 hafta oyun biraz daha gözü dolduracak şekilde olucak. Ondan sonra eskisi gibi 100 oyuncuyla devam.. http://fizy.com/#s/1agx6q

Neyse bunları zaten eski oyuncular bilir. Şu anda bu oyunu bu duruma getirenler kimler onlarıda çok iyi biliyoruz biz.

Son olarak sizlere bir şarkı paylaşmak istiyorum. Tam size göre ama mutlaka dinleyin.. http://fizy.com/#s/1agx6q
doğru söze ne denir
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
IReSTIBLE
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen IReSTIBLE »

Yemin ediyorum tangriss gb olursa oyunu bırakırım buyuk ihtimalla çarlarımıda silerim veya başkasına veririm
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen CruicaL »

IReSTIBLE yazdı:Yemin ediyorum tangriss gb olursa oyunu bırakırım buyuk ihtimalla çarlarımıda silerim veya başkasına veririm
Hmmm tangrissin gelceğine eminmisin
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

IReSTIBLE yazdı:Yemin ediyorum tangriss gb olursa oyunu bırakırım buyuk ihtimalla çarlarımıda silerim veya başkasına veririm
bana ver ya :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
Serhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Serhan »

aynı sunucudayız bana ver :D
Csett [(^)Ashab-ı Kehf]

XxLaNeTLiŞiFaxX [^İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep Asa]
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

Herkesden önce sen girersin bölgeye :)
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

YasinKocamanca yazdı:
Herkesden önce sen girersin bölgeye :)
O kadar emin olma grup bölgesi olduğunu görünce oyunda kaç kişi kalır?
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
IReSTIBLE
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen IReSTIBLE »

harkonen yazdı:
bana ver ya :D
aynn sana werecem :D
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Cabal oynayan olduysa bölgenin mantığını anlayabilir.Klanların önemi artıyor.Seviye gelecekmi bu işte sürpriz olacak.Kanlı olduğu kadar eğlenceli bir bir savaş alanı bizi bekliyor.

Kan kan kan kan Mmm kan kokusu !
Resim

LEPRECHAUN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön