üyelik al ve kutu
- buraksatan
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
üyelik al ve kutu
Gerçekten yazıklar olsun cuma günü sabah saatlerinde üyelik al sitesinden kutu aldım sitede kargoda diye gösteriyor ama hala elime geçmedi sitelerindeki iletişim de yazan numarasını aradım e-mail gonderdim cevap yok harbiden yazıklar olsun... başkada bişi demiyorum :evil: :twisted:
Re: üyelik al ve kutu
Hafta Sonu kargo taşıması sona erir ve ürün bekletilir hafta başında ise yüklenmeye başlanır.
İlk önce kargo firmasının resmi sitesinden kargonu takip et.
- buraksatan
- Acemi Savaşçı

sitesinde herhangi bir kargo şirketi de yazmıyor ve bana e-mailime herhangi bir mesajda ulaşmış deil şu kargo şirketinden takip edebilirsiniz diye gelmei gerekmezmi ama yok
- buraksatan
- Acemi Savaşçı

sitesinde herhangi bir kargo şirketi vermedi ve e-maile de herhangi bir mesaj gelmiş de değilNECROMYTH yazdı:Hafta Sonu kargo taşıması sona erir ve ürün bekletilir hafta başında ise yüklenmeye başlanır.
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Cuma aldıysan kutunun kargoya verilmesi hafta sonuna kaldı demektir.Buda 2 gün ekstra gecikmeye yol açar.Bir kaç gün içinde kutun eline ulaşır dert etmeburaksatan yazdı:Gerçekten yazıklar olsun cuma günü sabah saatlerinde üyelik al sitesinden kutu aldım sitede kargoda diye gösteriyor ama hala elime geçmedi sitelerindeki iletişim de yazan numarasını aradım e-mail gonderdim cevap yok harbiden yazıklar olsun... başkada bişi demiyorum :evil: :twisted:
CHIVALROUS
- buraksatan
- Acemi Savaşçı

Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur peki hangi kargo firmasını kullanıyorlar ve takip kodu neden gelmedixFahrenheitx yazdı:Cuma aldıysan kutunun kargoya verilmesi hafta sonuna kaldı demektir.Buda 2 gün ekstra gecikmeye yol açar.Bir kaç gün içinde kutun eline ulaşır dert etmeburaksatan yazdı:Gerçekten yazıklar olsun cuma günü sabah saatlerinde üyelik al sitesinden kutu aldım sitede kargoda diye gösteriyor ama hala elime geçmedi sitelerindeki iletişim de yazan numarasını aradım e-mail gonderdim cevap yok harbiden yazıklar olsun... başkada bişi demiyorum :evil: :twisted:![]()
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Üyelikaldan Kargolu kutuyu sadece 1 kez satın aldım ondada Yurtiçi kargo ile kutu tarafıma gönderilmişti.Takip kodu vermediklerine göre demek ki bu hizmeti müşterilerine sunmuyorlar.buraksatan yazdı:Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur peki hangi kargo firmasını kullanıyorlar ve takip kodu neden gelmedixFahrenheitx yazdı:Cuma aldıysan kutunun kargoya verilmesi hafta sonuna kaldı demektir.Buda 2 gün ekstra gecikmeye yol açar.Bir kaç gün içinde kutun eline ulaşır dert etmeburaksatan yazdı:Gerçekten yazıklar olsun cuma günü sabah saatlerinde üyelik al sitesinden kutu aldım sitede kargoda diye gösteriyor ama hala elime geçmedi sitelerindeki iletişim de yazan numarasını aradım e-mail gonderdim cevap yok harbiden yazıklar olsun... başkada bişi demiyorum :evil: :twisted:![]()
CHIVALROUS
- buraksatan
- Acemi Savaşçı

Yurtiçine güvenimden dolayı 2 gun daha beklerimxFahrenheitx yazdı:Üyelikaldan Kargolu kutuyu sadece 1 kez satın aldım ondada Yurtiçi kargo ile kutu tarafıma gönderilmişti.Takip kodu vermediklerine göre demek ki bu hizmeti müşterilerine sunmuyorlar.buraksatan yazdı:Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur peki hangi kargo firmasını kullanıyorlar ve takip kodu neden gelmedixFahrenheitx yazdı:Cuma aldıysan kutunun kargoya verilmesi hafta sonuna kaldı demektir.Buda 2 gün ekstra gecikmeye yol açar.Bir kaç gün içinde kutun eline ulaşır dert etmeburaksatan yazdı:Gerçekten yazıklar olsun cuma günü sabah saatlerinde üyelik al sitesinden kutu aldım sitede kargoda diye gösteriyor ama hala elime geçmedi sitelerindeki iletişim de yazan numarasını aradım e-mail gonderdim cevap yok harbiden yazıklar olsun... başkada bişi demiyorum :evil: :twisted:![]()
- buraksatan
- Acemi Savaşçı

1 gün daha geçti hala gelmedi şansıma 30 ağustosda denk geldiburaksatan yazdı:Yurtiçine güvenimden dolayı 2 gun daha beklerimxFahrenheitx yazdı:Üyelikaldan Kargolu kutuyu sadece 1 kez satın aldım ondada Yurtiçi kargo ile kutu tarafıma gönderilmişti.Takip kodu vermediklerine göre demek ki bu hizmeti müşterilerine sunmuyorlar.buraksatan yazdı:Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur peki hangi kargo firmasını kullanıyorlar ve takip kodu neden gelmedixFahrenheitx yazdı:Cuma aldıysan kutunun kargoya verilmesi hafta sonuna kaldı demektir.Buda 2 gün ekstra gecikmeye yol açar.Bir kaç gün içinde kutun eline ulaşır dert etmeburaksatan yazdı:Gerçekten yazıklar olsun cuma günü sabah saatlerinde üyelik al sitesinden kutu aldım sitede kargoda diye gösteriyor ama hala elime geçmedi sitelerindeki iletişim de yazan numarasını aradım e-mail gonderdim cevap yok harbiden yazıklar olsun... başkada bişi demiyorum :evil: :twisted:![]()
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
TOLGARDA yazdı:NECROMYTH yazdı:Hafta Sonu kargo taşıması sona erir ve ürün bekletilir hafta başında ise yüklenmeye başlanır.