100 Oyuncu Listesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Darknessxcaptain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: 100 Oyuncu Listesi

Mesaj gönderen Darknessxcaptain »

1) Klan hilesi dediginiz sey tam olarak nedir? birnin surekli bi charı kesmesimi yoksa daha baska bir seymi.
2) Bu sekilde klan parası kasmaya zorlayan oyunun kendi sistemidir bana gore şu zamanda sadece savasarak 75 bn kp kasmak kolay değil. ki yonetiminde bu konuda illegal dedgide yok. Bizat kendim mail atarak sordum cevap yollamadılar demekkei hile deil?
Resim
Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Mesaj gönderen girayankara »

Darknessxcaptain yazdı:1) Klan hilesi dediginiz sey tam olarak nedir? birnin surekli bi charı kesmesimi yoksa daha baska bir seymi.
2) Bu sekilde klan parası kasmaya zorlayan oyunun kendi sistemidir bana gore şu zamanda sadece savasarak 75 bn kp kasmak kolay değil. ki yonetiminde bu konuda illegal dedgide yok. Bizat kendim mail atarak sordum cevap yollamadılar demekkei hile deil?
hile diye bahsedilen şey önceden karizma kaybı olmadan kp kasılabiliyordu o olayı diyorlar bir günde 50-60 bin kp

kasalardı bunu abartıp 100 bin felan kasanda vardı
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fenomen »

Darknessxcaptain yazdı:1) Klan hilesi dediginiz sey tam olarak nedir? birnin surekli bi charı kesmesimi yoksa daha baska bir seymi.
benım bahsettıgım adam 25 lvl lık carlarla kp kasması adam gunde 20 tane car kesıyor
her bırınden 300 kp gelse 6000 gunde 5 kere kesse 30.000 ayda 900.000
900.000 kp le hepsıne gozluk aldıgını dusun 30 tane fızıksel alsa tane 5m den 150m
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
Darknessxcaptain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Darknessxcaptain »

o karizma gitmeden kp işi. işin cılkını cıkartır ya :S
Resim
Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Mesaj gönderen girayankara »

Darknessxcaptain yazdı:o karizma gitmeden kp işi. işin cılkını cıkartır ya :S
çıkarttı zaten eski sunuculara bakarsan eski karekterleirn çoğunun rütbesi rengarenk yıldızlı :evil: :evil:

ama düzeltildi o açık
Resim
Resim
DoGanSarLi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DoGanSarLi »

Arkadaş şimdi demişsinizki o listede Hile ile kp kasanlar dolar taşar demişsin.Ama onların hepsi hile ile kasanlar olmazki kendi emekleriyle kasanlarda olur bence Lonca sistemi ile bu sıralamada gelmeli ve sıralamada en iyi ilk 50 oyuncu ve en iyi ilk 10 lonca olmalı bence tabi Server Server...Böyle çok güzel olur.Loncalara kp bağışlayabilsek loncada biraken kplerle( veya akçe) loncaya özel itemler, kıyafetler alabilsek çok güzel olur...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

DoGanSarLi yazdı:Arkadaş şimdi demişsinizki o listede Hile ile kp kasanlar dolar taşar demişsin.Ama onların hepsi hile ile kasanlar olmazki kendi emekleriyle kasanlarda olur bence Lonca sistemi ile bu sıralamada gelmeli ve sıralamada en iyi ilk 50 oyuncu ve en iyi ilk 10 lonca olmalı bence tabi Server Server...Böyle çok güzel olur.Loncalara kp bağışlayabilsek loncada biraken kplerle( veya akçe) loncaya özel itemler, kıyafetler alabilsek çok güzel olur...
100 oyuncu lıstesı gelırse kp ler sıfırlanmalı ve 25 lvlık carlarla kp kasanlar duzeltılmelı
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
RedsxLine
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen RedsxLine »

Umut ediyoruz ki kp ler sıfırlanacak kp kasılamaması içinde sadece Er Meydanı gibi alanlarda kestiğin kişiden kp alırsan sahtekarlığı minimize etmiş olursun.Bu sayede ileride KP ile alıncak eşyalarıda sadece hakedenler giyebilir.
Resim
MERAN 23 EYLÜL 2008

RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurlar »

fenomen yazdı:
benım bahsettıgım adam 25 lvl lık carlarla kp kasması adam gunde 20 tane car kesıyor
900.000 kp le hepsıne gozluk aldıgını dusun 30 tane fızıksel alsa tane 5m den 150m

Oh oh matematik hesabına vurunca ne kadar kolay oluyor değil mi? Bide şu açıdan düşün bu kişi 21 tane 25 lvl char kasıcak bu 21 tane 25 lvl chara 1600 şan yapıcak ve bir seferde 20*5=100 kere çık gir yapıcak arkadaş bulucak. GÜnde 5 kere kesse 500 bir ayda 15bin kere çık gir yapıcak biri var mı oyunda? Onu geçtim 2saatte 1 karizma bekleme stresi falan bence çok büyük zahmet . Zaten bu bi hile değildir hile eskiden karizma gitmeden kesmekti. Konu hakkında bilgisi olmayanlar yorum yapmazsa daha sağlıklı olur iyi eğlenceler...
Kullanıcı avatarı
ed67ed
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Marvel
Discord: end95

Mesaj gönderen ed67ed »

fenomen yazdı:
arkadaşım matematiğin çok kuvvetli bana ders verir misin :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön