Emeklilik vakti geldi Efem : )

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Asinefer32
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Inception

Emeklilik vakti geldi Efem : )

Mesaj gönderen Asinefer32 »

s.A. arkadaslar sancaktakı eskıler tanır 1 yıldır tılsımda oyun hayatımı devam etrmekteydım ama emeklı olma vaktı geldı dıye dusunuyorum ve bu oyunu baya dır oyunuyorum 6 gectık galıba neyse sancak sunucusunun ayrı bır yerı vardr saglam dostluklarım oldu saglam dusmanlarım alt tarafı oyun :D bırınzın kalbını kırdıysam af ola ...
:arrow: oyunda her seyi basardım düşüncesındeyım :D artık sıktı ...
:arrow: eskı dostların cogu bıraktı zaten oyunu bende ıs guc okul ugrasıyom oyun artık ayak bagı oldu :D

:arrow: tanıdıgım dostlarım sevdıklerım Nacak shark claper ataxsökmen kızılyangın çikolata heretıx alone titxasena triple hammer rowxkomando ataxkomando demirhan Aktan collector ynçrxblack ruffles yncrxdaeva savha loser whısky rowxoktay fırtınaxistanbul winston Furkangur rowxwolf rowxdarp panzehir:D arkadslar benden bu kadar ... face skype tel arada arayın :D ii oyunlar

:arrow: oyun olsada dostluk ebedıdır ...( EFEmehmet)
Resim
Resim
Resim
Resim
EfeMehmet Karademir
Kullanıcı avatarı
efemehmet
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Kıyamet i Nefer

Re: Emeklilik vakti geldi Efem : )

Mesaj gönderen efemehmet »

...
[*]AsiNeFeR [/b][/color][*]yNçRxEFE[/color][*]NefeRxEFE[/color][/b][*]EfeMehmet[/b][/color][/size]
Resim
Resim
Resim
Resim
2012
Kullanıcı avatarı
ByaLoNeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Suskunlar

Re: Emeklilik vakti geldi Efem : )

Mesaj gönderen ByaLoNeII »

Asinefer32 yazdı:s.A. arkadaslar sancaktakı eskıler tanır 1 yıldır tılsımda oyun hayatımı devam etrmekteydım ama emeklı olma vaktı geldı dıye dusunuyorum ve bu oyunu baya dır oyunuyorum 6 gectık galıba neyse sancak sunucusunun ayrı bır yerı vardr saglam dostluklarım oldu saglam dusmanlarım alt tarafı oyun :D bırınzın kalbını kırdıysam af ola ...
:arrow: oyunda her seyi basardım düşüncesındeyım :D artık sıktı ...
:arrow: eskı dostların cogu bıraktı zaten oyunu bende ıs guc okul ugrasıyom oyun artık ayak bagı oldu :D

:arrow: tanıdıgım dostlarım sevdıklerım Nacak shark claper ataxsökmen kızılyangın çikolata heretıx alone titxasena triple hammer rowxkomando ataxkomando demirhan Aktan collector ynçrxblack ruffles yncrxdaeva savha loser whısky rowxoktay fırtınaxistanbul winston Furkangur rowxwolf rowxdarp panzehir:D arkadslar benden bu kadar ... face skype tel arada arayın :D ii oyunlar

:arrow: oyun olsada dostluk ebedıdır ...( EFEmehmet)

Aleyküm Selam efem :) Allaha emanet ol , skypten görüşürüz ayrıntılı :D
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin

“Genel Sohbet” sayfasına dön