Çemberlitaş Kutu
- Hayalxet
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Çemberlitaş Kutu
Resmi siteye göre İstanbul Esenler de kutu satan yerlerde kutu bulunmuyor. Bu bölgede kutu bulabilen kimse var mı acaba?
Re: Çemberlitaş Kutu
Merhaba,
Dağıtıcı firmadan kaynaklanan geçici bir sorundan dolayı kutu tükenmiş bazı noktalara kutu dağıtımı maalesef gecikmiştir. Bu noktalara bir an önce dağıtım yapılabilmesi için çalışmalar sürmektedir. Bahsetmiş olduğunuz bölgede kutu kalmamasıyla ilgili olarak da üst birimlere iletilmesi üzerine bildiriminizi notlarım arasına almış bulunmaktayım.
Bu süre zarfında dilerseniz ÜyelikAl üzerinden kredi kartı,havale,posta çeki gibi yöntemlerle istediğiniz adrese kargo ile gönderilmek üzere (veya sadece kodları edinmek üzere) İKV Çemberlitaş Kutu satın alabileceğinizi hatırlatmak isteriz.
ÜyelikAl'dan PTT Havalesi ile kutu alabilmek için PTT Havalesi İle Üyelikal' dan Kutu/Akçe Satın Alma konusunu inceleyebilirsiniz.
Ayrıca kredi kartı ile İKV Çemberlitaş Kutu alımı resimli anlatım için ise buradan faydalanabilirsiniz.
İlgi ve desteğinizden dolayı teşekkür eder, iyi eğlenceler dilerim.
Dağıtıcı firmadan kaynaklanan geçici bir sorundan dolayı kutu tükenmiş bazı noktalara kutu dağıtımı maalesef gecikmiştir. Bu noktalara bir an önce dağıtım yapılabilmesi için çalışmalar sürmektedir. Bahsetmiş olduğunuz bölgede kutu kalmamasıyla ilgili olarak da üst birimlere iletilmesi üzerine bildiriminizi notlarım arasına almış bulunmaktayım.
Bu süre zarfında dilerseniz ÜyelikAl üzerinden kredi kartı,havale,posta çeki gibi yöntemlerle istediğiniz adrese kargo ile gönderilmek üzere (veya sadece kodları edinmek üzere) İKV Çemberlitaş Kutu satın alabileceğinizi hatırlatmak isteriz.
ÜyelikAl'dan PTT Havalesi ile kutu alabilmek için PTT Havalesi İle Üyelikal' dan Kutu/Akçe Satın Alma konusunu inceleyebilirsiniz.
Ayrıca kredi kartı ile İKV Çemberlitaş Kutu alımı resimli anlatım için ise buradan faydalanabilirsiniz.
İlgi ve desteğinizden dolayı teşekkür eder, iyi eğlenceler dilerim.
- Hayalxet
- Sahaf Yardımcısı

Kredi kartı kullanmadığımdan dolayı bu yöntem zor gözüküyor.
aynı şey bana da geçerli telden de alamam (akçe) kredi kartından daHayalxet yazdı:Kredi kartı kullanmadığımdan dolayı bu yöntem zor gözüküyor.
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
bende Esenler Karabayırda oturuyorum arkadaş Esenlerde hiç bir yerde yok bi dere/tepe Atışalanı Tarafında Satan Bir Yer Varmış Onunda Bitmiş.. Öbürleri Çemberlitaş Kutu VArmı Diye Sorunca O Ne Fln DiolarHayalxet yazdı:Resmi siteye göre İstanbul Esenler de kutu satan yerlerde kutu bulunmuyor. Bu bölgede kutu bulabilen kimse var mı acaba?

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
1.de pardon diyolar 2.de malesef yok diyolarhaydegidelumm yazdı:bende Esenler Karabayırda oturuyorum arkadaş Esenlerde hiç bir yerde yok bi dere/tepe Atışalanı Tarafında Satan Bir Yer Varmış Onunda Bitmiş.. Öbürleri Çemberlitaş Kutu VArmı Diye Sorunca O Ne Fln DiolarHayalxet yazdı:Resmi siteye göre İstanbul Esenler de kutu satan yerlerde kutu bulunmuyor. Bu bölgede kutu bulabilen kimse var mı acaba?
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: aynen zanza ezik gibi hissediom kendimi bağımlımıyım lan devamlı mal var mı mal hesabı :mrgreen:harkonen yazdı:1.de pardon diyolar 2.de malesef yok diyolarhaydegidelumm yazdı:bende Esenler Karabayırda oturuyorum arkadaş Esenlerde hiç bir yerde yok bi dere/tepe Atışalanı Tarafında Satan Bir Yer Varmış Onunda Bitmiş.. Öbürleri Çemberlitaş Kutu VArmı Diye Sorunca O Ne Fln DiolarHayalxet yazdı:Resmi siteye göre İstanbul Esenler de kutu satan yerlerde kutu bulunmuyor. Bu bölgede kutu bulabilen kimse var mı acaba?utanıyorum lan sorarken

Video kaldırılmıştır.
- Hayalxet
- Sahaf Yardımcısı

Ben şuan sadece 1 kez kutu alabildim o da ilk çıktığında fuardan. Şuan da oturduğum bölgede hiçbir yerde bulamıyorum. Resmi sitede forum istanbul da avea bayisinde olduğu belirtiliyo ama kesinlikle var mı onu bilmeden gitmek istemiyorum o bayi hakkında bi bilgisi olan var mı?
Aysını benim içinde geçerli Nene Hatun mahallesinde bir bayiye gittiğimde kutu yok kontör istermisin diyolarhaydegidelumm yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: aynen zanza ezik gibi hissediom kendimi bağımlımıyım lan devamlı mal var mı mal hesabı :mrgreen:harkonen yazdı:1.de pardon diyolar 2.de malesef yok diyolarhaydegidelumm yazdı:bende Esenler Karabayırda oturuyorum arkadaş Esenlerde hiç bir yerde yok bi dere/tepe Atışalanı Tarafında Satan Bir Yer Varmış Onunda Bitmiş.. Öbürleri Çemberlitaş Kutu VArmı Diye Sorunca O Ne Fln DiolarHayalxet yazdı:Resmi siteye göre İstanbul Esenler de kutu satan yerlerde kutu bulunmuyor. Bu bölgede kutu bulabilen kimse var mı acaba?utanıyorum lan sorarken
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
Tekirdağ ezk bi şehir gelin buraya alın gidin aramaya değmez istemediğimiz kadar kutur varrrrrr kopuyoruz partiye gelinHayalxet yazdı:Ben şuan sadece 1 kez kutu alabildim o da ilk çıktığında fuardan. Şuan da oturduğum bölgede hiçbir yerde bulamıyorum. Resmi sitede forum istanbul da avea bayisinde olduğu belirtiliyo ama kesinlikle var mı onu bilmeden gitmek istemiyorum o bayi hakkında bi bilgisi olan var mı?Aysını benim içinde geçerli Nene Hatun mahallesinde bir bayiye gittiğimde kutu yok kontör istermisin diyolarhaydegidelumm yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: aynen zanza ezik gibi hissediom kendimi bağımlımıyım lan devamlı mal var mı mal hesabı :mrgreen:harkonen yazdı:1.de pardon diyolar 2.de malesef yok diyolarhaydegidelumm yazdı:bende Esenler Karabayırda oturuyorum arkadaş Esenlerde hiç bir yerde yok bi dere/tepe Atışalanı Tarafında Satan Bir Yer Varmış Onunda Bitmiş.. Öbürleri Çemberlitaş Kutu VArmı Diye Sorunca O Ne Fln DiolarHayalxet yazdı:Resmi siteye göre İstanbul Esenler de kutu satan yerlerde kutu bulunmuyor. Bu bölgede kutu bulabilen kimse var mı acaba?utanıyorum lan sorarken
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

Ben şuan sadece 1 kez kutu alabildim o da ilk çıktığında fuardan. Şuan da oturduğum bölgede hiçbir yerde bulamıyorum. Resmi sitede forum istanbul da avea bayisinde olduğu belirtiliyo ama kesinlikle var mı onu bilmeden gitmek istemiyorum o bayi hakkında bi bilgisi olan var mı?
Ezik Deme Vatanın Her Köşesi Cennettir Bize Zanza.
Hakkari-Edirne - KArs- Muğla - İstanbul - Antalya - Erzurum Her Bir Yer Cennet
Ya Adamlar Cins Ya da Bize Böyle Denk GElio :mrgreen:haydegidelumm yazdı:Aysını benim içinde geçerli Nene Hatun mahallesinde bir bayiye gittiğimde kutu yok kontör istermisin diyolarharkonen yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: aynen zanza ezik gibi hissediom kendimi bağımlımıyım lan devamlı mal var mı mal hesabı :mrgreen:haydegidelumm yazdı:bende Esenler Karabayırda oturuyorum arkadaş Esenlerde hiç bir yerde yok bi dere/tepe Atışalanı Tarafında Satan Bir Yer Varmış Onunda Bitmiş.. Öbürleri Çemberlitaş Kutu VArmı Diye Sorunca O Ne Fln DiolarHayalxet yazdı:Resmi siteye göre İstanbul Esenler de kutu satan yerlerde kutu bulunmuyor. Bu bölgede kutu bulabilen kimse var mı acaba?
1.de pardon diyolar 2.de malesef yok diyolarutanıyorum lan sorarken
CruicaL yazdı:Ben şuan sadece 1 kez kutu alabildim o da ilk çıktığında fuardan. Şuan da oturduğum bölgede hiçbir yerde bulamıyorum. Resmi sitede forum istanbul da avea bayisinde olduğu belirtiliyo ama kesinlikle var mı onu bilmeden gitmek istemiyorum o bayi hakkında bi bilgisi olan var mı?Tekirdağ ezk bi şehir gelin buraya alın gidin aramaya değmez istemediğimiz kadar kutur varrrrrr kopuyoruz partiye gelinhaydegidelumm yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: aynen zanza ezik gibi hissediom kendimi bağımlımıyım lan devamlı mal var mı mal hesabı :mrgreen:harkonen yazdı:1.de pardon diyolar 2.de malesef yok diyolarhaydegidelumm yazdı:bende Esenler Karabayırda oturuyorum arkadaş Esenlerde hiç bir yerde yok bi dere/tepe Atışalanı Tarafında Satan Bir Yer Varmış Onunda Bitmiş.. Öbürleri Çemberlitaş Kutu VArmı Diye Sorunca O Ne Fln DiolarHayalxet yazdı:Resmi siteye göre İstanbul Esenler de kutu satan yerlerde kutu bulunmuyor. Bu bölgede kutu bulabilen kimse var mı acaba?utanıyorum lan sorarken
Aysını benim içinde geçerli Nene Hatun mahallesinde bir bayiye gittiğimde kutu yok kontör istermisin diyolar
Ezik Deme Vatanın Her Köşesi Cennettir Bize Zanza.
Hakkari-Edirne - KArs- Muğla - İstanbul - Antalya - Erzurum Her Bir Yer Cennet

Video kaldırılmıştır.