Öneriiiiiiiiiiiiiii
Öneriiiiiiiiiiiiiii
Konuyu Nereye Açıçağımı Bilemedim.Mesela Rehber Takım Var.Ben Sancak Sunucusunda Pek Göremiyom Rehberi.Birde şöyle Bir Takım Olsun."Yardım Ekibi" Mesela 49 oldum ve Ben Sıkıldım.Adımın Yanında Yardımcı Yazsın.Hem Rehberlik Hemde Mesela Sadece Boş'a Yada Karakürke Kadar Sadece Boss Görevlerine Yardım Etsin.Yeni Bir Arayüz Oluşsun Mesela "Yardım İste" Diye Bir Tuş Olsun Bastığı Zaman Haritasında Bulunan Görevliye Pm Atsın.Bu Tuş Belli Bir Levelden Sonra Aktif Olmasın.???
...
Re: Öneriiiiiiiiiiiiiii
O anlatmak istediğine biz kısaca arkadaş çevresi diyoruz. Aradığın herşey orda.
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Yardım iste butonu yaratıcı bi fikir olmuş gerçekten. Bu butonla oyundaki rehber listesi önüne gelmiş olacak ve sende anında yardımını alabileceksin. Hem böylece rehber takımındaki çürüklerde ayıklanır.carnec23 yazdı:Konuyu Nereye Açıçağımı Bilemedim.Mesela Rehber Takım Var.Ben Sancak Sunucusunda Pek Göremiyom Rehberi.Birde şöyle Bir Takım Olsun."Yardım Ekibi" Mesela 49 oldum ve Ben Sıkıldım.Adımın Yanında Yardımcı Yazsın.Hem Rehberlik Hemde Mesela Sadece Boş'a Yada Karakürke Kadar Sadece Boss Görevlerine Yardım Etsin.Yeni Bir Arayüz Oluşsun Mesela "Yardım İste" Diye Bir Tuş Olsun Bastığı Zaman Haritasında Bulunan Görevliye Pm Atsın.Bu Tuş Belli Bir Levelden Sonra Aktif Olmasın.???
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
bencede mantıklı bir uygulama
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
+1 destek up upbloodthirsty yazdı:bencede mantıklı bir uygulama
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Veya direk bu özellikler "Rehber Takımı" üyelerine verilirse ve Rehber'ler çok özel olarak seçilirse daha iyi olur diye düşünüyorum.
Ottomanxölümsüz anısına
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
beni rehber yapsınlar sunucumda kimse görevlerinden eksik kalmaz herkese yardım ederim çok yardım severimdir hanyefsaneottoman yazdı:Veya direk bu özellikler "Rehber Takımı" üyelerine verilirse ve Rehber'ler çok özel olarak seçilirse daha iyi olur diye düşünüyorum.