E-pin Aktivasyon Kodu 2
E-pin Aktivasyon Kodu 2
mobil ödemeyi açtm ztn acıkmış demek istediğim şu yani yolladm ama illa gelecek öyle değilmi ne günün geldiği önemli gerçide o kadra kontörüm boşa gitmez heralde dimi illa gelir E-pin kodu
- AloneWarrioR
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: E-pin Aktivasyon Kodu 2
Merhaba,
Eğer hattınızdan ürün ücreti kesilmişse lütfen bize aşağıdaki bilgileri İKV Destek - İletişim Formu'nda bildirim tipini " Mobil Ödeme/3Pay " seçerek gönderiniz.
Mobil ödeme tarihi:
Mobil ödemede kullanılan GSM numarası:
Eğer ücret kesilmediyse diğer konuda Forum Görevlisi arkadaşımızında bahsetmiş olduğu gibi bir yoğunluk olabilir.Bu yüzden bir süre bekleyip , işlemi baştan tekrarlamanızı önerebilirim.
İyi forumlar.
Eğer hattınızdan ürün ücreti kesilmişse lütfen bize aşağıdaki bilgileri İKV Destek - İletişim Formu'nda bildirim tipini " Mobil Ödeme/3Pay " seçerek gönderiniz.
Mobil ödeme tarihi:
Mobil ödemede kullanılan GSM numarası:
Eğer ücret kesilmediyse diğer konuda Forum Görevlisi arkadaşımızında bahsetmiş olduğu gibi bir yoğunluk olabilir.Bu yüzden bir süre bekleyip , işlemi baştan tekrarlamanızı önerebilirim.
İyi forumlar.
YaLNıZSavaŞÇI
Meran Ailesinin eski müptelalarından...
ücret kesilmedi ama birdahkine gönderrisem kontörüm gidicek yine 30 ykledm 25.34 kaldı yine yaparsam ki vodofone 41 kuruş gidiyor akceyi alamıcam
- AloneWarrioR
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Merhaba ,
Üstteki iletide her iki durumda da ne yapılması gerektiği hakkında gerekli cevabı verdim. Bir önceki konuda da Forum Görevlisi arkadaşımızda size gerekli cevabı vermişti. Bu tarzda konular açmaya devam ederseniz forum üyeliğinize gerekli moderasyonu uygulamak zorunda kalıcaz.Konuyu , gerekli cevabı aldığınız ve asıl amacından sapmaması için kilitliyorum.
Bilginize , iyi forumlar.
Üstteki iletide her iki durumda da ne yapılması gerektiği hakkında gerekli cevabı verdim. Bir önceki konuda da Forum Görevlisi arkadaşımızda size gerekli cevabı vermişti. Bu tarzda konular açmaya devam ederseniz forum üyeliğinize gerekli moderasyonu uygulamak zorunda kalıcaz.Konuyu , gerekli cevabı aldığınız ve asıl amacından sapmaması için kilitliyorum.
Bilginize , iyi forumlar.
YaLNıZSavaŞÇI