bakın ben anlatamıyorum size istediğim gibi konu açarım buna sen değil yöneticiler karışır arkadaşım.. neyse sizinle fazla uğraşamıcam şunu söyliyim, ben bir an duyunca sinirlendim ve bir hışımla bu konuyu açtım konu zaten arka sayfalara gitmişti tutup siz güncellemişsiniz ve bana da cevap hakkı doğurmuşsunuz ister istemez.. ben sizin sunucunuzda karakter açmam ne uğraşcam kasmakla gider eö deki çarlarımı kasarım herkes yeraltında zaten.. ben buraya siz atlayıp da abuk sabuk mesajlar yazın diye konu açmadım illa beğenmediyseniz insan gibi doğru düzgün yorum yapabilirdiniz sarfettiğiniz sözlerin farkında bile değilsiniz.. arkadaşlarıma da o şekilde hitaplarda bulunamazsın. bir an boşluklarına gelmiştir sormuşlardır sen dişikartal mısın diye insanlık hali olamaz mı. ama belli ki sizin içiniz kötü niyetle dolmuş insanlara da kötü niyetli gözüyle bakmaya başlamışsınız yazık...
Hermanxllxserman yazdı:öle Zembk Abi ama Şöle bişe de var e.ö de Oynuyorsun nie Millete ben MErandda Çok meşhurum İşde çok arkım var bi gitsem iteme bogarlar böle böle övünürsen Millette Çakallık yapıp toplar parayı

ben meranda ne diye reklam yapayım bir de yazmışlar ki arkadaşım var para kaynağım var diye hava atıyormuşum çok komiksiniz ya.. bi kere ikv de karakter açacağım en son sunucu olur burası piyasanız uçmuş gitmiş belli ki insanlarınız da anlayışsız.. ben eödeki rahatlığı bırakıp gelmem buraya o yorumu yazan arkadaşım senın için rahat olsun gelsem de kimsenın parasına muhtaç kalmam kendim kazanırım o kadar gurursuz değilim.. kimseye de bugune kadar hava atmadım. diyorum ya aklın fesat senın nerde meşhurum sözünü kullandım ben anlamıyorum ki sen nerden biliyorsun o şekilde hava attığımı.. belliki canın sıkılmış ve bir çekememezlik içerisindesin gel eö ye o zaman ben sana seve seve yardım ederim senın gibi yapmam. ben ne kimsenın gözüne batmaya çalısırım ne de reklam yaparım siz benim iyi niyetle yazmış olduğum konuyu bu kadar kötüye çekme potansiyeline sahipseniz lütfen gidin bir doktora görünün.. bir insan kafasını bu kadar kötülükle bozmuş olamaz..
son olarak biraz daha konuşmalarınıza dikkat ederseniz sevinirim doğrusu 10 yaşındaki erkek çocukları gibi konuşmalar pek önemsenecek konuşmalar olmasa da ben yine saygımdan cevap veriyorum bunun da değerini bilin bence.. ve sürekli şu konuyu guncelleyıp durmayın ben konuyu sinirle açtım sonra da sayfa değiştirince önemsemedim anında uğraşacak bir yer buldum diye atlamışsınız.. kendinize başka eğlenceler arayın bence..
Saygılarmla
İyi forumlar...