Adam haklı :mrgreen:TeknoBYraM yazdı:Emin ol benim gibi bir çok oyuncuda o itemlerin ucuzlamasına karşı çıkacaktır. Bana görede o fiyatlar normal. Mor m2.5 Maraton gözlük 150.000 kp. O kadar kp kasmayı tercih etmiyorsan 300.000.000 normal bir fiyat bence. Maraton ayakkabıya gelirsek bazı arkadaşlar hemen düşürebilirler ama mesela benim büyücüme 380. motor kesiminde düştü.
Ceketlere gelirsek. Farabi Farabi ceket işe yaradığı zamanlarda 70m e üretiliyodu. Farabi solucan daha işlevsel ve daha ucuz. Pantolonları düşürmek yerine hemen almak istiyosanız bedava olmaması lazım
Yani Tüm itemlerin fiyatları bence normal ve bu şekilde kalmalı. Emin olun zamanında o pantolonları ayakkabıları ceketleri gözlükleri almak için çok emek harcamış benim gibi oyuncularda fiyatların uygun olduğunu düşünecektir.
İyi oyunlar.
Rıfkı da ki ürünlerin pahalılığı !
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Rıfkı da ki ürünlerin pahalılığı !
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Pantolon fiyatlarını belirleyenler piyasayla ters düşüyorlar.50 milyona transformatör de üretirsin,mevlana da.TeknoBYraM yazdı:Emin ol benim gibi bir çok oyuncuda o itemlerin ucuzlamasına karşı çıkacaktır. Bana görede o fiyatlar normal. Mor m2.5 Maraton gözlük 150.000 kp. O kadar kp kasmayı tercih etmiyorsan 300.000.000 normal bir fiyat bence. Maraton ayakkabıya gelirsek bazı arkadaşlar hemen düşürebilirler ama mesela benim büyücüme 380. motor kesiminde düştü.
Ceketlere gelirsek. Farabi Farabi ceket işe yaradığı zamanlarda 70m e üretiliyodu. Farabi solucan daha işlevsel ve daha ucuz. Pantolonları düşürmek yerine hemen almak istiyosanız bedava olmaması lazım
Yani Tüm itemlerin fiyatları bence normal ve bu şekilde kalmalı. Emin olun zamanında o pantolonları ayakkabıları ceketleri gözlükleri almak için çok emek harcamış benim gibi oyuncularda fiyatların uygun olduğunu düşünecektir.
İyi oyunlar.
2006-2013
Asıl işte bu adam haklı ve 4 parça solucan item takıldığında zaten zırh 75 oluyor yani farab rafab daha iyi evo takı ve farab sol eld ve pant bu işi tamamlar yani saçma ayrıca ibni cevriye ceket te alakasız şuanda 40 m ile ibni ibni üretir iken neden 50 m ye ibni cevriye alayımki kritikle bastığımı düz basarım hemde birleştirmeler varizdirapgrafik yazdı:Pantolon fiyatlarını belirleyenler piyasayla ters düşüyorlar.50 milyona transformatör de üretirsin,mevlana da.TeknoBYraM yazdı:Emin ol benim gibi bir çok oyuncuda o itemlerin ucuzlamasına karşı çıkacaktır. Bana görede o fiyatlar normal. Mor m2.5 Maraton gözlük 150.000 kp. O kadar kp kasmayı tercih etmiyorsan 300.000.000 normal bir fiyat bence. Maraton ayakkabıya gelirsek bazı arkadaşlar hemen düşürebilirler ama mesela benim büyücüme 380. motor kesiminde düştü.
İyi oyunlar.
VaTaNxKoMaNDo
Ejderhanınxgücü
Ejderhanınxgücü
İksir fiyatları düştü çünki yönetim iksirden para kazanıyor.Baktı para kazanamayacak ondan fiyatını düşürdü.Bundan para kazanma durumu yok.O yüzden fiyatları değişmezLonelyBoy yazdı:LEPRECHAUN yazdı:Oyuncuların genel olarak tepkisiyle bu fiyata düşürüldü.Bir daha buna benzer bir durum olmaz olursa ürün dükkana sunulduğu vakite yakın tarihlerde olur.LonelyBoy yazdı:Ejderha kudretlendiren ilk çıktığında 145 akçe idi fakat şimdi ise 95 akçe yanı her şey mümkün hiçbir şey sabit değil bende bundan eminim ayrıca nadide ürünlerin ve gözlüğün fiyatı gerçekten de çok fazla bunun bir özelliği olmadığı halde :| :|
Bende onu diyorum eğer tepkimizi gösterirsek bu fiyatlar düşecektir ve normale dönecektir :| :| :|
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
145 Değil 305 Akçe idi bunu belirtmek isterimLonelyBoy yazdı:Ejderha kudretlendiren ilk çıktığında 145 akçe idi fakat şimdi ise 95 akçe yanı her şey mümkün hiçbir şey sabit değil bende bundan eminim ayrıca nadide ürünlerin ve gözlüğün fiyatı gerçekten de çok fazla bunun bir özelliği olmadığı halde :| :|
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Bizim uzaktan akraba
:D:D:D:D:D:D:D
VaTaNxKoMaNDo
Ejderhanınxgücü
Ejderhanınxgücü
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Slytherin
cok komik hadi gülelimLonelyBoy yazdı:Bizim uzaktan akraba:D:D:D:D:D:D:D
deneme vol. 12340873513459
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Gül kardeşim ama laf kalabalığı yapmaharkonen yazdı:cok komik hadi gülelimLonelyBoy yazdı:Bizim uzaktan akraba:D:D:D:D:D:D:D
deneme vol. 12340873513459
VaTaNxKoMaNDo
Ejderhanınxgücü
Ejderhanınxgücü
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Slytherin
nerdeyse 2 ay öncenin şeyini güncellemiş adam
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz