Ben beta döneminden 1 ay sonra oyuna başlamıştım.Arkadaşımın önerisiyle başladım.Hatırlarım da ışık hanımı az aramadım İşlenmiş gümüş bulana kadar canım çıkmıştı.Ama dostluk vardı kardeşlik vardı.1 level iken kabadayı moduna geçsem büyük levellar vurmazlardı.Görevlerime yardım ederlerdi.Şimdi herkes kendi egosunun peşinde.Herkes kendi görevini,parasını,itemini düşünüyor.Arkadaşlık pek yok.Anca kendi mahallenden arkadaşların varsa veya loncana insan aldıysan arkadaşın oluyor yoksa olmuyor.Eskiden selam verirdik kaç kişinin plusu varsa bölgeye aleyküm selam yazardı.Her görev yapılırdı.Yeter ki yardım isteyin.Şimdiye baktıgımızda selam veririz Ejderimiz itemimiz yoksa selam alan olmaz.Kenana gelebilir miyim deriz buz hasar kaç derler.Halbuki kenan, ejdersizde kesiliyor.Örs parası rica etsek, git cin kes para kas diyorlar halbuki zevk için girenler de var kasmaya zamanı olmayanlar ve 1 m gibi bir para istemiyoruz ki alt tarafı örs parası.Hani kendim istediğimden demiyorum isteyenlerin ağzından yazıyorum.Ws atsak birisini kessek annemize babamıza küfür ediliyor.Alt tarafı bir oyun.Gel sende beni kes ama aileme küfür etme.Ailesi olmayanlar bile var oyunda.Onuda geçtim oyun paraya döndü.Parası olmayan oynayamıyor resmen.Karakterimiz çalınır akçemiz yok diye geri alamayız.Plusumuz yok diye alamayız.Kimileri ayda kaç para kazanıyor alabiliyor kimileri ise kazanamıyor şartlar çok zor.İnsan eğlenmek için değil para vermek için giriyor sanki şu oyuna.Eskiden böyle miydi? Şartlar eşitti.Alın terini kullanan kazanırdı.Yazıklar olsun diyorum.
İnsan eğlenmek için değil para vermek için giriyor sanki şu oyuna.Eskiden böyle miydi? Şartlar eşitti.Alın terini kullanan kazanırdı.Yazıklar olsun diyorum.
Allah'a emanet olun.
Bu son sözün ne kadar atıp tuttuğunu gösteriyor.Diğer oyunlara para vermeden giremiyorsun.İkvde ise 1 plus+1silah yükseltme yeterli oluyor.Sen bu kadar parayıda esirgeyeceksen hiç bir oyuna bakma ikv en ucuza başarıya ulaştıran oyunlardan... :!: