Geri döndüm
- Xsadrazam
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ay Işığı Loncası
Geri döndüm
Bugün itibariyle oyuna geri dönüş yapmış bulunmaktayım fakat artık eskisi kadar oynayamıyacam malum sbs :? .. aranıza döndüğüm için çok mutluyum ilk işim imzamı değiştirmek olacak birazdan da oyuna 1 ay sonra ilk defa giricem neyse herkese iyi oyunlar & forumlar 
Eminönü
----------
Xsadrazam
----------
Xsadrazam
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Re: Geri döndüm
Tekrar hoş geldin aramıza.Xsadrazam yazdı:Bugün itibariyle oyuna geri dönüş yapmış bulunmaktayım fakat artık eskisi kadar oynayamıyacam malum sbs :? .. aranıza döndüğüm için çok mutluyum ilk işim imzamı değiştirmek olacak birazdan da oyuna 1 ay sonra ilk defa giricem neyse herkese iyi oyunlar & forumlar
CHIVALROUS
Kardeşim sınavın varsa oyuna hiç başlama sınav geçsin sonra oyuna dönersinXsadrazam yazdı:Bugün itibariyle oyuna geri dönüş yapmış bulunmaktayım fakat artık eskisi kadar oynayamıyacam malum sbs :? .. aranıza döndüğüm için çok mutluyum ilk işim imzamı değiştirmek olacak birazdan da oyuna 1 ay sonra ilk defa giricem neyse herkese iyi oyunlar & forumlar
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <The Avengers>
Xsadrazam yazdı:Bugün itibariyle oyuna geri dönüş yapmış bulunmaktayım fakat artık eskisi kadar oynayamıyacam malum sbs :? .. aranıza döndüğüm için çok mutluyum ilk işim imzamı değiştirmek olacak birazdan da oyuna 1 ay sonra ilk defa giricem neyse herkese iyi oyunlar & forumlar
1 ay önce oyunu bırakıp, 1 ay sonra oyuna dönüyorum diye bir konu açıyorsan bu senin bağımlı olduğunu gösterir
Ayrıca kendi sunucuna açsan konuyu, daha güzel olurdu.
Ek olarak: Sınavın varsa başlama derim.
6. Sınıf sbs sinden 1 gün önce (2008 olması lazım) açıp oyuna baktığımda arkadaşım/ortağımla bir nedenden kavga edip sınava moralim bozuk girmiştim. 385 almıştım, tabi bunun sonraki yıllarla alakası olmasada hayatım boyunca hiç çalışmadan 425,367 de aldım
Şahsen 10. Sınıf sayısal ögrencisiyim ve derslerimde biraz zayıflık var. 11. Sınıfa kadar galiba bende bırakıcam.
Alıntı içine aldığım kısım benimle ilgilidir. İstemeyen okumaz.
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
ben her yıl 5 ay ara veriom en az birşey mi yaniXsadrazam yazdı:Bugün itibariyle oyuna geri dönüş yapmış bulunmaktayım fakat artık eskisi kadar oynayamıyacam malum sbs :? .. aranıza döndüğüm için çok mutluyum ilk işim imzamı değiştirmek olacak birazdan da oyuna 1 ay sonra ilk defa giricem neyse herkese iyi oyunlar & forumlar
Ok.
HoRuSxoFxMeRt
Ejder Asa (^)
Mertxsifacım
İbni Sina Modeli (^) Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep Asa
Ejder Asa (^)
Mertxsifacım
İbni Sina Modeli (^) Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep Asa
Merhaba,
Konunuz kendi sunucunuzun, yani Eminönü Sunucusu<Genel Sohbet bölümüne taşınmıştır.
Tekrar hoşgeldiniz
Konunuz kendi sunucunuzun, yani Eminönü Sunucusu<Genel Sohbet bölümüne taşınmıştır.
Tekrar hoşgeldiniz