Diğer oyunlarda var ise bizde neden olmasın ? :mrgreen: Konu şu: Günlük görev
Diyeceğim şuki aklıma gelen ilk Npc Agah bey oldu Agah bey bize her gün değişik görevler verebilir.
(Örnek1)= Kadim Hidra kesimi görev ödülü ise oyunda sadce 1 defa verilen ve çok değerli olan kadim pençe :idea:
(Örnek2)= Mor Fare Kesimi görev ödülü ise metorit buda oyunda 1 defa verilen bir metaryel :idea:
(Örnek3)= Yeşili Yok et görevi ödülü hidra pençesi buda oyunda 1 defa verilen bir metaryel :idea:
Bu böyle uzar gider bu görevler herzaman gelicek demiyorum şanşlı olana günlük gelebilir.
Ayrıca haksız kazanç olacaktır az bir % ile onada bir çözüm buldum 49 lvl olup tüm görevlerini yapan herkese
günlük görev kapısı açılır eğer bu olursa Kıyametteki İstanbul Çok güzel olacak eminim :mrgreen:
Günlük Görev ?
- Kptm1234
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: GazapVeBiz
Günlük Görev ?
Kalfa Eminönü
-
Kristalx
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Re: Günlük Görev ?
Merhaba ;
Bu önerinizi buraya değilde http://www.istanbuloyun.com/support.aspx kısmına öneri başlığı altında gönderirseniz bir değer kazanabilir.
İyi forumlar.
Bu önerinizi buraya değilde http://www.istanbuloyun.com/support.aspx kısmına öneri başlığı altında gönderirseniz bir değer kazanabilir.
İyi forumlar.
Günlük kadim hidra görevi olursa kadim pençenini fiyatı 5 m olmaz.Zaten eski item piyasası kalmadı bir iki gb metaryali ve madenlerle piyasa dönüyor.Kalan piyasanında bi bölümü ölecek yakında takas usulüne dönüp maden,metaryal takaslamaya dönecek onda korkuyomKptm1234 yazdı:Diğer oyunlarda var ise bizde neden olmasın ? :mrgreen: Konu şu: Günlük görev
Diyeceğim şuki aklıma gelen ilk Npc Agah bey oldu Agah bey bize her gün değişik görevler verebilir.
(Örnek1)= Kadim Hidra kesimi görev ödülü ise oyunda sadce 1 defa verilen ve çok değerli olan kadim pençe :idea:
(Örnek2)= Mor Fare Kesimi görev ödülü ise metorit buda oyunda 1 defa verilen bir metaryel :idea:
(Örnek3)= Yeşili Yok et görevi ödülü hidra pençesi buda oyunda 1 defa verilen bir metaryel :idea:
Bu böyle uzar gider bu görevler herzaman gelicek demiyorum şanşlı olana günlük gelebilir.
Ayrıca haksız kazanç olacaktır az bir % ile onada bir çözüm buldum 49 lvl olup tüm görevlerini yapan herkese
günlük görev kapısı açılır eğer bu olursa Kıyametteki İstanbul Çok güzel olacak eminim :mrgreen:
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- Kptm1234
- Cin Avcısı

Yeni gelecek olan yamalarla biz istesekte istemesekte fiyatlar düşecek takas usülü en iyisi :mrgreen: Sağol okumuşsunForumkral yazdı:Günlük kadim hidra görevi olursa kadim pençenini fiyatı 5 m olmaz.Zaten eski item piyasası kalmadı bir iki gb metaryali ve madenlerle piyasa dönüyor.Kalan piyasanında bi bölümü ölecek yakında takas usulüne dönüp maden,metaryal takaslamaya dönecek onda korkuyomKptm1234 yazdı:Diğer oyunlarda var ise bizde neden olmasın ? :mrgreen: Konu şu: Günlük görev
günlük görev kapısı açılır eğer bu olursa Kıyametteki İstanbul Çok güzel olacak eminim :mrgreen:![]()
Kalfa Eminönü
- Kptm1234
- Cin Avcısı

Dostlarım cevap geldi malesef kısa vadede bu olayı düşünmediklerini (Yani tahminimce ileride olur :lol: )Söylediler merak edebilecek olabilir diyerek yazdım.
Kalfa Eminönü
biter o zmn değerler de kadim pençenini fiyatı 5 m olmaz bu dikkatimi ÇEKTİForumkral yazdı:Günlük kadim hidra görevi olursa kadim pençenini fiyatı 5 m olmaz.Zaten eski item piyasası kalmadı bir iki gb metaryali ve madenlerle piyasa dönüyor.Kalan piyasanında bi bölümü ölecek yakında takas usulüne dönüp maden,metaryal takaslamaya dönecek onda korkuyomKptm1234 yazdı:Diğer oyunlarda var ise bizde neden olmasın ? :mrgreen: Konu şu: Günlük görev
günlük görev kapısı açılır eğer bu olursa Kıyametteki İstanbul Çok güzel olacak eminim :mrgreen:![]()
O kadar itici bir yaklaşımki bu, yıllardır bu forumda görevliler tarafından dillendilir ve her defasındada tebessümle! karşılarım.Destek ekibine öneri göndermediğiniz sürece bir değer kazanmaz ifadesinin tutulacak kulbu yok.Neden oraya yollayalım sahiplenesiniz diyemi ? Burdan bir arkadaşımız yazsa siz yapsanız arkadaşımız onure edilse kötümü olur.Desenizki değerlendirdiğimiz önerileriniz olduğunda katkınız olduğunuzun altı çizilecek yada forumdan yayınlanacak anlaycam.Onuda demiyorsunuz.Ne diye desteğe yollayayım öneriyi.Forumda yazılır işinize gelene dikkat edin gelmezse etmeyin.İnsanları bu gibi ifadelerle rahatsız etmenin bir manası yok.Kristalx yazdı:Merhaba ;
İyi forumlar.
Beyefendi
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Günlük görev bir çok oyuncunun istediği bir yenilik bence. Bu yeşil hidra gibi değilde daha çok yılan cin gibi basit seyler kesdirmeli ve ödüllerde iksir ve basit efsunlu düşük veya yüksek levelli itemler olabilir.
Κ◊мǷĻ◊¢µ -- нуѕℓση -- ѕтαвχşιƒα¢ι -- Ʈılsıɱ-- LoDoS --> îƨтɒиʚυl ʞıγɒмɘт vɒʞтı
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
İyi geceler günlük görev genelde level kasması zor olan çok levelli oyunlarda bulunur ikv de çar kasmak en fazla bir hafta aldığı için oyunun dengelerini altüst edebilir ve oyunun haddinden kolay hale getirir.
Emeğe saygı !
Emeğe saygı !

LEPRECHAUN